Datum od
Datum do

06.09.2013 | Ženska A
Zverova za novo zmago, Golobova na vrhu
Golobova pa je z Leobnom vknjižila tretjo zaporedno zmago, s čimer je njena ekipa na samem vrhu drugoligaške lestvice. Manj uspešne so bile Anja Milenkovič, Urška Žganec in Lucija Mori, saj so zabeležile poraz.
06.09.2013 | A
Parkirni režim pred nogometno tekmo Slovenija : Albanija
Ker ob tekmi Slovenija : Albanija pričakujemo povečan obisk in gnečo na vhodih v parkirno hišo Stožice in krožišču Tomačevo, pozivamo obiskovalce, da se na tekmo odpravijo pravočasno oziroma uporabijo sredstva javnega prevoza.
05.09.2013 | A
Proti Albaniji bržčas tudi z Iličićem
Slovensko nogometno reprezentanco v petek ob 20.30 v Stožicah čaka tekma kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 proti Albaniji. V slovenskem taboru je vse v najlepšem redu. Kot je na Brdu pri Kranju pojasnil selektor Srečko Katanec, verjame, da bo za obračun pripravljen tudi Josip Iličić, ki je zaradi poškodbe gležnja izpustil sredin trening.
05.09.2013 | U21
Mlada reprezentanca v Rusiji
Slovenska mlada reprezentanca je v sredo že pripotovala v Rusijo, kjer jo v petek čaka tekma s prvim favoritom kvalifikacijske skupine 2.
04.09.2013 | A
Trenirali v Stožicah, novinec Pečnik
Slovenska nogometna reprezentanca je v Stožicah opravila edini današnji trening pred petkovo tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 proti Albaniji. Na njem zaradi poškodbe gležnja ni sodeloval Josip Iličić, med vadečimi pa je bil po novem Nejc Pečnik.
03.09.2013 | A
Vogrin: Poškodba Anđelkoviča ni resna
Na današnjem treningu slovenske nogometne reprezentance v Kranju, ki jo v petek čaka kvalifikacijski dvoboj za svetovno prvenstvo 2014 z Albanijo, v torek pa s Ciprom, sta nesrečno trčila reprezentanta Siniša Anđelković in Milivoje Novaković. Anđelković je utrpel poškodbo v predelu prsnega koša, ki pa po zadnjih informacijah ni hujše narave.
03.09.2013 | U15
Popotnica za Rusijo: Gol in dve podaji
Mlado reprezentanco Slovenije do 21 let čaka v petek druga kvalifikacijska tekma v skupini 2. Pred gostovanjem v Rusiji prihaja očitno v pravo formo Žan Benedičič, strelec čudovitega zadetka za mlado ekipo AC Milana. Ta konec tedna so bili sicer najbolj razpoloženi predstavniki izbrane vrste mladincev, ki so se razveselili kar treh zadetkov.
02.09.2013 | A
Z nakupom vstopnice pomagajte otrokom
Nogometna zveza Slovenij in Rdeči križ Slovenije bosta na Debelem rtiču zgradila novo nogometno igrišče z umetno travo, katerega bo letno lahko uporabljalo več kot 15.000 mladostnikov med 4 in 15 let, kolikor jih vsako leto letuje na Debelem rtiču.
02.09.2013 | A
Reprezentanca že na Brdu
Slovenska nogometna reprezentanca je večinoma že zbrana na Brdu pri Kranju, ki bo v naslednjih dneh njena baza v okviru priprav na prihajajoči kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo 2014 proti Albaniji in Cipru.
02.09.2013 | A
Kampl upravičil kandidaturo z novim zadetkom in asistenco
Slovenski reprezentanti so pred prihodom na Brdo odigrali še nekaj pomembnih tekem za svoje klube. Nekako smo se že navadili, da polni naslovnice medijev Kevin Kampl, eden izmed treh kandidatov za naziv najboljšega nogometaša avstrijskega prvenstva. V minulem tednu je dosegel zadetek in prispeval ključno podajo.
01.09.2013 | A
Katanec objavil seznam in si zaželel bučne podpore s tribun
Selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec je v Ljubljani objavil seznam igralcev, na katere bo računal na prihodnjih kvalifikacijskih tekmah za svetovno prvenstvo 2014. Na seznamu za tekmi z Albanijo 6. septembra v Stožicah in 10. septembra na Cipru ni izkušenega napadalca Zlatka Dedića.
