Brez golov v Šiški
Derbi med pokalnimi zmagovalci in državnimi prvaki ni navdušil sicer polne tribune stadiona v Šiški. Interblock je lovil šesto zaporedno zmago, a ni bil na ravni zadnjih tekem in je bil na koncu lahko s točko celo bolj zadovoljen. Domžalčani so bili bližje trem točkam, a bi bili lahko za neučinkovitost na koncu tudi kaznovani.

Državni prvaki so imeli več od igre, toda zadetka niso znali doseči. Veselje jim je v največji meri preprečil domači vratar Rozman, ki je ubranil nekaj nevarnih strelov. V prvem polčasu Breziču in Žinku, v drugem Žinku in Kirmu. Pri strelu ni bil niti Zatkovič, ki je kar nekajkrat zagrozil domačim, še najlepšo priložnost pa je v 84. minuti zapravil Brezič, a je z desetih metrov udaril mimo vrat.

Interblock, za katerega je v 90 minutah edino pravo priložnost zamudil najboljši strelec Zahora, ki je v 68. minuti poskušal poslati žogo prek vratarja Nemca, a je bil njegov strel nekoliko premočan, je bil v sodnikovem podaljšku zelo blizu zadetku. Junak dvoboja bi namreč lahko postal rezervist Majcen, toda žogo je iz bližine poslal mimo vratnice.

SORODNE NOVICE

DELI NA