Datum od
Datum do

14.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija v podaljšku do napredovanja
Nogometaši Olimpije so se s preobratom v Luksemburgu prebili v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Zmaji so za napredovanje potrebovali 120 minut igre, za zmago sta zadela Agustin Doffo in Goran Milović.
14.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Črno-beli napredovanje potrdili z novo zmago
Mura je z goloma Nikole Petkovića in Mirlinda Dakuja dobila tudi povratni dvoboj prvega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Naslednji tekmec črno-belih bo irski St. Patrick's Athletic.
13.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Maribor preskočil prvo evropsko oviro
Slovenski prvak je preskočil prvo evropsko oviro. Nogometaši Maribora so z dvema goloma Roka Baturine ugnali Šahtar iz beloruskega Soligorska, v drugem krogu kvalifikacij UEFA Lige prvakov pa se bodo pomerili z moldavskim Šerifom iz Tiraspola.
13.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Mura napredovanje potrjuje na novi zelenici Fazanerije
Soboška Fazanerija v četrtkovem večeru gosti prvo tekmo na novem igrišču, ki so ga Prekmurci prenovili med poletnim premorom. Nogometaši Mure bodo po tesnem slavju v Kišinjevu novo zmago iskali tudi pred domačimi gledalci.
13.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji drugi krog lovijo v Luksemburgu
Nogometaši Olimpije bodo preboj v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige napadali v Luksemburgu. Prvi obračun z Differdangejem se je končal z neodločenim rezultatom.
12.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
V Turčijo po napredovanje
V taboru Maribora verjamejo, da se bodo v turški Sakaryji veselili napredovanja v drugi krog kvalifikacij UEFA Lige prvakov. Prvi obračun z beloruskim prvakom ni postregel z zadetki.
07.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Mura v Moldaviji do tesne zmage
Nogometaši Mure so na prvi tekmi uvodnega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige z izidom 1:2 premagali moldavski Sfintul Gheorghe.
07.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji uvodoma remizirali
Nogometaši Olimpije so na prvi tekmi prvega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko konferenčno ligo proti luksemburški ekipi Differdange iztržili remi. Gostje so po avtogolu Aljaža Krefla dobili prvi polčas, poraz zmajev pa je po uri igre preprečil Goran Milović.
06.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
V Ljudskem vrtu brez zadetkov
O napredovanju v drugi krog kvalifikacij UEFA Lige prvakov bo odločal povratni obračun. Spopad slovenskega in beloruskega prvaka v Ljudskem vrtu ni dal zmagovalca, Rok Sirk je v izdihljajih tekme zadel prečnik gostujočega gola.
06.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija z Riero na klopi uvodoma z Luksemburžani
Olimpija bo sezono 2022/23 odprla v domačih Stožicah, v katerih bo odigrala prvo od dveh tekem za preboj v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Luksemburški Differdange je prvi tekmec zmajev, ki bodo prvič zaigrali pod vodstvom novega trenerja Alberta Riere.
06.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
V Kišinjev po ugodno izhodišče
Mura je v minuli sezoni prvič zaigrala v skupinskem delu evropskih tekmovanj, Sobočani pa bodo ponovitev uspeha letos napadali v kvalifikacijah UEFA Evropske konferenčne lige. Prvi tekmec Sobočanov je moldavski Sfintul Gheorghe.
05.07.2022 | Mednarodna tekmovanja
Maribor pričenja boj za UEFA Ligo prvakov
Maribor s tekmo proti beloruskemu prvaku Šahtarju iz Soligorska odpira sezono 2022/23, prenovljena zelenica Ljudskega vrta bo po treh letih znova gostila obračun kvalifikacij UEFA Lige prvakov.
24.06.2022 | Mednarodna tekmovanja
Pomurke doma v lov na ligo prvakinj
V Nyonu na sedežu Evropske nogometne zveze Uefa je bil opravljen žreb parov kvalifikacij ob začetku že 22. sezone po vrsti v ligi prvakinj. Slovenske državne prvakinje ŽNK Nona Pomurje Beltinci se bodo uvodoma pomerile z irsko ekipo Shelbourne.
24.06.2022 | Mednarodna tekmovanja
Pomurke v pričakovanju žreba lige prvakinj
Danes bodo vse oči uprte v Nyon, kjer bo potekal žreb za 22. sezono lige prvakinj. V žrebu tudi naše državne prvakinje ekipa ŽNK Nona Pomurje Beltinci. Žreb se začne ob 13. uri. Naslov je v minuli sezoni osvojil francoski Lyon.
15.06.2022 | Mednarodna tekmovanja
Slovenski klubi dobili tekmece v drugem krogu kvalifikacij
V švicarskem Nyonu, na sedežu Evropske nogometne zveze, so danes izžrebali pare drugega kroga kvalifikacij UEFA Lige prvakov in UEFA Evropske konferenčne lige. Nasprotnike so dobili tudi Maribor, Koper, Olimpija in Mura.
14.06.2022 | Mednarodna tekmovanja
Evropskega tekmeca dobili tudi Ljubljančani in Sobočani
Mura in Olimpija sta dobila tekmeca v prvem krogu kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Olimpija bo igrala z luksemburškim Differdangejem, Mura pa z moldavskim klubom Sfintul Gheorghe, je določil žreb na sedežu krovne zveze UEFA v Nyonu.
14.06.2022 | Mednarodna tekmovanja
Uvodoma z beloruskim prvakom
Slovenski prvaki Mariborčani so dobili nasprotnika v prvem krogu kvalifikacij UEFA Lige prvakov. Štajerci evropsko pot pričenjajo z dvobojem proti beloruskemu Šahtarju iz Soligorska.
17.02.2022 | Mednarodna tekmovanja
Znani pari kvalifikacij za Uefa pokal regij
V Nacionalnem nogometnem centru Brdo je danes potekal žreb parov kvalifikacijskega tekmovanja reprezentanc MNZ za 12. Uefa pokal regij 2022/2023.
09.12.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura evropsko sezono sklenila s porazom
Mura je skupinski del UEFA Evropske konferenčne lige zaklučila s porazom v nizozemskem Arnhemu. Vitesse je prvi polčas dobil s tremi goli prednosti, častni zadetek Sobočanov pa je v končnici dvoboja dosegel Amadej Maroša.
09.12.2021 | Mednarodna tekmovanja
Na zadnji tekmi brez Obradovića in Gorenca
Nogometaši Mure bodo nocoj odigrali še zadnjo evropsko preizkušnjo v letošnji sezoni. Slovenski prvak se bo v nizozemskem Arnhemu pomeril z Vitessejem, točke pa bo napadal brez pomoči Matka Obradovića in Jana Gorenca.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
24
25

DELI NA