Brez golov na Bonifiki


Luka Koper in Hit Gorica sta se v 23. krogu Prve lige na Bonifiki razšla z neodločenim izidom 0:0.


Primorski derbi se je tokrat končal brez zadetkov. Obe ekipi sta nastopili precej oslabljeni, bolje pa so srečanje pričeli domači.



V 7. minuti sta Adnan Aganovič in v 20. minuti Ivica Guberac streljala od daleč, a sta bila oba nenatančna. V 28. minuti so prvič konkretno poskusili tudi gostje, ko je Rok Buzeti streljal z roba kazenskega prostora, a je bil vratar Ermin Hasič na mestu.



Najnevarnejša priložnost v prvem polčasu je sledila v zadnjih sekundah, ko je po predložku Aganoviča streljal Siniša Linič, gostujoča obramba pa je žogo izbila z golove črte.


V nadaljevanju srečanja so prvi zapretili koprski nogometaši. Po kotu je z glavo poskusil Damir Hadžič, Rok Buzeti pa je z golove črte žogo zbil z nevarnega območja. Štiri minute kasneje je dobro streljal gostujoči vezist Goran Galešič s približno 20 metrov, z dobro obrambo pa se je spet izkazal Hasič.



V 60. minuti je Daniel Marčeta lepo podal do Davorja Bubanje, ki je sam stekel proti gostujočemu golu, toda preveč okleval in Arif Zarifovič je žogo v zadnjem trenutku izbil v avt. V končnici srečanja sta sledila še dva poskusa po prekinitvah, toda Welle Ndiaye in Hadžič sta bila nenatančna.

SORODNE NOVICE

  • 10.03.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
    Odmev: Koper - Gorica
    Oglejte si izjavi iz Kopra, s tekme 23.kroga Koper - Gorica.

DELI NA