05.11.2023 | Prva liga Telemach
Bravo klonil doma proti Radomljam

Bravo - Kalcer Radomlje 0:2 (0:1)

* Stadion Žak, sodniki: Vinčić, Černe, Sužnik.
* Strelca: 0:1 Nuhanović (1.), 0:2 Kukovec (84.).
* Bravo: Orbanić, Jakšić, Štravs, Kavčič, Španring, Trdin, Selan (od 61. Maher), Štor, Ivanšek (od 72. Hribar), Pečar (od 79. Puconja), Poplatnik.
* Radomlje: Baš, Korun, Ševelj, Prpić, Marković (od 90. Merdović), Hrvoj, Nuhanović, Gnjatić, Vokić (od 75. N'Landu), Šošić (od 83. Cruz), Kukovec (od 90. Krolo).
* Rumena kartona: Selan; Kukovec.
* Rdeči karton: /.

Radomljani nadaljujejo uspešen niz v domačem prvenstvu. Na zahtevnem gostovanju v Šiški so ugnali letos razpoloženo četo Aleša Arnola ter niz neporaženosti podaljšali na pet tekem. Bravo, ki tokrat ni pokazal dovolj v napadalnem smislu, je na petem mestu lestvice, Radomlje pa so sedme.

Radomljani so povedli že po slabi minuti, potem ko je Madžid Šošić podal na vrh kazenskega prostora do Sandija Nuhanovića, ta pa je natančno meril in premagal Matijo Orbanića za 1:0.

Tudi pozneje so bili nekoliko konkretnejši gosti, imeli še nekaj strelov, tudi iz ugodnih položajev, a ti niso bili dovolj dobri za novo spremembo izida.

Na drugi strani Šiškarji, ki so pogrešali bolnega Jakoslava Stankovića, napadalno niso pokazali veliko (en strel v okvir vrat in dva skupno v prvem delu), zato pa so imeli v 42. minuti novo lepo priložnost izbranci Oliverja Bogatinova, saj je bil sam pred Orbanićem Nino Kukovec, a je zadel Bravovega vratarja v glavo.

Drugi polčas so odločneje začeli Šiškarji, med drugim je moral Luka Baš posredovati po strelu Marka Španringa, vendar je ta odločnost imela kratek rok, saj so Radomljani hitro umirili gostitelje.

Še več, gosti so na trenutke ogrožali tekmečeva vrata, v 69. minuti je Madžid Šošić z glavo zgrešil iz ugodnega položaja. V 71. minuti pa so vendarle spet zagrozili tudi domači, od daleč je streljal Španring, Baš pa je žogo odbil čez prečko.

V 84. minuti pa so gosti izpeljali protinapad, po katerem je po dvojni podaji z Darlyjem N'Landujem v bližini gola do strela prišel Kukovec in žogo poslal pod prečko za 2:0.

Bravo bo v 16. krogu v petek gostoval pri Aluminiju, Radomlje pa bodo dan pozneje gostile Rogaško.

Tekst: STA

Foto: www.ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 03.11.2023 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Bravo - Radomlje
    Uvodno dejanje nogometno obarvanega nedeljskega popoldneva se bo odvilo v prestolnici, kjer Bravo pričakuje Radomlje.

DELI NA