Datum od
Datum do

21.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Pripravljene na izpit z Ukrajinkami
V Gornji Radgoni je vse pripravljeno za sklepno dejanje turnirja 1. kroga kvalifikacij za ligo prvakinj. Za 1. mesto in napredovanje v 2. krog kvalifikacij se bosta pomerili ekipi slovenskih in ukrajinskih državnih prvakinj.
20.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Tudi proti Ukrajinkam pred kamerami
Slovenske državne nogometne prvakinje ŽNK Nona Pomurje Beltinci jutri v Gornji Radgoni igrajo z ukrajinskim Harkovom. Zmagovalka obračuna bo napredovala v 2. krog kvalifikacij za ligo prvakinj.
19.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura povedla, Sturm s preobratom do zmage
Končan je prvi dvoboj za skupinski del UEFA Evropske lige, pred povratnim spopadom pa je v boljšem položaju Sturm. Mura je z golom Žige Škofleka hitro povedla, Avstrijci pa so po izenačenju v razmaku treh minut dvakrat zadeli še v drugem polčasu.
19.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
S Sturmom za UEFA Evropsko ligo
Bodo nogometaši Mure jeseni igrali v skupinskem delu UEFA Evropske lige ali UEFA Evropske konferenčne lige? Odgovor na to vprašanje bo znan po dveh tekmah z graškim Sturmom, prvo že danes gosti soboška Fazanerija.
18.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Pomurke prek Latvijk do finala v Gornji Radgoni
Slovenske državne prvakinje ekipe ŽNK Nona Pomurje so s prepričljivo zmago proti latvijskemu prvaku (6:1) uspešno začela kvalifikacije za ligo prvakinj. Z dvema goloma se je izkazala Sara Makovec.
18.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Pred kamerami za korak bližje ligi prvakinj
Slovenske državne prvakinje ekipa ŽNK Nona Pomurje Beltinci s tekmo proti vodilni ekipi latvijske lige ob 17. uri začenja kvalifikacije za ligo prvakinj. Tekmo boste lahko spremljali v spletnem prenosu na Nzs.si.
16.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Po generalki v SŽNL misli pri evropskem testu
ŽNK Nona Pomurje Beltinci vse svoje misli in moči usmerja v kvalifikacije za ligo prvakinj. Uvodni tekmec bodo državne prvakinje Latvije, turnir kvalifikacij pa gostijo prav Pomurke. Sredino tekmo boste lahko spremljali v neposrednem spletnem prenosu na Nzs.si.
12.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji evropsko pot zaključili z novim porazom
Olimpija se je od kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige poslovila s porazom. Oslabljena Santa Clara je v Stožicah vknjižila še drugo zmago, napredovanje Portugalcev je sredi drugega polčasa potrdil Rui Costa.
12.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura bo v Evropi igrala tudi jeseni
Mura bo tudi jeseni igrala na mednarodnem prizorišču. Državni prvak si je z zmago v Litvi že zagotovil skupinski del UEFA Evropske konferenčne lige, gol Žige Kousa pa je črno-bele popeljal v play-off UEFA Evropske lige. Sobočane zdaj čaka graški Sturm.
11.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
V Vilni za evropsko jesen
Prvi spopad Mure in Žalgirisa ni ponudil zadetkov, povratni obračun v litovski prestolnici pa bo dal odgovor na vprašanje, kdo si bo že zagotovil evropsko jesen. Zmagovalec dvoboja si bo namreč že zagotovil mesto v skupinskem delu UEFA Evropske konferenčne lige.
11.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji se ne predajajo
Olimpija bo v povratnem obračunu s portugalsko Santa Claro lovila dva zadetka zaostanka. Gostje z Azorov bodo v Stožicah zaigrali z zasedbo, ki so ga zdesetkale okužbe s koronavirusom. Je to lahko priložnost za Ljubljančane?
10.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Domžale v Stožicah tesno poražene
Norveški Rosenborg je po preobratu v drugem polčasu dobil tudi povratni dvoboj z Domžalami. Rumeni so povedli z golom Mateja Podlogarja, Noah Holm in Stefano Vecchia pa sta po odmoru tehtnico znova nagnila v korist zasedbe iz Trondheima.
09.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Domžale pred novo učno uro
Domžalčani se bodo od evropskih tekmovanj poslovili že v torek, ko bodo v Stožicah gostili norveški Rosenborg. Čeprav slovenske prvake čaka še 90 minut igre, so se v taboru rumenih po visokem porazu v Trondheimu že sprijaznili s tem, da so pred zadnjo evropsko preizkušnjo.
05.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
V Fazaneriji brez zadetkov
Prvi dvoboj Mure in Žalgirisa se je končal z začetnim rezultatom. Mreži v Fazaneriji sta mirovali, spremljali smo dva različna polčasa. Potnik v t.i. "play-off" UEFA Evropske lige bo znan po povratni tekmi v Vilni, ki bo odigrana prihodnji četrtek.
05.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Santa Clara dobila prvi obračun z Olimpijo
Olimpija se s portugalskih Azorov ne bo vrnila s želenim rezultatom. Zmaji so si na prvi tekmi tretjega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige s Santa Claro pridelali dva zadetka zaostanka, izgubili pa so tudi pordečelega Uroša Koruna.
05.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani v Trondheimu pridelali velik zaostanek
Domžalčani so si na prvi tekmi kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige pridelali velik zaostanek. Rosenborg, norveški rekorder po številu osvojenih lovorik, je na domačem igrišču slavil s teniškim izidom 6:1.
04.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura v Fazaneriji z Žalgirisom
Ludogorec ni dovolil presenečenja, Mura se je poslovila od boja za UEFA Ligo prvakov, a jo čakajo vsaj še štiri evropske preizkušnje. Obračun z Žalgirisom že lahko ponudi odgovor, če bo slovenski prvak evropski nogomet igral tudi jeseni.
04.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija na daljne Azore
Ljubljančani so na Malti preskočili prvo evropsko oviro, z nedeljsko zmago na velikem derbiju pa so še povečali raven samozavesti. Portugalska Santa Clara, ki bo naslednji tekmec zmajev, je za slovenske ljubitelje nogometa popolna neznanka, a v taboru pokalnih prvakov opozarjajo na moč tekmeca.
04.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani napadajo najuspešnejši norveški klub
Domžalčani se po četrtkovem slavju v Helsinkih vračajo v Skandinavijo, tokrat še severneje, v norveški Trondheim. Rosenborg je tekmec, ki ga spremljevalcem evropskega nogometa ni potrebno posebej izpostavljati, saj gre za rednega udeleženca skupinskih delov tekmovanj pod okriljem UEFA.
02.08.2021 | Mednarodna tekmovanja
Znano, s kom v četrtem krogu
Domžale, Mura in Olimpija v četrtek vstopajo v tretji krog evropskih kvalifikacij, danes pa so slovenski predstavniki v tekmovanjih UEFA izvedeli imena morebitnih tekmecev na zadnji stopnički pred evropsko jesenjo.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
24
25

DELI NA