Datum od
Datum do

13.02.2014 | U15
Jan Mlakar v Fiorentino
Mladinski nogometni center Nogometnega kluba Domžale je dobil novo potrditev dobrega dela z mladimi nogometaši v zadnjih letih. Po Dejanu Lazareviću, Harisu Vučkiću, Roku Taneskemu in Gregorju Zabretu se v klub iz ene od petih največjih lig v Evropi seli še Jan Mlakar, ki odhaja v italijansko Fiorentino.
05.02.2014 | U15
Sistematično delo odslej tudi po regijah
Nogometna zveza Slovenije je v preteklem letu pričela s projektom mladinskih nogometnih centrov z namenom sistematičnega dela v reprezentančnih selekcijah v času, ko na urniku ni mednarodnih tekem. Letos uvajajo še regionalne centre, kjer bo potekalo evidentiranje nadarjenih igralcev mlajših od 15 let.
18.12.2013 | U15
Pregled leta: U-15
Najmlajša reprezentanca se je v tem koledarskem letu zbrala trikrat. V mesecu maju so varovanci Primoža Glihe odigrali prijateljski dvoboj z Američani, jeseni še dva z Makedonci. Selektor je pred tem štirikrat zbral nogometaše letnika 1998, ki obetajo ter seznam reprezentantov do prve preizkušnje skrčil na 22. Končni izplen? Veliko novih izkušenj, spoznavanje dela v izbrani vrsti, dve zmagi in nedoločen izid ter izstopajoči posameznik, ki je zadel na vseh treh tekmah.
05.12.2013 | U15
Novi selektorji na uvodnem sestanku
Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je v ponedeljek imenoval nove selektorje v mladinskih in kadetskih reprezentancah, včeraj pa jih je na sedežu NZS sprejel tudi generalni sekretar NZS, Aleš Zavrl.
29.11.2013 | U15
NPC: Polfinalna turnirja
Tekmovanje Nike Premier Cup, kjer nastopajo nogometaši do 15-leta starosti, se nadaljuje s polfinalnima turnirjema, ki bosta potekala ta konec tedna v Krškem in Dravogradu. V boju za lovoriko je ostalo še osem ekip, med katerimi pa ni Domžal, ki so slavile v minuli sezoni.
18.11.2013 | U15
NPC: Zanimivi četrtfinalni boji
Nova sezona Nike Premier Cupa se je začela s štirimi četrtfinalnimi turnirji, ki so postregli z nekaterimi presenečenji. Na prvi stopnici so tako izpadli branilci naslova Domžalčani in favorizirana ljubljanska Olimpija, medtem ko so nogometaši Maribora in Krškega svojo nalogo opravili suvereno.
21.10.2013 | U15
Vučkić nadaljuje v dobrem ritmu
Predstavniki mlajših reprezentančnih selekcij Slovenije nadaljujejo z dokazovanjem v klubskih sredinah. Haris Vučkić je bil znova ključni igralec mlade zasedbe Newcastla, Blaž Vrhovec in Benjamin Verbić pa sta šokirala ljubljansko Olimpijo.
07.10.2013 | U15
V dobri formi ob pravem času
Selekciji Slovenije U-19 in U-21 se v teh dneh temeljito pripravljata na pomembne kvalifikacijske tekme, ki so tik pred vrati. Če gre soditi po predstavah mladih reprezentantov v klubskih sredinah, pa se lahko slovenski ljubitelji nogometa nadejamo obilice užitkov tudi ob spremljanju mladih upov v dresih z državnim grbom.
03.09.2013 | U15
Popotnica za Rusijo: Gol in dve podaji
Mlado reprezentanco Slovenije do 21 let čaka v petek druga kvalifikacijska tekma v skupini 2. Pred gostovanjem v Rusiji prihaja očitno v pravo formo Žan Benedičič, strelec čudovitega zadetka za mlado ekipo AC Milana. Ta konec tedna so bili sicer najbolj razpoloženi predstavniki izbrane vrste mladincev, ki so se razveselili kar treh zadetkov.
26.08.2013 | U15
Mladi na dveh frontah
Večina predstavniki mlajših selekcij Slovenije je imela v preteklem tednu dvojne obveznosti. Na domači nogometni sceni se je namreč začelo tudi pokalno tekmovanje, ki je še dodatno obremenilo najbolj pomembne člane klubskih sredin. Posebna čast je znova doletela Amirja Derviševića, saj je dočakal nekaj dragocenih minut v kvalifikacijah za Uefa Ligo prvakov.
