20.08.2021 | A
Vstopnice za Slovaško in Malto v redni prodaji

Ljubitelji nogometa si lahko od danes naprej zagotovijo vstopnice za prihajajoči kvalifikacijski tekmi slovenske nogometne reprezentance s Slovaško in Malto. Na voljo so tako posamične vstopnice, kot tudi paketi.

Slovenijo čaka izjemno pomemben september, ki bo dal prve prave odgovore o kandidatih za prvi dve mesti v skupini H. Slovenija trenutno zaseda peto mesto, a le s tremi točkami zaostanka za vodilnima reprezentancama Hrvaške in Rusije. Vsaka zmaga prinaša velik kapital, našim fantom pa bo precej lažje z glasno podporo navijačev.

Tekma med Slovenijo in Slovaško bo 1. septembra ob 20.45 v Stožicah, kjer bo 4. septembra ob 18.00 tudi obračun z Malto. Slovenija se bo s Hrvaško pomerila v Splitu 7. septembra ob 20.45, kjer pa ni dovoljena prisotnost gostujočih navijačev.

PAKETNA PRODAJA VSTOPNIC (SVK+MLT):

Časovnica prodaje: 20.8. od 14.00 dalje
Prodajna mesta: Eventim.si
Cena paketa:
- 35€ odrasli
- 35€ odrasli (družinski sektor)
- 17,5€ otroci do 14. leta (družinski sektor)
- 17,5€ študentje in dijaki
Pogoji vstopa na stadion: Za ogled tekme mora vsak obiskovalec imeti vstopnico, izpolnjevati pa mora tudi enega od PCT pogojev.

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti paket obeh tekem, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora paketno vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.


PRODAJA POSAMIČNIH VSTOPNIC:

Časovnica prodaje: 20.8. od 14.00 dalje
Prodajna mesta: Evetnim.si, BS Petrol, Uradna prodajalna NZS Nike
Nakup vstopnic Slovenija - Slovaška
Nakup vstopnic Slovenija - Malta
Cena:
- 20€ odrasli
- 20€ odrasli (družinski sektor)
- 10€ otroci do 14. leta (družinski sektor)
- 10€ študentje in dijaki
Pogoji vstopa na stadion: Za ogled tekme mora vsak obiskovalec imeti vstopnico, izpolnjevati pa mora tudi enega od PCT pogojev.

Gibalno ovirana oseba, ki si želi kupiti paket obeh tekem, pošlje mail na vstopnice@nzs.si in pripiše kontakt, NZS jih bo nato kontaktirala. Gibalno ovirana oseba mora paketno vstopnico plačati, spremljevalec gibalno ovirane osebe pa ima prost vstop, potrebuje pa vstopnico.https://www.eventim.si/si/vstopnice/slovenija-malta-ljubljana-stadion-stozice-567859/event.html

POGOJI VSTOPA NA STADION:

 Covid pravila_8_21_2.pdf ( kB)
 Covid rules_8_21_2.pdf ( kB)

 

Tekst: MKo
Foto: m24.si

SORODNE NOVICE

 • 14.11.2021 | A
  Za konec kvalifikacij premagali Ciper
  Reprezentanca Slovenije je kvalifikacije za svetovno prvenstvo 2022 sklenila z zmago. Slovenci so kljub težavam, na ogrevanju pred tekmo sta odpadla še Andraž Šporar in Miha Mevlja, z goloma Mihe Zajca in Adama Gnezde Čerina premagali Ciper.
 • 13.11.2021 | A
  Z zmago zaključiti cikel
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v nedeljo ob 15. uri v Stožicah igrala še zadnjo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022. Izbranci Matjaža Keka možnosti za SP nimajo več, si pa želijo z zmago končati ta cikel.
 • 12.11.2021 | A
  Imamo kakovost, fokus na Cipru
  Slovenska nogometna reprezentanca je z remijem 2:2 v četrtek na Slovaškem odigrala predzadnjo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo. Občutki po tekmi so bili mešani, a tudi točka z dobršnim delom igre z igralcem manj je po mnenjih iz slovenskega tabora pokazala karakter, ki bo moral v ospredje tudi na zadnji, nedeljski tekmi s Ciprom v Stožicah.
 • 11.11.2021 | A
  S točko iz Trnave kljub igralcu manj
  Slovenska nogometna reprezentanca je v Trnavi na predzadnji tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022 igrala neodločeno 2:2 (1:0) proti Slovaški. Izbrance Matjaža Keka zadnja tekma čaka v nedeljo, ko bo v Stožicah ob 15.00 gostoval Ciper.
 • 11.11.2021 | A
  Slovenija danes s Slovaško
  Slovenska nogometna reprezentanca je včeraj prispela na Slovaško, kjer bo danes ob 20.45 odigralo novo tekmo v kvalifikacijah za SP 2022. Izbranci Matjaža Keka se bodo s Slovaki pomerili v Trnavi, tekmo pa si bo mogoče ogledati na televiziji Šport TV.
 • 10.11.2021 | A
  Kek: Imamo precej težav, s Slovaki se ne obremenjujemo
  Slovenska nogometna reprezentanca je danes v Nacionalnem nogometnem centru Brdo opravila še zadnji trening pred odhodom na Slovaško. Selektor Matjaž Kek je na spletni novinarski konferenci pojasnil, da se z varovanci osredotočajo predvsem nase, s Slovaki pa se ne obremenjujejo preveč.
 • 09.11.2021 | A
  Na Slovaško tudi s Koutrom
  Slovenska nogometna reprezentanca bo v sredo ob 15.00 poletela proti Slovaški, kjer jo v četrtek čaka predzadnja tekma v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2022.
 • 08.11.2021 | A
  Trije naknadni vpoklici
  Slovenska nogometna reprezentanca je na Brdu pri Kranju začela priprave na zadnji tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2022. Izbrance Matjaža Keka v četrtek ob 20.45 čaka gostovanje pri Slovaški v Trnavi, v nedeljo ob 15.00 pa še domača tekma v Stožicah s Ciprom. V ekipi je nekaj sprememb zaradi bolezni in poškodb.
 • 02.11.2021 | A
  Kek izbral za zaključek kvalifikacij
  Slovenski selektor Matjaž Kek je na današnji novinarski konferenci, ki je potekala v Pivnici Union v Ljubljani, predstavil seznam reprezentantov za zadnji dve tekmi v kvalifikacijah za svetovni prvenstvo 2022.
 • 25.10.2021 | A
  Šporar dvakrat, Zahović golu dodal še dve podaji
  Za reprezentanti je nov teden preizkušenj, z dvema goloma in podajo ga je zaznamoval Andraž Šporar. Luka Zahović je z zadetkom in dvema asistencama blestel ob zmagi Pogona.

DELI NA