Datum od
Datum do

01.03.2018 | Pokal Terme Olimia
Z lovoriko bi si radi čestitali za klubski jubilej
Ekipa v svoji sredi premore kar štiri slovenske reprezentante ter okrepitve s Hrvaške, odkoder prihaja tudi trener Kujtim Morina. Nekdanji as Nacionala je lani jeseni sedel na klop Dobovca, ki ravno v tem letu praznuje 40. let obstoja!
01.03.2018 | Pokal Terme Olimia
S taktičnimi različicami ponagajati Dobovcu
V Vrhniki so ponosni na svojo futsal sredino, Siliko Rem Power si je v svoji drugi sezoni med prvoligaški zagotovil četrtfinale 1. SFL in se uvrstil v polfinale pokala Terme Olimia. Ekipo vodi nekdanji futsal as Mile Simeunovič
28.02.2018 | Pokal Terme Olimia
Z ambicioznostjo nimajo težav
Damir Pertič je lani na klopi devetkratnih pokalnih prvakov nadomestil Tomislava Horvata. Zaenkrat mu kaže dobro: v 1. SFL je na prvem mestu, ekipa je na finalnem turnirju pokala Terme Olimia. Litija lovi 10. jubilejni pokalni naslov.
27.02.2018 | Pokal Terme Olimia
Na voljo vstopnice za pokal Terme Olimia
Nogometna zveza Slovenije je tudi tokrat poskrbela za žepu in denarnici prijazne cene vstopnic. V soboto si lahko dve tekmi polfinala ogledate za ceno pet evrov (kot na evropskem prvenstvu ena vstopnica velja za dve tekmi tistega dne), za vrhunec finale pokala pa boste odšteli tudi pet evrov.
26.02.2018 | Pokal Terme Olimia
Ponosni na kompliment Mileta Simeunoviča
Če kdo, potem je ekipa KMN Bronx zagotovo specialist za končnice pokala Terme Olimia. Letos so že tretjič zapored med kvartetom, ki se bori za naslov. Tokrat jih v sobotnem polfinalu čaka Litija, z devetimi pokalnimi lovorikami rekorderka v Sloveniji. Primorci si s tem ne belijo glave, ampak polni optimizma odhajajo v Podčetrtek, ki bo že šestič zapored gostil finalni turnir pokala Terme Olimia.
25.02.2018 | Pokal Terme Olimia
Zvezdniška zasedba na finalnem turnirju pokala Terme Olimia
Letos poteka že 23. sezona pokalnega tekmovanja. V dosedanjih dvaindvajset sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin in FutureNet, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije. Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia.
02.02.2018 | Pokal Terme Olimia
Po žrebu polfinala pokala Terme Olimia
Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia, Podčetrtek pa od leta 2013 redno gosti finalne turnirje pokalnega tekmovanja.  V dosedanjih dvaindvajset sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin in FutureNet, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije.
01.02.2018 | Pokal Terme Olimia
V petek žreb polfinala pokala Terme Olimia
Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia, Podčetrtek pa od leta 2013 redno gosti finalne turnirje pokalnega tekmovanja.  V dosedanjih dvaindvajset sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin in FutureNet, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije.
23.12.2017 | Pokal Terme Olimia
V polfinale tudi Vrhničani
Vrhniški Siliko Rem Power se je z nocojšnjo zmago proti KMN Slemen uvrstil v polfinale pokala Terme Olimia. Tam so od torka že Dobovec MB-Monting, FC Litija in KMN Bronx. Finalni turnir četverice bo 3. in 4. marca v Podčetrtku.
20.12.2017 | Pokal Terme Olimia
"Od samega začetka smo verjeli v ta uspeh!"
Po koncu treh povratnih tekem četrtfinala pokala Terme Olimia so svoje misli strnili tudi trenerji. Razumljivo je bilo največ veselja v taborih Dobovca MB-Monting, Litije in KMN Bronx Škofije. Od tekmovanja se je poslovil aktualni pokalni prvak FutureNet Maribor.
19.12.2017 | Pokal Terme Olimia
Vrhunec jeseni v Posočju, KMN Slemen verjame v preobrat
Po prvem polčasu četrtfinala pokala Terme Olimia najboljše kaže Dobovcu MB-Montingu in Siliku Rem Power. Dobovec si je nabral devet, Vrhničani pa šest zadetkov naskoka. Varovanci trenerja Kujtima Morine so se znesli nad Ivančno Gorico – gole je doseglo kar šest igralcev.
