Datum od
Datum do

05.05.2014 | Ženska A
Ameriški dvojec za odločen boj s Hrvaško
»Z Manjo sva se večkrat slišala, počasi začenja s treningi z žogo na Madžarskem. V tem hipu ne bi bilo smiselno nobeno tveganje in prehitevanje časa. Kljub temu da je Manja nenadomestljiva in pravi steber naše obrambe. Zelo malo je možnosti, da bi Benakova nastopila.«
30.04.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Žgančeva in Skaličeva zadeli, finski dvojec na vrhu
Kristina Erman se je s z zasedbo Eurospin Torres zavihtela na 2. mesto v državnem prvenstvu Italije (s tekmo manj imajo pet točk manj kot vodilna Brescia). V zadnjih dneh so Ermanova in soigralke opravile s Comom in Tavagnaccom, Ermanova je igrala proti Comu.
24.04.2014 | Ženska A
Znan seznam za tekmo proti Hrvaški
Na čakanju so Tina Marolt (ŽNK Rudar Škale), Zala Gomboc (ŽNK Rudar Škale), Lucija Kos (Velesovo), Katja Nežmah (LUV Graz) in Pamela Begić (ŽNK Radomlje).
15.04.2014 | Ženska A
V Nemčiji pustile dober vtis
Ob tem velja dodati, da je selektorica Silvia Neid čestitala selektorju Robu, sama pa vnovič bila deležna kritik zaradi slabše igre Nemk, ki so tekmo pred tem tesno z 1:2 ugnale Irke. Tekmo Nemčija – Slovenija si je ogledalo okoli 1.5 milijona gledalcev pred malimi zasloni, tekmo je prenašal ARD. Na štadionu v Mannheimu je bilo 7122 gledalcev, od tega tudi 50 slovenskih.
10.04.2014 | Ženska A
Nudile dostojen odpor evropskim prvakinjam
Na svetovno prvenstvo prihodnje leto v Kanadi se bodo uvrstile zmagovalke sedmih skupin, štiri najboljše drugouvrščene reprezentance pa bodo igrale v dodatnih kvalifikacijah.
08.04.2014 | Ženska A
V Mannheimu proti evropskim prvakinjam
Gostiteljice so osemkratne evropske in dvakratne svetovne prvakinje. V šestih dosedanjih tekmah kvalifikacij za SP 2015 so Nemke dosegle prav toliko zmag, zabile so 43, prejele pa dva zadetka.
06.04.2014 | Ženska A
Do 53. minute kljubovale Rusinjam
Slovenke so tekmo odločno začele in povedle v 13. minuti, ko je po podaji Zverove zadela Jerina. Rusinje so nato pritisnile, premoč pa kronale v 31. in 36. minuti, ko sta zadeli Valentina Orlova in Neli Korovkina.
03.04.2014 | Ženska A
Odločno v Moskvo
»Vemo, da nas čaka še ena zahtevna preizkušnja. Rusinje so nesporne favoritinje. Igrajo dobro, premorejo nekaj dobrih posameznic. Pred odhodom smo analizirali tudi naše zadnje predstave. Selektor je opozoril na napake, ki jih moramo odpraviti. Motiva nam ne manjka. Z dobro in disciplinirano igro želimo nuditi dostojen odpor. Predvsem pa bo treba upoštevati vse dogovore s treningov. Vsaka točka iz Rusije pa bi bila velik uspeh.«
01.04.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Na Finskem na vrhu, Golobova dvakrat
V prvi avstrijski ligi je slovenski Carinthians Soccer Women remiziral z Union Kleinmünchen (1:1). Lucija Mori je branila, igrali pa sta Lucija Grad in Kaja Eržen. Lare Ivanuša ni bilo v zasedbi. Točko sta zabeležili tudi Martina Potrč in Katja Nežmah v dresu Luv Graz.
