Datum od
Datum do

24.02.2020 | Pokal Terme Olimia
V pričakovanju finalnega turnirja v Podčetrtku
Polfinale so si priigrali Dobovec MB-Monting, KMN Sevnica, FK Siliko in KMN Oplast Kobarid. Vse tekme enega od vrhuncev sezone, 25. sezone pokala Terme Olimia, tudi v prenosu na spletni strani Nogometne zveze Slovenije. Finale bo v nedeljo, 1.3., ob 17.30.
10.02.2020 | Pokal Terme Olimia
Znana para polfinala futsal pokala Terme Olimia
Pokalno tekmovanje se bo sklenilo že s tradicionalnim turnirjem četverice v Podčetrtku. Polfinale so si priigrali FK Dobovec, KMN Sevnica, FK Siliko in KMN Oplast Kobarid.
05.02.2020 | Pokal Terme Olimia
V ponedeljek žreb polfinala pokala Terme Olimia
Konec meseca februarja bo na sporedu finalni turnir pokala Terme Olimia, pokalno tekmovanje se bo sklenilo že s tradicionalnim turnirjem četverice v Podčetrtku. Polfinale so si priigrali FK Dobovec, KMN Sevnica, FK Siliko in KMN Oplast Kobarid.
17.01.2020 | Pokal Terme Olimia
Oplast v Ljutomer po prvi klubski cilj sezone
Danes Oplast lovi finalni turnir pokala Terme Olimia. Za nameček boste lahko tekmo iz Ljutomera, Oplast se bo meril z domačim KMN Tomaž Šic bar, spremljali v neposrednem prenosu na spletni strani www.futsal.si.
16.01.2020 | Pokal Terme Olimia
Pred TV kamerami bi radi ponovili leto 2008
KMN Tomaž Šic bar je prijetno presenečenje letošnje sezone 1. SFL. Ekipa, ki jo vodi trener Matej Gajser, zaseda 5. mesto po 13 krogih 1. SFL, v petek pa se bo borila za preboj med štiri v pokalu Terme Olimia.
15.01.2020 | Pokal Terme Olimia
Sevnica kot prva na finalni turnir
Nastop in pot v Obsotelje, turnir bo vnovič gostil Podčetrtek, so si varovanci trenerja Mitje Jonteza zagotovili po zmagi s 4:3 proti KMN Bronx Škofije. Preostale tri tekme bodo v petek.
14.12.2019 | Pokal Terme Olimia
Vrhničani s +3 iz Ajdovščine
Dobovec, KMN Oplast in KMN Sevnica so prišli do zmag na uvodnih tekmah četrtfinala pokala Terme Olimia, v soboto se jim je pri tem pridružil še vrhniški Siliko.
13.12.2019 | Pokal Terme Olimia
Prvo dejanje četrtfinala pokala Terme Olimia
December še ne bo dal odgovora, kdo si bo zagotovil mesto na polfinalnem turnirju pokala Terme Olimia. Bodo pa lahko nocojšnje in jutrišnje tekme nakazale, kdo bo pred povratno tekmo bližje napredovanju. Tokratna petek in sobota sta rezervirana za prve četrtfinalne tekme pokala Terme Olimia.
08.11.2019 | Pokal Terme Olimia
Znani pari četrtfinala
V prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo je bil danes opravljen žreb parov četrtfinale pokala Terme Olimia. Naslov prvaka brani Dobovec.
08.11.2019 | Pokal Terme Olimia
V pričakovanju žreba pokala Terme Olimia
V četrtfinalu ni nosilcev, niti ni prednosti domačega igrišča. V četrtfinalu se igrata po dve tekmi. Prvo izžrebana ekipa posameznega para bo domačin prve tekme, drugo izžrebana ekipa posameznega para pa domačin druge oziroma povratne tekme v četrtfinalu.
02.11.2019 | Pokal Terme Olimia
Vrhničani med osem s teniških 6:1
Nocoj smo na tekmi na Vrhniki dobili še zadnjega udeleženca četrtfinala pokala Terme Olimia. Domači Siliko je s kar 6:1 porazil škofjeloški FSK Stripy in se prebil med osem v pokalnem tekmovanju.
31.10.2019 | Pokal Terme Olimia
Dobili bomo četrtfinaliste pokala Terme Olimia
Od danes so sobote se igrajo tekme osmine finala pokala Terme Olimia. Štiri tekme so nocoj, ena pa v soboto. To bo že 25. sezona, od kar se igra pokalno tekmovanje. Z devetimi naslovi prvaka pokala se lahko pohvalijo v Litiji. Aktualni naslov prvaka pa brani Dobovec.
18.10.2019 | Pokal Terme Olimia
Znani pari osmine finala pokala Terme Olimia
Ker je bilo v osmini finala le 13 ekip, so v tej fazi tekmovanja prosti prvi trije prijavljeni nosilci na podlagi točkovanja zadnjih treh sezon v tem tekmovanju: Futsal klub Dobovec, KMN Bronx Škofije in FC Litija.
15.10.2019 | Pokal Terme Olimia
Znani udeleženci osmine finala pokala
Po uvodu v ligaški del prihaja čas, ki je namenjen tekmovanje futsal pokalu Terme Olimia. V petek, 18.10., bomo v prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo opravili žreb parov osmine finala, žreb bo potekal ob 12. uri.
03.03.2019 | Pokal Terme Olimia
Dobovec MB Monting prvak pokala Terme Olimia
Zmagovalci letošnje izvedbe pokalnega tekmovanja Terme Olimia so igralci Dobovca MB Monting. V finalu zaključnega turnirja pokala Term Olimia so danes v Podčetrtku premagali FutureNet Maribor s 3:1 (0:0). Za Dobovec je to drugi pokalni naslov, najboljši je bil tudi lani.
03.03.2019 | Pokal Terme Olimia
Tiho in skromno so čakali priložnost za pokalni naslov
V Podčetrtku je bil v nedeljo zvečer pred skoraj 500 gledalci okronan novi stari pokalni prvak Dobovec MB Monting.
03.03.2019 | Pokal Terme Olimia
Maribor tretjič ali Dobovec drugič
Pred nami je sklepno dejanje 24. sezone pokalnega tekmovanja v futsalu pod okriljem Nogometne zveze Slovenije. Nocoj ob 19.15 se bosta za prvaka pokala Terme Olimia v Podčetrtku pomerila Dobovec MB Monting in FutureNet Maribor. Prenos tekme bo na Sportklubu.
02.03.2019 | Pokal Terme Olimia
Mariborčani v Podčetrtku ne poznajo poraza
FutureNet Maribor se je s prepričljivo zmago s 6:0 pridružil Dobovcu MB Monting v finalu pokala Terme Olimia. Mariborčani so opravili s Primorci, za nameček pa so ostali nepremagani na zaključnih turnirjih pokala Terme Olimia.
02.03.2019 | Pokal Terme Olimia
Dobovec s sedmico v finale
Dobovec MB Monting je prvi finalist pokala Terme Olimia. Branilec naslova je bil v prvem polfinalu pred 300 gledalci s 7:1 boljši od Litije. Po dva gola sta k zmagi dodala Klemen Duščak in Alen Fetić.
02.03.2019 | Pokal Terme Olimia
V Podčetrtku vse pripravljeno za futsal spektakel
V Podčetrtku bo danes in jutri potekal finalni turnir pokala Terme Olimia, kjer se bodo za 24. pokalno lovoriko v zgodovini pomerili branilec naslova Dobovec MB Monting, FutureNet Maribor, FC Litija in KMN Bronx Škofije.
1
2
3
4
5
6
7
8
9

DELI NA