Datum od
Datum do

11.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
Vijoličasti verjamejo v preobrat in napredovanje
Bo Maribor ostal v igri za skupinski del UEFA Evropske lige ali bo nogometno srečo preizkušal v t.i. "playoffu" UEFA Evropske konferenčne lige. Slovenski prvak bo v Helsinkih lovil dva zadetka zaostanka, vijoličasti pa verjamejo, da v obračunu s HJK-jem še niso rekli zadnje besede.
04.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
V Helsinke z zaostankom
Nogometaši Maribora so v Ljudskem vrtu izgubili prvo tekmo tretjega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige. Po spodbudnem prvem polčasu vijoličastih so gostje kmalu po odmoru šokirali z golom Davida Browna, po uri igre pa je vodstvo podvojil Bojan Radulović.
04.08.2022 | Mednarodna tekmovanja
Naslednja ovira je finski prvak
Nogometaši Maribora so lov na skupinski del UEFA Lige prvakov sklenili v moldavskem Kišinjevu, a slovenski prvaki ostajajo v igri za evropsko jesen. Štajerci se bodo skušali prebiti v UEFA Evropsko ligo, tekmec v tretjem krogu kvalifikacij UEFA Evropske lige pa bo HJK Helsinki.
28.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Slovo Olimpije po enajstmetrovkah
Nogometaši Olimpije so v povratni tekmi 2. kroga kvalifikacij za konferenčno ligo izgubili z romunsko ekipo Sepsi po streljanju enajstmetrovk z 2:4. Po rednem delu in podaljšku se je tekma končala z izidom 2:0 (2:0, 0:0) za Olimpijo. Prvo tekmo je romunski klub dobil s 3:1.
28.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Loterija kazenskih udarcev usodna za Muro
Tudi Mura se ni uspela prebiti v nadaljevanje evropskih spopadov. Po osmih serijah strelov z bele točke so se napredovanja v tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige veselili nogometaši St Patrick's Athletica.
28.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Koper po podaljških končal evropsko pot
Nogometaši Kopra so na današnji povratni tekmi drugega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo v Lihtenštajnu igrali neodločeno z Vaduzom 1:1 (0:1, 0:0) in izpadli iz nadaljnjega tekmovanja. Zasedba iz Kopra je pred tednom dni na Bonifiki izgubila z 0:1.
27.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
V domači Fazaneriji za novo napredovanje
Nogometaši Mure bodo v Fazaneriji, ki bo glede na predprodajo kart polna, lovili še drugo poletno napredovanje in preboj v tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Črno-beli so v Dublinu iztržili remi.
27.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
V Lihtenštajnu za preobrat
Koprčani so evropsko sezono odprli s tesnim porazom na Bonifiki, čeprav so si v dvoboju z Vaduzom priigrali več priložnosti. Kanarčki bodo skušali tehtnico v svojo korist nagniti v prestolnici Lihtenštajna, povratna tekma se bo pričela ob 20. uri.
27.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija lovi dva gola zaostanka
Nogometaši Olimpije imajo pred povratno tekmo drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige najzahtevnejšo nalogo med trojico slovenskih predstavnikov v tem tekmovanju, saj morajo nadoknaditi dva zadetka zaostanka s prvega srečanja.
26.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Dvoboj Šerifa in Maribora odločil gol v izdihljajih tekme
Zadetek rezervista Moma Yansaneja v izdihljajih povratne tekme je razveselil prvake Moldavije, Maribor pa se po tesnem porazu seli v kvalifikacije UEFA Evropske lige, v katerih se bo pomeril s HJK Helsinki.
25.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
V Kišinjevu tudi za evropsko jesen
Prva tekma ni postregla z zadetki, o napredovanju v tretji krog kvalifikacij UEFA Lige prvakov pa bo odločal torkov obračun. Ne v Tiraspolu, kjer sicer domuje Šerif, slovenski in moldavski prvak se bosta udarila v Kišinjevu.
21.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Mura remizirala na Irskem
Nogometaši Mure so na današnji prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo v Dublinu igrali neodločeno proti irskemu St. Patricksu 1:1 (1:0). Povratna tekma bo čez teden dni v Murski Soboti.
21.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija z dvema zadetkoma zaostanka
Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo v Ghergheju izgubili proti domači ekipi Sepsi Gheorge z 1:3 (1:1).
21.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Koper kaznovan za neučinkovitost
Nogometaši Kopra so na današnji prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za konferenčno ligo izgubili proti Vaduzu z 0:1 (0:0). Povratna tekma bo 28. julija v Liechtensteinu.
20.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Maribor in Sheriff v Ljudskem vrtu brez zadetkov
Nogometaši Maribora so v prvi tekmi 2. kroga kvalifikacij lige prvakov na domačem terenu igrali neodločeno 0:0 z moldavskim Šerifom iz Tiraspola. Povratna tekma bo 26. julija v Moldaviji.
19.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
V predmestje Dublina po ugodno izhodišče
Mura je z dvema zmagama z odliko opravila s prvim krogom kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige, za gostovanje v Bolgariji ali Severni Makedoniji pa bo potrebno izločiti irski St Patrick's Athletic.
19.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Po Luksemburgu v Romunijo
Olimpija je v prvem krogu kvalfikacij UEFA Evropske konferenčne lige izločila luksemburški Differdange, v drugem pa jo čaka romunski Sepsi. Prvi dvoboj bo odigran v romunskem Svetem Juriju.
19.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Koprčani evropsko sezono odpirajo proti Vaduzu
V četrtek, ob 18. uri, se evropska nogometna pot pričenja tudi za pokalne prvake Koprčane. Zasedba Zorana Zeljkovića bo na Bonifiki gostila lihtenštajnski Vaduz, ki nastopa v drugi švicarski ligi.
19.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Dvoboj s Šerifom že zagotavlja evropsko jesen
Slovenski prvaki Mariborčani so pred dnevi preskočili prvo evropsko oviro, po dvoboju s Šahtarjem pa bodo izzvali še enega predstavnika vzhodnoevropskega nogometa. Zmaga nad Šerifom iz Tiraspola že zagotavlja nastop v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige.
18.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Slovenski predstavniki v evropskih tekmovanjih dobili nasprotnike v tretjem krogu
V Nyonu, na sedežu Evropske nogometne zveze, so danes izžrebali pare tretjega kroga kvalifikacij za UEFA Ligo prvakov, UEFA Evropsko ligo in UEFA Evropsko konferenčno ligo. V ognju so štirje slovenski klubi, ob državnem prvaku Mariboru še Koper, Olimpija in Mura.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
24
25

DELI NA