Brez golov v Mariboru
Kar malce nepričakovano se je končala tekma prvo– in zadnjeuvrščene ekipe na lestvici. Primorcem je do točke v Ljudskem vrtu pomagala njihova borbenost, pa tudi spolzka površina, na kateri se mariborski napadalci niso najbolje znašli.

Priložnosti ni bilo na pretek. Šele v 25. minuti je prvi udaril Fileković, a je bil koprski vratar Hasić na mestu. Tri minute kasneje je bil neuspešen še Volaš. Slednji je kasneje z glavo že premagal gostujočega čuvaja mreže, a so koprski branilci žogo nekako le uspeli izbiti z golove črte.

Tudi v nadaljevanju se je nadaljevala terenska premoč Maribora. Sicer je prvi poskusil Koprčan Pahor, nato pa je sodnik Vehar razburil gledalce, ko ni dosodil enajstmetrovke za domače v 55. minuti. Takrat je Volaša v kazenskem prostoru gostov domnevno oviral (vlekel za majico) Struna.

Za vijoličaste so v nadaljevanju brez uspeha poskusili še Kubica, Tavares in Mezga, pomagal pa jim ni niti Jelić, ki je vstopil tik pred koncem in v izjemno neugodnih razmerah se je obračun končal z najmanj priljubljenim izidom.

SORODNE NOVICE

  • 28.11.2008 | Prva liga Telekom Slovenije
    Koprčani nabrušeni
    Vijoličasti gredo v lov za novimi tremi točkami proti letos ne najbolj prepričljivim Koprčanom.

DELI NA