Datum od
Datum do

16.04.2013 | Ženska A
Slovenija bo v Nyonu dobila tekmice v boju za SP 2015
»Komaj že čakamo ta žreb. Število udeleženk na zaključnem tekmovanju so povečali, z malce sreče bi bilo dobro, da na dobimo iz vsakega bobna ravno najboljšo zasedbo. Iz prvega bobna bi si želela Italijo, ki je resda dobra, a se je moč z njo kosati. Z nekaj sreče nam lahko tudi kaj uspe. Nenazadnje pa – v zadnjem času delamo zelo dobro, igra in rezultati so vedno boljši!«
10.04.2013 | Ženska A
Slovenke prihodnji teden proti Madžarkam
»Igramo doma, to bo idealna priložnost, da se dekleta dokažejo,« še doda Rob, čigar zasedba je zavoljo dobrega nastopa na turnirju na Hrvaškem pridobila eno mesto na svetovni jakostni lestvici.
11.03.2013 | Ženska A
Slovenke do brona po zmagi proti BiH
Slovenska ženska članska nogometna reprezentanca je z zmago proti BiH (6:5 po enajstmetrovkah) zasedla končno 3. mesto na močnem mednarodnem turnirju v hrvaški Istri.
11.03.2013 | Ženska A
Kapetanka in selektor pred tekmo proti BiH
Reprezentantke se veselijo današnje tekme: »Kljub temu smo še vedno močno motivirane in želimo turnir končati s še eno dobro predstavo ter osvojiti tretje mesto, kar bo lepa popotnica za nadaljevanje priprav pred naslednjim kvalifikacijskim ciklusom,« sklene kapetanka.
09.03.2013 | Ženska A
Čehinje ugnale Slovenke
Pot do petih zadetkov je bila olajšana tudi zavoljo treh enajstmetrovk v njihovo korist.
08.03.2013 | Ženska A
Slovenija premagala Hrvaško
Slovenija je z zmago začela turnir na Hrvaškem, kjer je uvodoma s 2:0 odpravila domačo vrsto. Za Slovenijo sta zadeli Mateja Zver in Tjaša Tibaut. Jutri se bodo varovanke selektorja Damirja Roba pomerile s Češko.
06.03.2013 | Ženska A
Reprezentanca na turnir v Istro
Danes se je zbrala slovenska ženska članska vrsta in odpotovala na turnir v hrvaško Istro, kjer jo v četrtek in petek čakata obračuna s Hrvaško in Češko, za tem pa še razigravanje za mesta od 1 do 6.
28.02.2013 | Ženska A
Namesto Niklove Ermanova
Slovenska članska ženska vrsta se bo čez dober teden odpravila na turnir v Rovinj, kjer jo čakajo tri močne mednarodne tekme.
26.02.2013 | Ženska A
Članice v hrvaško Istro na močan turnir
V ekipi je nekaj sprememb. Zavoljo šolskih obveznosti to pot ni v ekipi Pamele Begič, namesto nje je selektor vpoklical Jasmino Skalič, vpoklicane so tudi nekatere mlajše, med njimi dve perspektivni mladi reprezentantki Vanja Šiljak in Lara Ivanuša. Po dolgi odsotnosti in poškodbi kolena se vrača v reprezentanco Ines Špelič.
20.02.2013 | Ženska A
Ženska reprezentanca na turnir v Rovinj
Slovenska ženska reprezentanca se bo od 6. do 12. marca udeležila prijateljskega turnirja Croatia Women’s Cup, selektor Damir Rob pa je za akcijo, kjer se bodo dekleta pomerila s Hrvaško, Češko in eno izmed trojice Rusija, BiH, Slovaška vpoklical dvajset reprezentantk.