01.04.2014 | Ženska A
Na trening na Bled, v četrtek v Moskvo
Selektor Damir Rob bo z igralkami opravil na Bledu tri treninge, v četrtek popoldan pa reprezentanca potuje v Moskvo.
29.03.2014 | Ženska A
Slovenki na Finskem z legendo West Hama
V klubu je pet igralk tujk. Iz Združenih držav Amerike sta prišli Jennifer Jones in Giuleana Lopez, poleg našega dvojca pa je tu še Nigerijka Esther Edem.
25.03.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Zmaga za avstrijski in finski dvojec, Golobova devetič
Novo zmago je na Madžarskem vknjižil Ferencvarosi Torna Club, kjer je Manja Benak vnovič odigrala vseh 90 minut. Prvih treh točk se je veselil tudi dvojec Kaja Jerina - Ines Špelič, ki sta začei z igranjem v prvi finski ligi. Na gostovanju so bili s 4:2 boljši od ekipe NiceFutis.
20.03.2014 | Ženska A
LEGIONARKE: Ermanova v ligi prvakinj, visoka zmaga Benakove
Sezona se začenja tudi za slovenske igralke na tujem. Anja Milenkovič in Urška Žganec sta v naprej odirani tekmi 10. kroga tesno z 1:2 klonile proti vodilni ekipi avstrijske lige.
14.03.2014 | Ženska A
Selektor zadovoljen z akcijo BiH, z mislimi pri kvalifikacijah
»Kljub bistveno spremenjeni zasedbi je to bila priložnost za nekatere igralke, ki so dobro izkoristile zaupanje in nekatere dokazale, da tudi vnaprej lahko računamo na njih. Za določene igralke je to bil prvi nastop v A reprezentanci in v začetni postavi. Nočem izpostavljati nobene, lahko pa povem, da vabilo v A reprezentanco niso prejele zadnjič, pod pogojem, če bodo delo v reprezentanci nadaljevale v svojih klubih.«
06.03.2014 | Ženska A
Slovenke slavile v BiH
»Za nami je dobra tekma. Dekleta so v težkih razmerah odigrale zelo dobro, disciplinirano in s pravim pristopom. Zmaga je povsem zaslužena,« je po koncu srečanja povedal selektor Rob.
03.03.2014 | Ženska A
Pred prvo letošnjo tekmo: v BiH po zmago
Sicer pa je tudi Milenkovičeva z enim očesom pri nadaljevanju kvalifikacij za SP 2015, Slovenija se bo aprila merila z Rusijo in Nemčijo. »To bosta dve pomembni tekmi. Z Nemkami smo že igrali, vemo, kaj pomenijo. Rusija je za nas še neznanka.«
27.02.2014 | Ženska A
BiH tekmec po meri
»Obstaja je možnost, da se vnovič udeležimo turnirja na Hrvaškem. A smo se temu odpovedali. Tri tekme na turnirju bile preveč, zaradi napornih kvalifikacij v nadaljevanju, saj nas čaka v tem letu še sedem zahtevnih tekem. Ekipa BiH je nasprotnik po meri.«
26.02.2014 | Ženska A
Znan seznam igralk za tekmo proti Bosni in Hercegovini
Varovanke selektorja Damirja Roba se bodo 6.3. v mestu Stanešiči pomerile z BiH izbrano vrsto. Selektor je obelodanil seznam igral, na katere računa.
01.01.2014 | Ženska A
Po konferenci v Nyonu
Slušatelji so bili deležni tudi predavanja treh strokovnjakov, ki so izpostavili pomen dobre fizične pripravljenosti. Svoj pogled na ta segment uspeha so podali Danec Peter Krusttrup, Angležinja Naomi Datson in italijanski selektor Antonio Cabrini.
20.12.2013 | Ženska A
Morijeva operirana, Rola na pregled
»V letu 2014 želim vsem igralkam predvsem zdravja,« ob tem doda selektor Rob, ki je imel zavoljo poškodb precej težav pri sestavi reprezentance v minulem letu.
1
2
3
...
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40

DELI NA