Datum od
Datum do

05.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Bo Krško povečalo prednost?
5. krog druge slovenske nogometne lige prinaša neposredni obračun drugo in tretjeuvrščene ekipe med Aluminijem in Ankaran Hrvatini. Lepa priložnost se tako ponuja vodilnim Krčanom, ki bi z zmago proti Šenčurju utegnili povečati prednost pred zasledovalci.
01.09.2014 | 2. SNL
2. SNL: Na vrhu Krško
4. krog druge slovenske nogometne lige je bil po okusu Krškega, ki se je z zmago v Veržeju zavihtelo na vrh prvenstvene lestvice. Krčanom sta šla na roko še poraza Aluminija in Ankaran Hrvatinov, medtem ko ostaja branilec naslova iz Doba edina ekipa brez zmage.
25.08.2014 | 2. SNL
2.SNL: Tretja zmaga Aluminija
V 3. krogu druge slovenske nogometne lige so še tretjič v sezoni slavili nogometaši Aluminija, ki so prepričljivo odpravili Veržej. Dobro formo kažeta še ekipi Ankaran Hrvatinov in Krškega, ki prav tako zaenkrat še ne poznata poraza.
18.08.2014 | 2. SNL
2.SNL: Na vrhu Aluminij
Nogometaši Aluminija so v 2. krogu druge slovenske nogometne lige slavili v Dobu in se zavihteli na vrh prvenstvene lestvice, saj so vse preostale ekipe že oddale prve letošnje točke. Visoka pričakovanja sta potrdila Ankaran Hrvatini in Veržej, medtem ko na ničli ostaja Dravinja, ki je bila blizu presenečenja v Kranju.
15.08.2014 | 2. SNL
2. SNL: Vroče v Dobu in na Primorskem
2. krog druge slovenske nogometne lige prinaša popravna izpita za Triglav in Dob, ki se na prvih tekmah nista proslavila. Prvake čaka tekma kroga z Aluminijem, dobrega nogometa pa ne bi smelo primanjkovati niti na obračunu med Ankaran Hrvatini in Tolminom.
11.08.2014 | 2. SNL
2. SNL: Visoka zmaga Tolmina na prvi tekmi
Uvodni krog druge slovenske nogometne lige bo ostal v lepem spominu Tolmincem, ki so se na premierni tekmi med drugoligaško konkurenco zavihteli na vrh prvenstvene lestvice. Odličen vtis so pustili tudi Krčani, ki so presenetljivo porazili favorizirani Triglav.
08.08.2014 | 2. SNL
2. SNL: Začenjajo tudi drugoligaši
Domače zelenice bodo ta konec tedna dodobra zaživele, saj s tekmovanjem začenjajo tudi drugoligaši. Med druščino letos pozdravljamo tudi Dravinjo Kostroj, Tolmin in Triglav, ki ne skriva ambicij po hitrem povratku med elito. Obeta se razburljiva sezona.
30.06.2014 | 2. SNL
2. SNL: Novinca v prvem krogu
Nova sezona drugoligaškega tekmovanja se začenja 10. Avgusta. V prvem krogu 2. SNL se bosta pomerila Dravinja Kostroj in TKK Tolmin, ki sta v preteklem tekmovalnem obdobju nastopala v tretjem kakovostnem razredu.
25.05.2014 | 2. SNL
2. SNL: Dobu pokal, Radomljam dodatne kvalifikacije
V zadnjem krogu druge slovenske nogometne lige sta se na derbiju pomerila lokalna rivala iz Doba in Radomelj. Gostitelji so potrdili naslov s prestižno zmago, medtem ko je Radomljam priskočil na pomoč kar Aluminij, ki je zapravil dodatne kvalifikacije za prvo ligo s porazom v Celju.
18.05.2014 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij premagal prvaka
V 26. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Aluminija premagali prvake iz Doba in ohranili teoretične možnosti za drugo mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije za prvo ligo. Te se nasmihajo Radomljam, ki po zmagi nad Belo krajino potrebujejo le še točko.
11.05.2014 | 2. SNL
2. SNL: Aluminij zmagal v Radomljah
V 25. krogu druge slovenske nogometne lige so nogometaši Aluminija visoko slavili v Radomljah in zmanjšali zaostanek za drugim mestom na tri točke. Prvaki so povečali prednost z zmago nad Radomljami, medtem ko so Ankaran Hrvatini zdrsnili na sedmo mesto po ničli v Šenčurju.