31.08.2013 | 2. SNL
2. SNL: Dob četrtič, AH Mas Tech prvič
Nogometaši Roltek Doba so še naprej stoodstotni, saj so proti ekipi Krškega zabeležili že četrto zmago v letošnji sezoni. Bela krajina je četrtič izgubila, medtem ko je AH Mas Tech pred domačimi gledalci vknjižil prvo zmago v drugoligaški druščini. Aluminij je težje od pričakovanj odpravil Šenčur, Šmartno pa do pomembne zmage v Radomljah.
29.08.2013 | Ženska A
Golobova blesti v Avstriji, Morijeva obranila mrežo
Prvakinje so za naslov dobile milijon islandskih kron (6200 evrov), poraženke pol manj. Poraz Zverove in soigralk ni potrl, sinoči so s 5:0 doma odpravila Throtur iz Reykjavika.
28.08.2013 | U17
Slovenija prijateljsko s Hrvaško
Slovenska reprezentanca do 17 let se te dni v okviru priprav na prvi del kvalifikacij za evropsko prvenstvo pripravlja na Hrvaškem, kjer so sinoči odigrali prvo izmed dveh tekem s hrvaško izbrano vrsto. Tekmeca sta se razšla brez zmagovalca.
28.08.2013 | Ženska A
Do uspehov le in samo kot reprezentanca in družina
»Za nami sta dve zelo dobri preizkušnji proti BIH, kljub temu da se rezultatsko ni izšlo na vsaki tekmi (remi in poraz). Pred samo akcijo je nekaj igralk imelo težave zaradi službenih oz. šolskih obveznosti (Vrabel, Nikl, Rola), tako da kader na dveh tekmah ni bil enak. Prav tako sta manjkali Zver in Čonč zaradi klubskih obveznosti, ki pa bosta z nami v kvalifikacijah, ki so pred vrati,« uvodoma pove selektor slovenske reprezentance Damir Rob.
27.08.2013 | 1. SML
SKL/SML: Dirigentska palica v nogah Ljubljančanov in Novogoričanov
Četrti krog kadetske in mladinske lige so zaznamovali predvsem rdeči kartoni, ki so bili skoraj pogostejši, kot zadetki. V mladinski kategoriji se je s kar štirimi zadetki izkazal Anel Hajrić. Med kadeti na vrhu s polnim izkupičkom točk ostajajo Ljubljančani, pri mladincih so v ospredju Novogoričani.
26.08.2013 | U21
Kavčič izbral mlade reprezentante za Rusijo in Dansko
Slovenska izbrana vrsta do 21 let se bo v septembru pomerila z najtežjima nasprotnikoma v kvalifikacijski skupini. Varovanci Tomaža Kavčiča se bodo najprej pomerili z Rusijo v gosteh, nato sledi še Danska doma. Kavčič je za dvoboja vpoklical 22 igralcev.
26.08.2013 | U15
Mladi na dveh frontah
Večina predstavniki mlajših selekcij Slovenije je imela v preteklem tednu dvojne obveznosti. Na domači nogometni sceni se je namreč začelo tudi pokalno tekmovanje, ki je še dodatno obremenilo najbolj pomembne člane klubskih sredin. Posebna čast je znova doletela Amirja Derviševića, saj je dočakal nekaj dragocenih minut v kvalifikacijah za Uefa Ligo prvakov.
24.08.2013 | 2. SNL
2. SNL: Več kot tisoč gledalcev videlo zmago Doba
V 3. krogu 2. SNL je največ pozornosti pritegnil lokalni obračun med Radomljami in Dobom, ki si ga je ogledalo več kot tisoč gledalcev. Stoodstoten izkupiček so ohranili gostje, katerim delajo družbo na vrhu le še nogometaši Šmartnega. V Šenčurju je padlo kar devet golov, medtem ko gledalci v krškem niso prišli na svoj račun. Že v soboto je Veržej dočakal prvo drugoligaško zmago na soočenju novincev.
23.08.2013 | Pokal Pivovarna Union
V 2. krogu Krka v Velenje, Zavrč pa v Celje
Na sedežu Nogometne zveze Slovenije so bili izžrebani pari 2. kroga Pokala Slovenije. Novomeška Krka je v prejšnjem krogu izločila Koper, žreb pa ji tokrat ni namenil kaj več sreče, saj se bodo tudi tokrat pomerili s prvoligašem.
1
2
3
...
639
640
641
642
643
644
645
646
...
767
768
769

DELI NA