Datum od
Datum do

20.04.2010 | Pokal Pivovarna Union
Zgodovinski obračun ob Kamniški Bistrici
Povratna tekma Hervis pokala Slovenije med Domžalami in Nafto bo prelomna za eno od moštev, ki se bo prvič v zgodovini kluba prebila do sklepnega dela pokalnega tekmovanja. S prvega srečanja so tokratni gostitelji iztržili ugoden rezultat, saj izid 1:1 govori njim v prid.
20.04.2010 | NZS
Zaključek Lige prvakov tudi s Slovenci
Najelitnejše svetovno nogometno klubsko tekmovanje, Uefina Liga prvakov, se je že krepko prevesila v sklepni del. Do konca je še pet tekem, zmagovalca pa bodo med sabo odločili Inter, Barcelona, Bayern in Lyon. V sklepnem delu pa imamo Slovenci kar dva svoja predstavnika.
20.04.2010 | A
Sklepna prodajna faza vstopnic za SP2010
Pred dnevi se je začela sklepna prodajna faza v kateri bodo navijači še lahko kupili vstopnice za tekme svetovnega prvenstva. Te so sedaj na voljo preko spletne strani Fife, neodvisno od državljanstva navijačev, ter za domačine na fizičnih prodajnih mestih.
19.04.2010 | U15
Trojica zatresla mrežo
Osemnajsterica slovenskega reprezentančnega podmladka se je pretekli vikend predstavila ljubiteljem okroglega usnja in dosegla tri zadetke. Uspešni so bili Mihelič, Milec in Matavž, medtem ko je Jan Oblak na večnem derbiju ustavil strel z bele točke.
19.04.2010 | A
Alžirski nogometaši se bodo na SP pripravljali v Crans Montani
Alžirska nogometna reprezentanca, ena izmed nasprotnic slovenske izbrane vrste v skupini C na svetovnem prvenstvu v Južni Afriki, se bo pred prvenstvom pripravljala v švicarski Crans Montani.
16.04.2010 | A
Elementum in NZS izdelali priložnostni srebrnik
Ljubitelji nogometa in numizmatike ob Svetovnem prvenstvu v nogometu prišli na svoj račun.Podjetje Elementum je v sodelovanju z Nogometno zvezo Slovenije (NZS) ob Svetovnem prvenstvu v nogometu 2010, ki bo potekal med 11. junijem in 11. julijem 2010 v Južni Afriki, izdelalo priložnosti srebrnik.
15.04.2010 | Pokal Pivovarna Union
Najlažje dihajo Mariborčani
Prva polfinalna obračuna Hervis pokala Slovenije sta prinesla izdatno prednost vijoličastih, medtem ko sta se Nafta in Domžale razšla brez zmagovalca.
15.04.2010 | U15
Matavžev jubilej
Minuli 30. krog Prve lige je minil v odsotnosti kaznovanih Juga in Balažica, enako število rdečih kartonov pa so si priigrali tudi to soboto. Veselila se je šesterica, ki je v skupno 913 minutah na slovenskih zelenicah zabila 19 golov. Martin Milec je v drugo ligaški smetani realiziral strel z bele točke, natančni pa so bili tudi nogometaši na začasnem delu v tujini.
15.04.2010 | NZS
Predsednik Simič na obisku pri Nafti
Predsednik NZS mag. Ivan Simič se je v sredo mudil na obisku pri lendavsekm prvoligašu Nafti, po sestanku pa se je udeležil še prve polfinalne tekme Hervis pokala Slovenije med Nafto in Domžalami.
14.04.2010 | Pokal Pivovarna Union
V Domžalah bo še zanimivo
V prvi polfinalni tekmi med Nafto in Domžalami sta se tekma v Lendavi razšla brez zmagovalca. Za domače je zadel Jože Benko, medtem ko je za izenačenje poskrbel Damir Pekič.
14.04.2010 | A
Vizumi za JAR poenostavljeni
Slovenski državljani, ki bodo odšli v Južnoafriško republiko na svetovno nogometno prvenstvo, bodo potrebovali vizum. Vendar pa bo JAR te posebne vizume izdajala po poenostavljenem postopku, ki naj ne bi terjal več kot kak dan, so danes povedali na zunanjem ministrstvu.
