Datum od
Datum do

27.05.2013 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke samozavestno v Koper, Velenjčanke lačne lovorik
Tanja Vrabel in Tina Marolt sta tisti dve igralki, ki imata v taboru finalistk pokala največ besede. Sta kapetanki, obe pa se izjemno veselita jutrišnjega finala, ko se bosta ob 16. uri na koprski Bonifiki ŽNK Teleing Pomurje in ŽNK Rudar Škale pomerila za naslov pokalnih prvakinj – to bo bitka za že 14. pokalni naslov v zgodovini Slovenije.
27.05.2013 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Velenjčanke odkrito na naslov, Pomurke napadalno v obrambo
Tudi Pomurke bodo še danes vadile streljanje enajstmetrovk. Jančar ne skriva, da bi lažje prišel do naslova, če bi se igrali dve tekmi. »Če bi bilo tako, potem bi bil povsem prepričan v naslov, tako pa… Če bodo dekleta dala od sebe 80 ali 90% tistega, kar znajo, potem se nimamo česa bati,« sklenejo v Beltincih, odkoder bo v Koper odšel vsaj en avtobus zvestih navijačev.
03.05.2013 | Ženski Pokal Pivovarna Union
FOTO: Pomurje Teleing in Rudar Škale za naslov
Moira Murić je dosegla tri gole v Jevnici za zmago rudark, prav toliko, torej tri, pa je k zmagi Pomurk prispevala tudi Špela Kolbl
02.05.2013 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurke in Velenjčanke po potrditev finala
Pomurke s plusom devetih golov pričakujejo Radomlje, medtem ko Velenjčanke odhajajo na gostovanje v Jevnico s tremi zadetki naskoka.
26.04.2013 | Ženski Pokal Pivovarna Union
FOTO: Pomurje Teleing in Rudar Škale korak do finala
To je bila tudi zadnja tekma Mateje Zver v dresu Pomurja Teleing, saj odhaja na Islandijo, kjer kani ostati do začetka oktobra letos.
25.04.2013 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V Radomljah in Velenju prva polčasa polfinala pokala
Danes bosta v Radomljah in v Velenju na sporedu prvi polfinalni tekmi ženskega pokala NZS 2012/13. V Radomljah gostuje aktualni pokalni prvak Teleing Pomurje, v Velenje pa k Rudarju Škale prihaja Jevnica.
19.08.2012 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Gostujoče ekipe do štirih zmag
Državne in pokalne prvakinje Teleing Pomurje niso imeli težkega dela v četrtfinalu pokala. S kar 2:13 so odpravile Dolenjke, ob polčasu je bilo 1:5. Po štiri zadetke za gostje sta prispevali Tjaša Tibaut in Mateja Zver.
19.08.2012 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Dekleta za pokal, prvakinje v Novo mesto
23.05.2012 | Ženski Pokal Pivovarna Union
FOTO: ŽNK Teleing Pomurje v finalu pokala do dvojne krone
23.05.2012 | Ženski Pokal Pivovarna Union
POKAL: Pomurke in Velenjčanke na Kodeljevem za naslov
V finalu sta zasedbi Pomurja Teleing in Rudar Škale, ki sta obeležila to sezono v SŽNL. Pomurke so nove prvakinje, Velenjčanke se borijo za 2. mesto.
21.05.2012 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Pomurje v vlogi favorita, Velenjčanke bodo poskusile presenetiti
Poleg finalne tekme Hervis pokala Slovenije bo 23. maja ob 17. uri na Kodeljevem odigrana tudi tekma finala ženskega pokala. V njem se bosta letos pomerili ekipi ŽNK Teleing Pomurje in ŽNK Rudar Škale. Nove državne prvakinje iz Beltincev bodo, podobno kot Maribor med moškimi, naskakovale dvojno krono.
03.05.2012 | Ženski Pokal Pivovarna Union
ŽNK Rudar Škale in ŽNK Teleing Pomurje 23.5. za naslov
ŽNK Teleing Pomurje in ŽNK Rudar Škale sta finalista ženskega pokala, saj sta obe zasedbi tudi na povratnih tekmah potrdili svojo kvaliteto. Finale bo 23. maja.
02.05.2012 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Za finale pokala v Novem mestu in Jevnici
Kvartet ekip se bo udaril v Novem mestu in Jevnici, po prvih dveh tekmah imata boljše izhodišče ŽNK Rudar Škale in ŽNK Teleing Pomurje.
01.04.2012 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Teleing Pomurje in Rudar Škale s prednostjo na povratni tekmi
V soboto sta bili na sporedu dve tekmi polfinala ženskega pokala, zmagi pa sta ostali doma. Povratni sta na sporedu 2. maja.
31.03.2012 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V Beltincih in Velenju za pokalni finale
Branilke naslova odhajajo v goste k Teleing Pomurju, ki je se pred začetkom spomladanskega dela krepko okrepil, zato se obeta danes izredno zanimiv obračun. V Velenju pa gostuje Krka, ki ne more računati na kaznovano Dragico Stipič.
25.05.2011 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Jevnica ugnala Krko
V finalu ženskega pokala sta se srečali ekipi, ki ta čas v Sloveniji igrata najboljši ženski nogomet. Temu priča tudi pogled na lestvico, kjer je na vrhu Krka, na drugem mestu pa Jevnica. In podobno kot kasneje v finalu moških, je tudi v finalu žensk slavila drugouvrščena ekipa v prvenstvu.
03.05.2011 | Ženski Pokal Pivovarna Union
V finalu ženskega nogometnega pokala Jevnica in Krka
V finalu ženskega nogometnega pokala Slovenije se bosta 25. maja pomerili ekipi Jevnice in Krke iz Novega mesta. Jevnica je v polfinalu premagala Maribor s 4:1 (2:1), igralke ekipe Pomurje Beltinci pa so po porazu v Novem mestu (1:2) na domačem igrišču doživele še en poraz s strani državnih prvakinj (4:0).
23.02.2011 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Derbi Krke in Pomurja v polfinalu
Na sedežu NZS je vodja tekmovanj NZS, Sandi Kranjec, izžrebal polfinalne pare ženskih pokalnih tekmovanj. Z žrebom ne bodo najbolj zadovoljni v Krki in Beltincih, saj se tradicionalna rivala v ženskem nogometu snideta že v polfinalu.
31.05.2010 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Krki že peti pokalni naslov
Nogometašice Krke so v nedeljskem finalu ženskega pokala potrdile primat v ženskem nogometnem prostoru. Potem, ko so osvojile državno prvenstvo, so s suvereno zmago v Celju premagale še Slovenjgrajčanke.
31.05.2009 | Ženski Pokal Pivovarna Union
Krka pobrala vse
Potem, ko so minuli vikend osvojile ligo, so igralke Krke v finalu ženskega pokala premage večne tekmice iz Pomurja. Na Areni Petrol je bilo na koncu 4:2.
1
2
3
4
5

DELI NA