Brez golov v Celju

Celje in Hit Gorica sta se 31. krogu Prve lige na Areni Petrol razšla z neodločenim izidom 0:0.

Celjani in Novogoričani maloštevilnim gledalcem na celjskem stadionu niso ponudili veliko nogometnih užitkov. Še najbližje zadetku so bili domači po pol ure igre, ko je Roman Bezjak zatresel okvir vrat. Samo končnico tekme so domači odigrali brez izključenega Alena Romiha, a belo-modri številčne prednosti v izdihljajih tekme niso znali unovčiti.

Obe ekipi sta tako dobili po točko, Celje ostaja na osmem mestu, Gorica pa je četrta.

Potem ko ekipi v prve pol ure nista bili prav nevarni za ena ali druga vrata, so v 31. minuti Celjani resno zagrozili. Najprej je Sebastjan Gobec od daleč močno sprožil proti vratom Gorice, Darko Brljak je žogo odbil nato je poskusil še Roman Bezjak, ki pa je zatresel le okvir goriškega gola. V 36. minuti so bili nevarni tudi Primorci, do zaključnega strela je prišel William Franklin Vicente, vendar se je izkazal Amel Mujčinović.

Tudi uvod drugega polčasa ni posebej ogrel gledalcev na celjskem stadionu. Obe ekipi sta le redko poskušali s streli proti tekmečevim vratom, pa še ti niso posebej ogrozili Mujčinovića oziroma Brljaka. Kljub menjavam se igra na zelenici ni posebej spremenila. Še naprej sta moštvi le "ponesreči" prihajali v bližino enih in drugih vrat. V 83. minuti je v okvir vrat sprožil Nebojša Kovačević, a tudi on preslabo za vodilni zadetek.

Dve minuti pred koncem tekme so Celjani na igrišču ostali le z deseterico, saj je po prekršku nad Andrejem Komacem drugi rumen karton na tekmi dobil Alen Romih in moral predčasno pod prho. Toda te številčne prednosti gosti niso znali izkoristiti, tako da je ostalo pri delitvi plena.

SORODNE NOVICE

  • 22.04.2012 | Prva liga Telekom Slovenije
    Odmev: Celje - Gorica
    Oglejte si izjavi iz Celja, s tekme 31. kroga Prve lige Celje - Gorica.

DELI NA