14.10.2022 | Prva liga Telemach
Brez golov v Domžalah

Domžale - Bravo 0:0

* Stadion v športnem parku Domžale, sodniki: Šabanagić, Kasapović, Pospeh.
* Strelci: /
* Domžale: Mulalić, Ilenič (od 90. Mutavčić), Hodžić, Đurić, Strajnar, Markuš, Ja. Pišek, Jakupović (od 72. Podlogar), Kovačević (od 79. Saitoski), Jo. Pišek (od 79. Repas), Barišić.
* Bravo: Fink, Jakšić, Križan, Milić, Kavčić, Nsana, Trdin, Kurtović, Svetlin, Kramarič, Štor.
* Rumeni kartoni: Ilenič, Barišić; Jakšić, Svetlin.
* Rdeč karton: /

Nogometaši Brava so v prejšnjem krogu dobro napolnili mrežo Olimpije (6:1), tokrat pa si na gostovanju v Domžalah pripravili eno samo priložnost, še to v zadnjem delu tekme. Kljub temu pa se v Ljubljano ne vračajo slabe volje, saj so osvojili točko. Domžalčani, ki so še na četrti zaporedni tekmi ostali brez zmage, so sicer imeli večji del tekme izrazito premoč, toda tudi oni niso bili posebej nevarni.

V 18. minuti so sicer bili blizu zadetka, Franko Kovačević si je na levi strani lepo ustvaril prostor za strel, močno udaril po žogi, a je zadel le prečko. Ob koncu prvega dela se je po podaji Arnela Jakupovića priložnost ponudila tudi Andreju Đuriću, vendar branilec ni pričakoval, da bo žoga priletela pred njega, zato ni najbolje reagiral in ni zadel cilja.

Priložnost Kovačevića, pri kateri se je izkazal gostujoči vratar Gal Fink, je na začetku drugega dela napovedala bolj zanimivo nadaljevanje, a se je igra še naprej v glavnem odvijala na sredini igrišča. Domači so narekovali ritem, tudi gosti so občasno poskušali, do prvega oziroma edinega strela v okvir vrat pa so prišli v 84. minuti, ko je Luka Štor streljal z glavo, izkazal pa se je domači vratar Ajdin Mulalić.

V naslednjem krogu bo Bravo gostil Celje, Domžale bodo gostovale v Mariboru.

Tekst: STA

Foto: www.ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 12.10.2022 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Domžale - Bravo
    Ob Kamniško Bistrico na krilih zmage proti Olimpiji prihaja Bravo. Bodo Šiškarji mero vzeli tudi Domžalam?

DELI NA