Datum od
Datum do

13.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Vseh pet tekem PLTS v TV prenosih, Ankarančani v Dravogradu
V soboto se s svojo 27. sezono vrača najatraktivnejše slovensko državno prvenstvo, ko se v boj za naslov državnega prvaka podaja deset nogometnih prvoligašev. Po kratkem poletnem premoru se namreč na televizijske sprejemnike s pomembno novostjo vrača Prva liga Telekom Slovenije. 
13.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kumer novinec na krškem Gubcu
Marko Nunić se je vrnil v Aluminij, Gal Primc si bo nadel dres Ankaran Hrvatinov, od Radomelj pa se je tudi uradno poslovil še tretji nogometaš. Žan Kumer se je pridružil Krškemu.
13.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Aluminij močnejši za povratnika in prvega strelca hrvaške mladinske lige
Kidričane v soboto čaka gostovanje v Ljudskem vrtu. Prav Aluminij je bil ekipa, ki je državnemu prvaku v minuli sezoni odščipnila največ toč, kar sedem, novega presenečenja pa si kidričevska četa želi tudi tokrat. Slobodan Grubor bo točke lovil s še dvema novincema.
13.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani potrdili še dva novinca
Ankarančani bodo krstno prvoligaško preizkušnjo odigrali na Koroškem, v Dravogradu pa bodo kranjski Triglav napadli še z dvema novincema v svoji zasedbi. Primorcem sta se pridružila Gal Primc in Ivan Blatančić.
12.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Juninho sklenil nogometno pot
Po Dejanu Urbanču se od aktivne kariere poslavlja še en nogometaš, ki je na slovenskem nogometnem zemljevidu pustil globok pečat. Juninho je bil v dveh obdobjih kar osem sezon član domžalskega kluba, v dresu katerega je odigral kar 197 prvoligaških tekem.
12.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankaran ugnal Sežance, Triglav po preobratu izgubil s turškim podprvakom
Ankarančani in Kranjčani bodo s sobotno tekmo v Sežani iodprli novo sezono Prve lige Telekom Slovenije, lanskoletna drugoligaša pa sta sredo izkoristila za še zadnjo preizkus. V rezultatskem pogledu so bili uspešnejši Primorci, ki so ugnali sežanski Tabor.
12.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani registrirali trojico novincev
Ankarančani se zavzeto pripravljajo na krstno prvoligaško preizkušnjo, s katero bodo Primorci tudi odprli novo sezono Prve lige Telekom Slovenije. V Sežani bo gostoval kranjski Triglav, Vlado Badžim pa bo lahko računal tudi na trojico novincev.
12.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Krško v novo sezono tudi s povratnikom Jakolićem
Krško bo tretjo prvoligaško sezono v zgodovini kluba odprlo z domačo tekmo proti Gorici. Novi posavski strateg Stipe Balajić bo lahko računal tudi na povratnika v krški klub, ki se mu je po sezoni premora znova pridružil Marko Jakolić.
12.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Šauperl povečal konkurenco v celjskem napadu
Celjane že v uvodnem dejanju nove sezone Prve lige Telekom Slovenije čaka zahtevna naloga. Prenovljena in pomlajena četa novega trenerja Tomaža Petroviča bo gostovala v Ljubljani, za mesto v konici napada pa bo kandidiral tudi deveti poletni novinec Bian Paul Šauperl.
11.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Lotrič sledil Elsnerju na Ciper
Mitja Lotrič je naslednji nogometaš, ki se iz Prve lige Telekom Slovenije seli na tuje. Prekmurec se bo prvič v karieri preizkusil izven domačih meja, nazadnje član velenjskega Rudarja se je pridružil ciprskemu Pafosu, ki ga bo v prihodnje vodil Luka Elsner.
11.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Apau, Čanađija in Savić so novi člani Olimpije
Olimpija se po koncu evropskega popotovanja pripravlja na uvodno preizkušnjo Prve lige Telekom Slovenije. Zmaji se bodo pomerili s Celjem, novim soigralcem pa bodo morda že pomagali tudi trije novinci v Stožicah.
11.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Petrovič v Celje zvabil še drugega Krčana
Tomaž Petrovič bo v prihajajoči sezoni sedel na celjski klopi, po Filipu Dangubiću pa je v knežje mesto zvabil še drugega dosedanjega nogometaša Krškega, na čelu katerega je bil sedanji celjski strateg vse do letošnje pomladi. Grofom se je pridružil Nikola Gatarić.
11.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Novi ruski prvoligaš močnejši od Ankarančanov
V taboru Ankaran Hrvatinov že odštevajo dneve do krstne prvoligaške preizkušnje v več kot  pol stoletja dolgi zgodovini kluba. Prvi nasprotnik Primorcev bo kranjski Triglav, na katerega se četa trenerja Badžima pripravlja z dvema testnima dvobojema v dveh dneh.
10.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Bojić ostaja del Triglava
Vodstvo kranjskega prvoligaša je sklenilo poklicni dogovor še z enim nogometašem, ki je v minuli sezoni nosil pomembno breme na drugoligaških zelenicah. V orlovem gnezdu ostaja tudi Momir Bojić.
08.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ob treh zmagah še štirje porazi
Sobota je večini prvoligašev ponudila še zadnjo možnost za izvedbo testne preizkušnje pred pričetkom nove sezone Prve lige Telekom Slovenije. Uspešni so bili Celjani, Goričani in Kranjčani, ob treh zmagah pa smo videli še štiri poraze.
08.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani ostali brez izkušenj Dejana Urbanča
Krčani bodo v novo sezono Prve lige Telekom Slovenije zakorakali z domačo tekmo proti Gorici, dober teden pred uvodno preizkušnjo pa je jasno, da novi trener Stipe Balajić ne bo računal na izkušenega Dejana Urbanča.
07.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Pušnik in Junuzović bosta spet sodelovala
V Velenju so v zadnjih dneh najbolj dejavni tudi na kadrovskem področju. Knapom se je danes pridružil že deveti poletni novinec, ki pa obenem predstavlja tudi najbolj zvenečo pridobitev Rudarja, saj se je v Šaleško dolino vrnil Edin Junuzović.
07.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kramer k nekdanjemu nemškemu prvaku
Kidričevski strateg Slobodan Grubor je po Lovru Bizjaku izgubil še enega pomembnega aduta v fazi napada. Mladi Braž Kramer bo nogometno pot nadaljeval pri nekdanjem nemškem državnem prvaku Wolfsburgu.
07.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Grofje predstavili peterico novincev
Dober teden pred pričetkom nove sezone Prve lige Telekom Slovenije so kar peterico novincev predstavili v celjskem prvoligašu. Grofom so se pridružili Luka Šušnjara, Edin Kesić, Herolind Cikaqi, Denis Štraus in Rok Jazbec.
07.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Triglav remiziral, Hajduk boljši od Krčanov
Prvoligaši počasi zaključujejo pripravljalno obdobje in ritem že prilagajajo na zahteve prihajajočih uradnih preizkušenj. V petkovem popoldnevu so bili na delu Kranjčani in Krčani.
1
2
3
...
134
135
136
137
138
139
140
141
...
168
169
170

DELI NA