14.04.2010 | Pokal Pivovarna Union
Nepozabna izkušnja Hervis pokala Slovenije tudi letos!
Podobno kot lani, bo tudi letos v okviru finalnih tekem Pokala Hervis potekala akcija »Postani 12. igralec in dvigni Hervis pokal tudi ti!«, v katerem se bo po en navijač obeh moštev, ki bosta 8. maja igrali v finalu Hervis pokala Slovenije, prelevil v del ekipe in se iz navijaške tribune preselil na igrišče. Nepozabna izkušnja za pravega navijača!
14.04.2010 | Pokal Pivovarna Union
V boj tudi Nafta in Domžale
Po tem, ko je sinočnji obračun med Mariborom in Celjem malodane že ponudil odgovor, kdo bo maja nastopil v velikem finalu, boj zanj sedaj čaka še dve moštvi. V Športnem parku v Lendavi si bosta iz oči v oči gledala Vučičević in Birjukov, tekma pa bo v neposrednem prenosu nogometnim navdušencem na voljo tudi preko malih zaslonov.
14.04.2010 | A
Legionarji: Dedič v polno
Med slovenskimi reprezentanti, ki si nogometni kruh služijo v tujini, je v minulem tednu v polno zadel edino Zlatko Dedič. Robert Koren z WBA že praktično v Premier ligi, Cesarjev Grenoble in Šišičeva PAS Giannina izpadata.
13.04.2010 | Pokal Pivovarna Union
Maribor z eno nogo že v finalu
V Ljudskem vrtu se je s tekmo med Mariborom in CM Celjem otvorilo polfinalno dejanje Hervis pokala Slovenije. Za domačine je kljub rani na glavi zaigral tudi kapetan mlade reprezentance Rene Mihelič, ki je prispeval asistenci za prva dva zadetka.
13.04.2010 | Pokal Pivovarna Union
Pokalu naproti
Pokalno tekmovanje bo z današnjim dnem še nekoliko bližje končnemu zmagovalcu, ki bo pospravil lovoriko 19. naslova v svoje klubske prostore. Polfinalni boj bosta otvorila Maribor in Celje.
12.04.2010 | NZS
NZS za trenažni center na Brdu pri Kranju
Nogometna zveza Slovenije (NZS) je na današnji seji izvršnega odbora sprejela sklep, da gre v projekt gradnje nacionalnega trenažnega centra na Brdu pri Kranju. Kdaj naj bi ta center zaživel, še ni znano, saj mora predlogu NZS soglasje dati slovenska vlada.
12.04.2010 | Pokal Pivovarna Union
HPS: Pazite se napadalcev
V treh dosedanjih pokalnih krogih (in predkrogu) je padlo 136 golov na 20 tekmah, kar je v povprečju skoraj sedem zadetkov na srečanje. Največ jih je padlo na tekmi med Železničarjem in Kleparstvom Šinko Serdica v predkrogu septembra 2009 (12), še gol več pa v prvem krogu med Črenšovci in Tolminom.
12.04.2010 | NZS
Pred 16. sejo Izvršnega odbora
Popoldan se bo na 16. seji sestal Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije, ki bo obravnaval sedemnajst točk dnevnega reda. Člani IO bodo med drugim obravnavali letno poročilo delovanja NZS za leto 2009 ter finančno pomoč navijačem za potovanje v Južnoafriško republiko.
11.04.2010 | 2. SNL
Primorje kljub remiju povečalo prednost
Ajdovsko Primorje je na vse boljši poti proti ekspresni vrnitvi v prvoligaško konkurenco. Čeprav je danes v svojem začasnem domu v Vipavi igralo le nedoločeno 0:0 z zadnjim Krškim, je prednost na vrhu lestvice povečalo na pet točk. Najbližji zasledovalec Triglav Gorenjska je namreč doma klonil pred Šenčurjem z 0:1.
1
2
3
...
752
753
754
755
756
757
758
759
...
788
789
790

DELI NA