12.08.2013 | U15
Mladi odlični pred tekmo z Estonijo
Tomaž Kavčič bo imel za sredino tekmo z Estonci očitno sladke skrbi pri izbiri začetne enajsterice, navkljub nekaterim poškodbam. Vpoklicani reprezentanti za kvalifikacijski obračun v Velenju so namreč skupaj dosegli kar štiri zadetke, zbrali dve asistenci in priigrali še eno enajstmetrovko.
09.08.2013 | U15
NPC: Domžalčani tretji na svetu - FOTO
Mladi nogometaši iz Domžal so na neuradnem svetovnem prvenstvu klubskih moštev osvojili končno tretje mesto. V sklepnem boju v Manchestru so bili s 3:0 boljši od vrstnikov iz londonskega Arsenala. Natančni so bili Jan Mlakar, Igor Kondič in Karcel Kene.
08.08.2013 | U15
NPC: Domžalčani v boju za tretje mesto
Na svetovnem Nike Premier Cup turnirju v Manchestru so se Domžalčani tretji igralni dan z zmago nad brazilskim Internacionalom (4:3 po enajstmetrovkah) uvrstili med štiri najboljše ekipe na svetu v starostni kategoriji do 15 let. Če so jih streli z bele točke popeljali do polfinala, pa jim je tam sreča obrnila hrbeh. Real Madrid je z bele točke slavil s 6:5. V petek ob 11.30 uri jih proti Arsenalu čaka boj za tretje mesto.
08.08.2013 | U15
NPC: Domžalčani med osem na svetu
Varovanci Primoža Jeršina so skupinski del svetovnega finala Nike Premier Cup tekmovanja končali na drugem mestu in se uvrstili v četrtfinale. V četrtek jih čaka boj z brazilskim Internacionalom.
06.08.2013 | U15
NPC: Domžalam prve tri točke
Na svetovnem klubskem prvenstvu za nogometaše do 15 let je slovenski predstavnik iz Domžal prvi dan tekmovanja vknjižil poraz proti Grasshopperju (0:1) in zmago proti ekipi Dallas Texans (2:1). Med strelce sta se vpisala Medin Bajrami in Igor Kondič.
05.08.2013 | U15
NPC: Še dan do pričetka svetovnega klubskega prvenstva
Mladi nogometaši iz Domžal (letnik 1998) te dni gostujejo v Manchestru, kjer jih med 6. in 9. avgustom čaka svetovno klubsko prvenstvo. Varovanci Primoža Jeršina so si nastop na finalu Nike Premier Cup turnirja zagotovili z drugim mestom na evropskem tekmovanju v Ljubljani.
31.07.2013 | U15
NPC: Domžalčani v začetku avgusta med svetovno elito
Na letošnje svetovno Nike Premier Cup prvenstvo so se z drugim mestom v evropski konkurenci uvrstili tudi nogometaši iz Domžal. Med 6. in 9. avgustom bodo v Manchestru nastopili med svetovno elito.
22.05.2013 | U15
Reprezentanca do 15 let proti Američanom
Slovenska reprezentanca do 15 let bo v četrtek v Brežicah odigrala prijateljsko tekmo proti reprezentanci Združenih držav Amerike. Selektor Primož Gliha je vpoklical dvaindvajseterico, s katero se bo Slovenija zoperstavila Američanom.
21.05.2013 | U15
V zaključku sezone več priložnosti za mlade
Klubska sezona gre počasi h koncu, kar s pridom izkoriščajo mladi nogometaši, ki dobivajo vse več prložnosti za dokazovanje. Tudi reprezentanti pri tem niso nobena izjema, saj nabirajo prepotrebne izkušnje med člansko konkurenco in si utirajo pot na veliki oder.
20.05.2013 | U15
VIDEO: Domžalčani v Manchester ne gredo na izlet
Pred tednom dni so starejši dečki iz Domžal na evropskem Nike Premier Cup turnirju v Ljubljani osvojili 2. mesto in si s tem zagotovili nastop v svetovni konkurenci v Manchestru. S trenerjem Primožem Jeršinom smo se spomnili preteklega konca tedna, ko so njegovi varovanci spisali izjemno zgodbo.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

DELI NA