Brez golov v Novi Gorici
Hit Gorica in Luka Koper sta se v 32. krogu Prve lige razšla z 0:0.

Primorski derbi je postregel s predstavo, ki je uvodoma obetala precej več, kot pa je na koncu dala. Maloštevilni gledalci se tokrat niso mogli veseliti gola, tako da sta obe ekipi odnesli po točko.

Koper ima na tretjem mestu le še točko prednosti pred Olimpijo, Gorica pa je trdno zasidrana v sredini lestvice.

V prvem polčasu so gledalci spremljali dokaj odprto igro. V prve pol ure so bili boljši Koprčani, pri katerih je dvakrat sprožil Aljaž Struna, po enkrat pa Davor Bubanja in Milan Osterc, v zadnjih 15 minutah polčasa pa so pritisnili domačini.

Zapored so bolj ali manj nenevarno poskusili Rok Buzeti, Admir Kršić in Goran Galešić, v 44. minuti pa je Vito Plut po podaji Williama Franklina Vicenteja z desne strani na drugi vratnici zatresel le zunanji del mreže.

Tudi v drugem polčasu so žoge po strelih pogosto švigale v in mimo okvirja gola, a dovolj natančnega strela ne enim ne drugim ni uspelo sprožiti. V 60. minuti je z volejem poskusil Galešić, vendar je tudi on žogo poslal čez gol.

Tudi v nadaljevanju je bila na igrišču podobna slika, oboji so poskušali s streli, a prave nevarnosti za oba vratarja ni bilo. V zadnjih minutah se je dogajanje na zelenici umirilo, tako da je ostalo pri 0:0.

SORODNE NOVICE

  • 07.05.2011 | Prva liga Telekom Slovenije
    Odmev: Gorica-Koper
    Oglejte si izjavi po tekmi 32. kroga Prve Lige Gorica-Koper.

DELI NA