24.11.2021 | 2. SNL
Drava v zaostalem dvoboju s Krko prekinila niz brez zmage

Na Ptuju je bila odigrana zaostala tekma 14. kroga 2. SNL. Drava je v obračunu z novomeško Krko prekinil zmagovalni post, ki je trajal vse od četrtega kroga in zaključka avgusta.

Zaostalo srečanje 14. kroga prvenstva se je končalo s tesnim slavjem gostiteljev. Zadetek za zmago Štajercev je padel v 76. minuti srečanja, ko je novomeškega vratarja Ivana Razuma premagal Amir Kahrimanović. "Kurenti" so s tretjo zmago sezone, prvo po 22. avgustu, ujeli priključek s konkurenti v spodnjem delu lestvice. Brežice zdaj bežijo zgolj točko, blizu je tudi Ilirija.

Andrej Kvas, trener NK Drava: "Odigrali smo zelo dobro tekmo, igralci so dali vse od sebe in pokazali tako svoje znanje kot tudi borbenost, ki nas je krasila celo tekmo. Čestitke še enkrat našim igralcem, saj nam ta zmaga pomeni ogromno pred naslednjimi tekmami."

Ptujski drugoligaš bo v zadnjem jesenskem krogu gostoval v Lendavi, Štajerce pa čaka še zaostalo gostovanje v Novi Gorici. Tudi Krko čakata še dve preizkušnji, po domači tekmi z Biljenci v dolenjsko prestolnici gostujejo še Dekančani.

Tekst: PDo
Foto: M24.si

SORODNE NOVICE

  • 27.03.2019 | 2. SNL
    Farmacevti gostijo kurente
    Drugoligaši v soboto in nedeljo vstopajo v zadnjo tretjino prvenstva. Spored 21. kroga 2. SNL bodo odprli nogometaši Krke in Drave, dolenjsko-štajerski spopad pa boste lahko spremljali v prenosu na Sportklubu. Bo močnejši tok Krke ali Drave?
  • 30.03.2017 | 2. SNL
    Krka po ankaranskem skalpu gosti Ptujčane
    Drugoligaši bodo v sobotnem popoldnevu zakorakali v zadnjo tretjino letošnjega prvenstva. Vodilni Triglav bo najbolj pozorno spremljal dogajanje v Dobu, v spletnem prenosu na NZS.si pa si boste lahko ogledali dvoboj Krke in Drave. Lahko Novomeščani ankaranski skalp potrdijo z novo zmago?

DELI NA