Brez golov v Šiški
Interblock in CM Celje sta se v 22. krogu Prve lige lige razšla z neodločenim izidom 0:0.

Domačini, ki so nastopili brez Majcna, Iličića in Žitka, so proti Celjanom pokazali malo napadalnih ambicij, na drugi strani pa so bili gosti večinoma odločnejši tekmec, a s premalo domišljije, da bi ukanili domače branilce.

Na voljo so imeli celo najstrožjo kazen, ki pa je po Korunovi zaslugi ostala neizkoriščena. Tekma se je tako končala brez
zadetkov, razlika med moštvoma pa ostaja štiri točke v korist Celjanov.

Pred maloštevilnimi gledalci so bili v prvem polčasu boljši tekmeci Celjani. Domačini so se bolj kot ne branili, enega redkih strelov je sprožil Fink v 15. minuti. Na drugi strani so izbranci Milana Djuričića nekajkrat zapretili, a prave priložnosti jim ob disciplinirani obrambi domačinov ni uspelo dobiti. Še najbolj nevarna sta bila Dvorančić v 13. in 27. minuti ter Rep v 28. in 32., a njuni streli niso bili dovolj dobri za spremembo izida.

V uvodnih trenutkih drugega polčasa se je na igrišču odvijala podobna predstava kot v prvem delu. Celjani, pri katerih je manjkal le Urbanč, so imeli jalovo premoč, Dvorančić pa je zapravil še svojo tretjo priložnost na tekmi. V 57. minuti so imeli gosti na voljo celo najstrožjo kazen po prekršku Tabota nad Repom, a tudi po njej se izid ni spremenil, saj je Korun žogo poslal čez gol.

Žoga je čez gol zletela tudi v 76. minuti, ko je lepo akcijo Celjanov zaključil (znova) Dvorančić, vendar je domači vratar Rozman posredoval in žogo odbil čez vrata. Tudi v zadnjih minutah dvoboja so več želje pokazali pri gostih, a tako kot vso tekmo so tudi v izdihljajih dvoboja domači igralci dovolj dobro čuvali svoja vrata, da so na koncu iztržili točko.

SORODNE NOVICE

DELI NA