Datum od
Datum do

06.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Rudarju se je pridružil tudi mladi Bijol
Velenjski Rudar je danes predstavil že osmega poletnega novinca. Po Milanu Tučiću se je iz ljubljanskega Brava v Šaleško dolino preselil še drugi nogometaš. Jaka Bijol je Velenjčanom obljubil triletno zvestobo.
06.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Mariborčani Hajrića posodili v Radomlje
Anel Hajrić je bil v minuli sezoni najboljši strelec 3. SNL sever, s 33 zadetki pa je bil med najbolj zaslužnimi, da je Maribor B zasedel prvo mesto. Čeprav je visokorasli napadalec dobršen del priprav vadil z ekipo Darka Milaniča, sezone 2017/18 ne bo preživel v Prvi lig Telekom Slovenije.
06.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor klonil v generalki
Za Domžalami, Gorico in Olimpijo, ki je sklenila evropsko popotovanje, so prve evropske preizkušnje, zadnji test pred prihajajočim obračunom z Zrinjskim pa so danes odigrali tudi nogometaši Maribora in v generalski izgubili s Krasnodarjem.
05.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani in Celjani poraženi
Ankarančani in Celjani so se z gostovanja v Avstriji oziroma na Hrvaškem vrnili poraženi. Primorci so izgubili dvoboj z ruskim Rubinom, Štajerci pa so v obračunu s hrvaškim državnim in pokalnim prvakom klonili na reški Rujevici.
05.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Med knape tudi mladi član Rijeke
V Velenju nadaljujejo z oblikovanjem moštva za sezono 2017/18. Marijan Pušnik bo lahko v prihajajoči sezoni razpolagal z mlado in talentirano zasedbo, ki se ji je danes tudi uradno pridružil 19-letni napadalec Dario Vizinger.
05.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Orli v svojem gnezdu zadržali tudi Bukaro
Poleti prestopni rok v smeri prihodov še ni ponudil veliko vznemirjenja, prvoligaši pa pri iskanju novih okrepitev delujejo racionalno. Pri kranjskem Triglavu za zdaj še niso predstavili novih moči, a vodstvo kluba nadaljuje s podaljševanjem sodelovanja z dosedanjimi nosilci igre.
05.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Halilović ni več član Domžal, Košman postal nekdanji grof
Vodstvo celjskega in domžalskega prvoligaša se je deset dni pred novo izdajo Prve lige Telekom Slovenije razšlo z novima nogometašema. Igor Košman po sporazumni prekinitvi pogodbe ni več grof, predčasno pa se je končalo tudi sodelovanje Domžal in Denisa Halilovića.
04.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Tučić po uspešni tretjeligaški sezoni postal član Rudarja
V Velenju nadaljujejo z oblikovanjem kadrovskem križanke za sezono 2017/18. Knapi so se že pred pričetkom priprav razšli z daljšo vrsto nogometašev, danes pa so predstavili še šestega poletnega novinca. V Šaleško dolino se je preselil tudi Milan Tučić.
04.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani v enourni preizkušnji izgubili s Fužinarjem
Ankarančani, ki bodo krstno prvoligaško preizkušnjo gostili v Sežani, so se po nedeljskem gostovanju v Dobu še drugič to poletje odpravili na Koroško, kjer bodo opravili večji del priprav na prvoligaško sezono. Torek je ponudil preizkušnjo s Fužinarjem.
03.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Boben okrepil slovensko kolonijo v Rostovu
V minulih letih je bilo običajno, da so se lahko z bogatim slovenskim zastopstvom pohvalili italijanski klubi, tako je barve veronskega Chieva v določenem trenutku branila kar trojica Slovencev. Zdaj se podobna zgodba piše nad drugem koncu Evrope, v ruskem Rostovu.
03.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Bivši knap Velenjčanom zadal prvi poletni poraz
Tudi Velenjčani v sklopu priprav na novo sezono niso več neporaženi. Knapi so po zmagi nad Unghenijem ter remijih z moskovsko Lokomotivo in Hajdukom morali priznati premoč puljski Istri.
02.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankaran do visoke zmage, Krško remiziralo z Anžijem
Prvoligaši tudi na nedeljski dan niso počivali. Nekateri od njih so v sklopu priprav opravili tudi dva treninga, štirje klubi pa so odigrali nove pripravljalne obračune. Najbolje je šlo Ankarančanom.
02.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kidričani okrepili obrambno vrsto
Aluminij bo v sezono 2017/18 krenil s prenovljeno obrambno vrsto, saj so Kidričane v minulih tednih zapustili trije osrednji branilci. Luknjo, ki je nastala z odhodom Damiša, Turkalja in Zebe, bosta skušala zakrpati tudi Luka Čagalj in Ilija Martinović.
01.07.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Humar zadel za novo zmago Gorice
Priprave slovenskih prvoligašev se počasi bližajo h koncu, saj sta do pričetka nove sezone preostala le še dobra dva tedna. V soboto so bili na delu trije klub, ob porazu Maribora in remiju Triglava pa so bili v rezultatskem smislu najuspešnejši Goričani.
30.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi predstavili novega napadalca
Velenjčani so imeli v pretekli sezoni srečno roko pri izbiri napadalcev, saj sta bila John Mary in Dominik Glavina najuspešnejša strelca Prve lige Telekom Slovenije. Hrvaško-kamerunski dvojec je za zdaj še vedno med knapi, ki so danes predstavili novo napadalno orožje.
30.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Celjani izgubili z ruskim prvoligašem
Celjani so petek izkoristili še za četrto pripravljalno preizkušnjo. Po sredini zmagi v Brežicah je četa trenerja Tomaža Petroviča gostovala v Prekmurju, v Bakovcih pa je bil s 3:1 boljši ruski Ural.
29.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi remizirali s Hajdukom, Aluminij z romunskim prvakom
Za Domžalami, Gorico in Olimpijo je prva uradna preizkušnja sezone 2017/18, preostali prvoligaši pa nadaljujejo s piljenjem forme pred prihajajočimi tekmovalnimi izzivi. Nič drugače ni niti v Kidričevem in Velenju.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor slavil še tretjič v nizu, uspešni tudi grofje
Četrtek za Domžale, Gorico in Olimpijo prinaša prvi uradni obračun, Celjani, Kranjčani in Mariborčani pa so sredo izkoristili za nove pripravljalne boje. Štajerski dvojec je vknjižil zmago, medtem ko so se Gorenjci z gostovanja v Avstriji vrnili poraženi.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Grgić ni več knap
Tudi ekipa velenjskega Rudarja bo v sezono 2017/18 krenila s pošteno prevetreno zasedbo. Povratnik na velenjsko klop Marijan Pušnik bo razpolagal s pomlajenim moštvom, Damir Grgić pa je naslednji, ki tudi uradno ni več član velenjskega prvoligaša.
28.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Kocić v novi sezoni ne bo član Aluminija
Po Lovru Bizjaku, Mateu Damišu, Vedranu Turkalju in Josipu Zebi so v Kidričevem potrdili še ime petega nogometaša, ki v sezoni 2017/18 ne bo del zasedbe trenerja Slobodana Gruborja.
1
2
3
...
135
136
137
138
139
140
141
142
...
168
169
170

DELI NA