06.05.2014 | 2. SNL
2. SNL: Roltek Dob z naslovom
(Ne)pričakovano, hitro in zasluženo. Roltek Dob si je tudi v letošnji sezoni predčasno zagotovil naslov najboljšega kluba med drugoligaško konkurenco, kjer so mu največji odpor nudili prav lokalni rivali iz Radomelj. Pa je bilo res vse tako enostavno?
04.05.2014 | 2. SNL
2. SNL: Dob je prvak!
Nogometaši Roltek Doba tri kroge pred koncem prvenstva slavijo nov naslov prvakov med drugoligaško konkurenco, pa čeprav so v soboto izgubili proti Veržeju. Dobljanom so namreč do neulovljive prednosti pomagali kar sosedi iz Radomelj, ki so remizirali v Šmartnem. Slovo Šampiona.
27.04.2014 | 2. SNL
2. SNL: Osmica Radomelj, prva zmaga Bele krajine
Roltek Dob si je z zmago proti Ankaran Hrvatinom skorajda že zagotovil nov naslov drugoligaškega prvaka. Nogometaši Radomelj, Veržeju so tokrat nasuli kar osem zadetkov, namreč zaostajajo za vodilnimi Dobljani kar enajst točk, ki bi se lahko že v prihodnjem krogu izkazale za prevelik zalogaj. 23. tekmovalni dan si bo zapomnila tudi Bela krajina, ki je vpisala prvo zmago v sezoni.
20.04.2014 | 2. SNL
2. SNL: V Veržeju brez zadetkov
V drugi slovenski nogometni ligi tokrat ni bilo posebnih presenečenj. Oba vodilna sta v 22. krogu vpisala novi zmagi, medtem ko se je derbi med Veržejem in Aluminijem končal brez zmagovalca. Šampion in Bela krajina ponovno brez točk.
16.04.2014 | 2. SNL
2. SNL Roltek Dob na plus enajst
Sedem tekem pred koncem sezone je Roltek Dob pobegnil tekmecem že na enajst točk razlike. Dobljani so namreč v končni tekme premagali Šenčur, medtem ko so sosednje Radomlje remizirale s Krškim. Ankaran Hrvatini so presenetili Aluminij, nove zmage pa se je veselil tudi Veržej.
13.04.2014 | 2. SNL
2.SNL: Sedmica Veržeja, Aluminij klonil v Krškem
V drugi slovenski nogometni ligi Roltek Dob zanesljivo koraka k novemu naslovu, saj ima sedem krogov pred koncem sezone visokih devet točk prednosti pred Radomljami, ki so tokrat premagale Šenčur. Aluminij si je ta konec tedna privoščil visok poraz v Krškem, medtem ko v dobri formi ostajajo nogometaši Ankaran Hrvatinov in Veržeja.
06.04.2014 | 2. SNL
2. SNL: Dob drži prednost
Na vrhu prvenstvene lestvice po prvih tekmah 19. kroga druge slovenske nogometne lige ni bistvenih sprememb, saj je vodilna trojica vknjižila nove zmage. Še naprej presenečajo Ankaran Hrvatini, ki so v gosteh premagali Veržej, medtem ko je bilo tokrat najbolj dramatično v Šmartnem ob Paki.
30.03.2014 | 2. SNL
2. SNL:Aluminij zmagal v Veržeju
Po spodrsljajih v prejšnjem krogu, so nogometaši Aluminija in Radomelj le uspeli strniti vrste in vknjižiti pomembne prvenstvene točke v boju za najvišja mesta. Manj uspešen je bil Dob, ki je zapravil vodstvo v Šmartnem, medtem ko se je derbi začelja končal po okusu Celjanov. V dobri formi ostajajo Ankaran Hrvatini, ki so tokrat premagali Krško.
25.03.2014 | 2. SNL
2. SNL: Poraz vodilnih
17. krog druge slovenske nogometne lige je postregel s presenetljivimi rezultati, saj je vodilna trojica priznala premoč nasprotnikom. Vodilni Roltek Dob je bil pred domači gledalci brez idej proti Ankaran Hrvatinom, Kalcer Radomlje so v Krškem prejele kar pet zadetkov, ponujene priložnosti pa ni izkoristil Aluminij, ki je v Kidričevem izgubil z zasedbo Šmartnega. Dobro se je odrezal Veržej, ki je slavil v Celju.
1
2
3
...
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45

DELI NA