16.12.2017 | Pokal Terme Olimia
"Naj o potniku na F4 odloči tekma v Kobaridu!"
Po koncu prvih četrtfinalnih tekem pokala Terme Olimia so svoje misli strnili trenerji; spomnimo: Litija in Oplast sta se razšla z remijem, Bronxi so za tri gole odpravili Mariborčane, do visokih zmag pa so prišli igralci Dobovec MB-Montinga in Silika Rem Power.
15.12.2017 | Pokal Terme Olimia
Siliko in Dobovec z veliko prednostjo, Litija prišla do 4:4
Končane so prve tekme četrtfinala pokala Terme Olimia. Dobovec Monting-MB in Siliko Rem Power sta si zagotovila veliko prednost pred povratno tekmo, 7:1 in 10:1. Z naskokom odhajajo na povratno srečanje (6:3) odhajajo tudi Bronxi, ki so si naskok proti aktualnemu pokalnemu prvakau FutureNet Maribor nabrali med 33. in 37. minuto.
15.12.2017 | Pokal Terme Olimia
Danes "prvi polčas" četrtfinala pokala Terme Olimia
V dobrem tednu dni bomo dobili potnike na finalni turnir pokala Terme Olimia. Danes so na sporedu uvodne tekme četrtfinala, povratne bodo že v torek, 19.12., zadnja pa 23.12. Naslov prvaka branijo Mariborčani. V konkurenci za lovoriko je ostala sedmerica prvoligašev in zasedba nekdanjega tretjeligaša KMN Slemen iz Selnice ob Dravi.
23.11.2017 | Pokal Terme Olimia
Znani pari četrtfinala pokala Terme Olimia
V prostorih Nacionalnega nogometnega centra Brdo je bil opravljen žreb četrtfinala pokala Terme Olimia. O potniku v polfinale bosta odločali po dve tekmi, naslov branijo Mariborčani. Prvak pokala bo znan na finalnem turnirju v Podčetrtku 3. in 4. marca.
21.11.2017 | Pokal Terme Olimia
V četrtek znani pari četrtfinala futsal pokala
Minuli vikend smo dobili udeležence četrtfinala pokala Terme Olimia, v četrtek, 23.11., pa bodo znani pari, ki se bodo pomerili za preboj na finalni turnir, ki bo v Podčetrtku. Žreb bo potekal ob 12. uri v Nacionalnem nogometnem centru Brdo.
18.11.2017 | Pokal Terme Olimia
Med osem tudi Ivančna Gorica in Siliko Rem Power
FC Litija, Dobovec MB-Monting, KMN Slemen, KMN Bronx Škofije in KMN Oplast Kobarid so že v petek postali četrtfinalisti pokala Terme Olimi. Danes sta se jima pridružila še prvoligaša - Siliko Rem Power in FC Ivančna Gorica.
16.11.2017 | Pokal Terme Olimia
V lov na četrtfinale pokala Terme Olimia
Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia, Podčetrtek pa od leta 2013 redno gosti finalne turnirje pokalnega tekmovanja.  V dosedanjih dvaindvajset sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin in FutureNet, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije
27.10.2017 | Pokal Terme Olimia
Znani pari osmine finala pokala Terme Olimia
Od leta 2011 je sponzor pokala NZS podjetje Terme Olimia, Podčetrtek pa od leta 2013 redno gosti finalne turnirje pokalnega tekmovanja. V dosedanjih dvaindvajset sezonah je naslov devetkrat pristal v Litiji, po trikrat sta slavila Oplast in Puntar, po dvakrat mariborski Luvin in FutureNet, po enkrat celjski Pelikani (Maxi klub), KMN Gorica in Bronx Škofije.
05.03.2017 | Pokal Terme Olimia
Pokalni naslov v Maribor
V finalu je ekipa trenerja Roberta Grdovića s 6:2 premagala KMN Bronx Škofije. Najboljši igralec finalnega turnirja je bil prepričljivo državni reprezentant in član novega starega prvaka Matej Fideršek, Žiga Čeh (tudi Proen Maribor) pa je postal najboljši strelec tekmovanja.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

DELI NA