Datum od
Datum do

26.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Mreži mirovali tudi v Tbilisiju
Tako kot Domžalčani, so tudi vijoličasti v prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige iztržili remi brez doseženih zadetkov. Obračun z gruzijsko Čihuro je sicer ponudil nekaj mariborskih priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene.
26.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
V Bukarešto z dvema goloma zaostanka
Velenjčani bodo v povratno tekmo drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige krenili z dvema goloma zaostnaka. Romunska Steaua je v prvem spopadu potrdila status favorita in si pred domačim srečanjem priigrala zajetno prednost.
26.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
V Rusiji brez zadetkov
Domžalčani se z gostovanja v daljni Rusiji vračajo z neodločenim izidom. Dvoboj Domžal in Ufe, barve katere brani tudi reprezentant Bojan Jokić, ni postregel z zadetki, rabvarji pa ostajajo v igri za preboj v tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske lige.
25.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Slovenska četverica nadaljuje z evropskimi tekmami
Ta teden se bodo na evropski klubski nogometni sceni nadaljevale kvalifikacijske tekme. Po slovesu Olimpije od lige prvakov je slovenskim ekipam ostala le še evropska liga, v četrtek bodo na prvih tekmah drugega kroga kvalifikacij nastopila štiri slovenska moštva: Olimpija, Maribor, Domžale in Rudar.
23.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Znani morebitni nasprotniki v tretjem krogu
Na sedežu UEFA v švicarskem Nyonu so danes izžrebali pare tretjega kroga kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo. Za preboj v to fazo tekmovanja se borijo kar štirje slovenski klubi, ki bi se lahko po preskoku druge evropske ovire udarili z nekaj slovitimi imeni.
19.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Z dvema remijema v drugi krog
Uspešen nogometni četrtek so dopolnili tudi nogometaši Domžal, ki so se tako kot Mariborčani in Velenjčani prebili v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske lige. Domžalski dvoboj s Širokim Brijegom je ponudil dva remija, ravbarji pa so se v nadaljevanje kvalifikacij prebili po zaslugi zadetka več na gostujočih tleh.
19.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Knapi preskočili prvo oviro
Velenjčani so s skupno desetimi zadetki preskočili prvo evropsko oviro. San Marinski Tre Fiori ni bil dostojen tekmec, knapi so s tremi goli na italijanskih tleh potrdili napredovanje in si priigrali obračun z romunsko Steauo.
19.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Maribor z novo zmago potrdil napredovanje
Nogometaši Maribora so dobili tudi povratno srečanje prvega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige. V Ljudskem vrtu sta padla dva zadetka, mariborsko napredovanje pa sta z goloma potrdila Amir Dervišević in Marcos Tavares. Naslednji tekmec Štajercev bo gruzijska Čikura.
18.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji ostali brez napredovanja
Nogometaši Olimpije so v povratni tekmi prvega kroga kvalifikacij za UEFA Ligo prvakov v Bakuju remizirali s Qarabagom. Obračun v azerbajdžanski prestolnici ni ponudil zadetkov, zmaji pa so se tako poslovili od lige prvakov, popotovanje pa bodo nadaljevali v kvalifikacijah UEFA Evropske lige. 
18.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Po zmago in drugi krog kvalifikacij
Domžalčani za razliko od Maribora in Rudarja na uvodni tekmi prvega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige niso vknjižili zmage. Neodločen izid na gostujoči zelenici kljub vsemu prinaša določeno prednost, ki jo bodo skušali ravbarji nadgraditi ob Kamniški Bistrici.
18.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
V Italijo po novo zmago
Velenjčani so za razliko od Domžal in Maribora že opravili z domačo preizkušnjo, v četrtek pa jih čaka še prvo evropsko gostovanje. Po visoki zmagi v minulem tednu lahko mirne vesti zapišemo, da dvoboj v Italiji ne bo zadnji v mednarodni konkurenci.
18.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Maribor na novi zelenici po napredovanje
Četrtek bo znova bogat z nogometom. Dobili bomo udeležence drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige, za katerega se borijo tudi nogometaši Maribora. Štajerci v povratni obračun s tiranskim Partizanijem vstopajo z zadetkom prednosti.
17.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Po preobrat in napredovanje
Se bo Ljubljančanom uspelo prebiti v drugi krog kvalifikacij UEFA Lige prvakov? Zmaji bodo v daljnem Azerbajdžanu lovili zadetek zaostanka, potem ko so pred slabim tednom izgubili v domačih Stožicah. V taboru Olimpije kljub vsemu vlada optimizem.
12.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani iztržili neodločen izid
Nogometaši Domžal so v uvodni tekmi prvega kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige iztržile neodločen izid. Rumeni so ob polčasu dvoboja v Širokem Brijegu vodili z dvema goloma prednosti, a so v nadaljevanju zapravili prednost in bodo napredovanje potrjevali v četrtek.
12.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Knapi napolnili sanmarinsko mrežo
Nogometaši Rudarja so v prvi tekmi prvega. kroga kvalifikacij UEFA Evropske lige premagali ekipo Tre Fiori. Knapi so se izkaali z učinkovito predstavo, saj so v sanmarinsko mrežo pospravili kar sedem zadetkov in tako že potrdili napredovanje. 
12.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Bajde odločil obračun v Tirani
Nogometaši Maribora so na današnji prvi tekmi prvega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo v Tirani z izidom 1:0 premagali albanski Partizani z 1:0. Zmagovalca je z golom v uvodu drugega polčasa odločil Gregor Bajde.
11.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v Azerbajdžan z zaostankom
Nogometaši ljubljanske Olimpije so v prvi tekmi 1. kroga kvalifikacij za ligo prvakov na domačem terenu na stadionu Stožice izgubili z azerbajdžanskim Qarabagom z 0:1. V 77. minuti je za minimalno slavje gostov zadel Guerrier.
11.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani sezono odpirajo v Širokem Brijegu
Slovenski nogomet bodo na mednarodnih prizoriščih predstavljali tudi domžalski nogometaši. Ravbarji bodo četrtič zapored, sicer pa desetič v klubski zgodovini, sezono odprli z evropsko preizkušnjo - z gostovanjem v Širokem Brijegu.
11.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Štajerci v vroči Tirani
Nogometaši Maribora bodo evropsko popotovanje v sezoni 2018/19 pričeli v vroči Tirani. Vijoličasti za razliko od lanske sezone, ko so tretjič v klubski zgodovini zaigrali v skupinskem delu UEFA Lige prvakov, napadajo preboj v UEFA Evropsko ligo.
11.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Knapi napadajo Sanmarince
V četrtek bodo v boj krenili tudi Domžalčani, Mariborčani in Velenjčani. Knapi se bodo kot edini med trojico slovenskih predstavnikov v kvalifikacijah UEFA Evropske lige uvodoma predstavili na domačih tleh. V Šaleški dolini bo ob 17:30 gostoval sanmarinski Tre Fiori.
1
2
3
...
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

DELI NA