13.12.2012 | Ženska A
Gol za zmago proti Hrvaški, vzornik pa Ronaldo
»Škoda je, ker nam ni uspelo v naslednjo fazo kvalifikacij, a bo ostal lep spomin na prijetna druženja s to generacijo,« Kaja ohranja prijeten spomin na dres v selekciji U19. Letos jeseni je pomagala državnemu prvaku Pomurju Teleing tudi v Ligi prvakinj, tri gole je zabila, Pomurke pa so v Evropi navdušile. Ni veliko manjkalo, da bi napredovale med elito.
26.11.2012 | Ženska A
FOTO: Selektor Rob po pregledni tekmi - igralke bo spremljal tudi v zimski ligi
»Zahteve v ligi so eno. Iščemo igralke, ki bodo lahko odgovorile sodobnemu modelu nogometne igre. Dekleta bodo nadaljevala z zimsko ligo kar bom redno spremljal.«
23.11.2012 | Ženska A
V soboto v Velenju pregledna tekma za dekleta
»Seznam je narejen s pomočjo trenerjev in na podlagi videnega pri ogledih tekem SŽNL, brez igralk, ki igrajo v tujini razen Skalič in Antolin, ki sta izhodni letnik in sta sedaj članici. Veselim se te tekme najboljših deklet SŽNL ne glede na starost, ki bo nam prepričan sem dala vnovič marsikateri odgovor.«
19.11.2012 | Ženska A
V soboto pregledna tekma kandidatkk za člansko reprezentanto
Kandidatke za žensko A reprezentanco Slovenije bodo v soboto, 24.11.2012, ob 11. uri v okviru priprav odigrale pregledno tekmo v Velenju (igrišče z umetno travo). Zbor igralk in strokovnega vodstva: sobota, 24.11.2012 ob 9.30. Selektor Damir Rob je obelodanil seznam vabljenih igralk.
30.09.2012 | Ženska A
Selektor ponosen na igralke, z delom in miselnostjo do uspehov
»Ne želim govoriti o sebi, o tem naj povedo drugi. Sem zagovornik, da se vedno da postoriti več. Zadovoljen sem, da nam je uspelo zmagati in to predvsem zaradi samih igralk, ki so nam verjele in zaupale, da bo delo prej ali slej poplačano. Iz tekme v tekmo smo si zastavljali nove naloge, kar se na koncu obrestovalo.«
19.09.2012 | Ženska A
Srbija je bila premočna
Slovenske nogometašice so s porazom končale kvalifikacije za Euro 2013, potem ko so v Indjiji priznale poraz domačinkam (0:3).
19.09.2012 | Ženska A
Slovenke ob slovesu od kvalifikacij po pozitivo v Srbijo
Spomnimo, Slovenke so v prvem delu kvalifikacij izgubile, 1:2 je bilo v Lendavi. V tem času so Slovenke dobile novega selektorja, pridobile so na samozavesti, povrh vsega pa so minuli vikend prišle do prve zmage (1:0 proti Hrvaški).
15.09.2012 | Ženska A
ODMEVI: Selektor Rob čestital igralkam, kapetanka ponosna na tim
»To je bila težko prigarana zmaga. Potrebovale smo jo in si jo tudi zaslužile. Igra ni bila bleščeča, a zmagi se ne sme gledati v zobe. Čestitam vsem puncam za željo in borbenost. Ta zmaga je dobra popotnica za naprej, že v sredo pa nas čaka še težja preizkušnja – gostujemo v Srbiji.«
15.09.2012 | Ženska A
FOTO: Slovenke z zvesto lendavsko publike slavile prvo zmago
Selektor Damir Rob je ob polčasu v slačilnici pustil Manjo Benak, namesto nje je vstopila Kaja Jerina, v 65. minuti pa je odšla iz igre še Fata Salkunič, ki jo je zamenjala Pamela Begič.
15.09.2012 | Ženska A
Slovenke v Lendavi odkrito na prve tri točke
»Vzdušje in atmosfera v ekipi sta enkratna, čuti se prava delovna napetost, ki je vse večja, kot je tekma bližje,« pove selektor Rob, ki se zaveda, kako do prvih treh točk.
1
2
3
...
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40

DELI NA