Datum od
Datum do

27.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Vuklišević in Pušaver družno tudi v Rudarju
Damjan Vuklišević in Robert Pušaver sta slačilnico delila že v Mariboru in Krškemu, ki sta mu s svojimi predstavami kar dvakrat zapored pomagala do prvoligaškega obstanka, v prihodnje pa bo dvojec družno branil barve velenjskega Rudarja.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Celje tesno izgubilo z romunskim prvakom
Medtem ko Domžalčani, Goričani in Ljubljančani že odštevajo ure do četrtkovih evropskih preizkušenj, preostali prvoligaši nadaljujejo z igranjem pripravljalnih preizkušenj. V ponedeljek so bili na delu Celjani in Ankarančani, ki so odigrali kar dve tekmi.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Majer se je pridružil Mevlji
Domžalčani so v dobrem letu v tujino poslali že zajetno število nogometašev. Črnicu, Horiću, Trajkovskemu in ostalim pa se je na tujem zdaj pridružil tudi Žan Majer, ki je v minulem poletju prav tako odigral pomembno vlogo pri evropskih uspehih rumenih.
26.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Krčani potrdili paket kadrovskih sprememb
Tudi v Krškem so pred novo sezono že pošteno zavihali rokave. Vodenje članskega moštva je ob začetku priprav prevzel Stipe Balajić, ki lahko že nekaj dni računa tudi na nove obraze, nekateri med njimi so se že predstavili v sobotni pripravljalni preizkušnji z Osijekom.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Knapi strelsko razpoloženi tudi na praznično nedeljo
Praznična nedelja je za nekatere nogometaše slovenskih prvoligašev pomenila tudi dan prost obveznosti, Velenjčani pa so jo izkoristili za še drugo pripravljalno preizkušnjo. Po remiju z moskovsko Lokomotivo je Pušnikova zasedba napolnila mrežo moldavskega Unghenija.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Dangubić prva okrepitev Celja
Po številnih odhodih so prvega poletnega novinca predstavili tudi v knežjem mestu. Mladi zasedbi trenerja Tomaža Petroviča bo v sezoni 2017/18 pomagal tudi Filip Dangubić, za katerega bo Celje po Krki in Krškemu že tretji slovenski klub.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale v svoje vrste zvabile tudi albanskega talenta sezone
Domžalčani, ki jih že v četrtek čaka uvodna evropska preizkušnja, nadaljujejo s prestopnimi aktivnostmi. Vodstvo kluba je v vrste pokalnega prvaka zvabilo že sedmega poletnega novinca, še drugega iz tujine.
25.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Ankarančani močnejši za drugega strelca 2. SNL
Ankaran Hrvatini so po Vinku Cerovcu predstavili še drugega novinca v svojih vrstah. Roka Kidriča so lahko v zadnjih treh, štirih sezonah dodobra spoznali ljubitelji 2. SNL, saj je visokorasli napadalec uspešno branil barve Šmartnega, Dravinje, Drave in Doba.
24.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor ugnal makedonskega, Triglav remiziral s hrvaškim prvakom
Zadnja junijska sobota je bila delovna za peterico prvoligašev. Z zmago se v prvo evropsko preizkušnjo podajajo Domžalčani, Maribor je z novim golom Jasmina Mešanovića ugnal makedonskega prvaka Vardarja, Žlogarjevi varovanci pa so remizirali z Rijeko, zmagovalko hrvaškega prvenstva.
24.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Jugovar šesti novinec v domžalski zasedbi
Vodstvo domžalskega kluba je v sosednjih Radomljah našlo še drugega poletnega novinca. Po Kristijanu Šipku, ki pa si je kmalu po selitvi ob Kamniško Bistrico poškodoval koleno, se je pokalnemu prvaku pridružil še Domen Jugovar.
24.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Lipušček se je vrnil v Gorico
S prvim novincem v poletnem prestopnem roku se lahko pohvalijo tudi Goričani. Sinje-modrim, ki jih že prihodnji teden čaka evropsko gostovanje v daljni Armeniji, se je pridružil Žiga Lipušček.
23.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžale do nove visoke zmage
Tudi Domžalčani se že zavzeto pripravljajo na prihajajoči dvoboj z estonsko Floro. Četa trenerja Simona Rožmana je dobro formo potrdila z novo zmago, poraz pa so v uvodni pripravljalni tekmi doživeli Krčani.
23.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Domžalske barve bo branil tudi Ibričić
Domžalčani so glede prihodov v dosedanjem obdobju najbolj aktiven prvoligaš, saj so danes predstavili še petega poletnega novinca. Ob Kamniško Bistrico se je preselil tudi Senijad Ibričić, ki je sklenil enoletno pogodbo.
23.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Triglav še naprej tudi s Krcićem
Vodstvo kranjskega Triglava nadaljuje s podaljševanjem pogodb s svojimi nogometaši. Kot naslednji je nov dogovor sklenil tudi izkušeni vezist Alen Krcić, ki je orlom že pomagal tudi v prvoligaški konkurenci.
23.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Belić ni več član Celja
Celjske vrste je danes zapustil še en nogometaš. Grofje so sporočili, da so se dogovorili za sporazumno prekinitev pogodbe z Luko Belićem.
23.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Po Kidričevem v Romuniji
Kidričani so pred novo sezono ostali še brez tretjega osrednjega branilca. Dogovor z Aluminijem je potekel Mateu Damišu in Vedranu Turkalju, slovo katerih so rdeči potrdili že pred dnevi, novo sredino pa je danes našel tudi Josip Zeba.
22.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Znan razpored za sezono 2017/18
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je danes potekal žreb tekmovalnih parov v Prvi ligi Telekom Slovenije za sezono 2017/18. 1. krog bo na sporedu 15. in 16. julija, državni prvaki iz Maribora pa se bodo v uvodu pomerili v štajerskem derbiju z Aluminijem iz Kidričevega.
22.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Maribor do prve zmage, Rudar remiziral z Lokomotivo
Četrtek je bil ob žrebu parov za novo sezono pester tudi na igriščih. Medtem ko je Rudar odigral prvo pripravljalno srečanje, so Ljubljanani in Mariborčani vknjižili že tretji rezultat, uspešnejši pa so bili Štajerci.
22.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Danes žreb tekmovalnih parov za sezono 2017/18
V Nacionalnem nogometnem Brdu bo danes potekal žreb tekmovalnih parov Prve lige Telekom Slovenije, Pokala Slovenije in 2. slovenske nogometne lige za sezono 2017/18.
22.06.2017 | Prva liga Telekom Slovenije
Majcen ostaja med orli
Kranjski strateg Tonči Žlogar bo lahko tudi na igriščih Prve lige Telekom Slovenije računal na pomoč nogometaša, ki ima s prvoligaškim nogometom že precej izkušenj. Luka Majcen je s športnim direktorjem Sinišo Brkićem sklenil enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.
1
2
3
...
136
137
138
139
140
141
142
143
...
168
169
170

DELI NA