Brez golov na Bonifiki
Luka Koper in Interblock sta se v 21. krogu Prve lige razšla brez golov 0:0.

Tako Koprčani kot Ljubljančani so na svojih prejšnjih tekmah doživeli poraz, tokrat pa so se pred maloštevilnimi gledalci na Bonifiki razšli brez golov in brez zmagovalca. Vodilni Koprčani imajo - po zmagi Rudarja proti Olimpiji - štiri točke prednosti pred Velenjčani, Interblock pa je vsaj začasno zadržal osmo mesto.

Kljub negotovostim še dan pred tekmo (zaradi bolezni v koprskem taboru) sta se ekipi Kopra in Interblocka vendarle pomerili. Koprčani so nastopili z vsemi razpoložljivimi močmi, izjema sta bila le Pavlin in Božičič. Domači so tekmo bolje začeli in že v osmi minuti je Rajčevićev poskus z glavo s petih metrov zaustavil Rozman.

Pet minut pozneje se je sam pred vratarjem gostov znašel Ipavec, a je akcijo slabo zaključil. V 16. minuti je Radujko iz "milimetrskega" prepovedanega položaja premagal Rozmana, ob protestih domačih igralcev zaradi razveljavitve gola pa so gosti stekli v protinapad. Popolnoma sam Paez je zapravil izjemno priložnost.

V drugem polčasu so Koprčani nadaljevali prevlado na igrišču. Po poskusu Radujka v 50. minuti se je znova odlikoval Rozman. Gostujoči rezervist Valenčič, še mladinec, je poskusil v 58. minuti z desetih metrov, a je bil tudi domači vratar Nenezič na mestu.

Po izključitvi Finka so domači še bolj pritisnili, še naprej pa sta bila v ospredju oba vratarja. V 73. minuti je po podaji Ipavca sprožil Guberac, Rozman pa se ni pustil presenetiti. Domačini so imeli na voljo za vodstvo in unovčenje številčne premoči tudi pet minut sodnikovega podaljška, vendar poti mimo ljubljanskega vratarja niso našli.

SORODNE NOVICE

DELI NA