Aluminij potrdil trojico

Kidričani bodo v prvoligaško sezono vstopili vsaj s trojico novih obrazov. Ob Nemanji Jakšiću je vodstvo Aluminija potrdilo, da je sklenilo sodelovanje tudi z Josipom Zebo in Blažem Kramerjem.

Dvajsetletni Kramer se bo po uspešnem tretjeligaškem dokazovanju prvič preizkusil v članskem prvoligaškem nogometu. Visokorasli napadalec se je Aluminiju pridružil s popotnico drugega najboljšega strelca 3. SNL sever, v kateri je v minuli sezoni dosegel 23 zadetkov. 

Zeba se najbolje znajde v osrčju obrambne vrste, 26-letni branilec pa se v Kidričevo seli iz hrvaškega drugoligaša Segeste. Zeba je bil ob Segesti v drugi hrvaški ligi, v kateri je skupno odigral 116 tekem in dosegel tudi šest zadetkov, še član Sesvet in čakovskega Međimurja.

Tekst: NZS
Foto: Ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 10.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Kidričani tudi z Roškarjem
    Kidričani so po Nemanji Jakšiću, Blažu Kramerju in Josipu Zebi potrdili še dva novinca. Zasedba trenerja Bojana Špehonje bo v novo sezono krenila močnejša za Tonija Petrovića in Marka Roškarja.
  • 06.07.2016 | Prva liga Telekom Slovenije
    Po Zavrču še za Aluminij
    Po treh letih v 2. SNL se na novo prvoligaško sezono pripravljajo tudi v taboru Aluminija. Kidričani so včeraj potrdili prvega novinca, zasedbi trenerja Bojana Špehonje se je pridružil Nemanja Jakšić.

DELI NA