Čakajoč na Interblock

HIT Gorica – Interblock

sobota ob 16.00

HIT Gorica bo zadnjo letošnjo tekmo v Športnem parku odigrala proti Interblocku.

“Vrtnice” bodo zaigrale brez mladega branilca Gregorja Balažica, ki si je tik pred koncem zadnjen tekme srečanja v Ajdovščini prislužil rdeči karton. V moštvo se vrača portugalski branilec Jorge Ferreira.

Trener HIT Gorice Primož Gliha je za nd-gorica.com pred tekmo povedal: ''Pričakujem zelo težko tekmo. Tako v fizičnem smislu, saj so igralci Interblocka zagotovo individualno najmočnejši v naši ligi, kot tudi v psihološkem smislu. Mi smo vse doslej lovili izgubljene točke iz tiste serije porazov na začetku prvenstva, sedaj pa smo v priložnosti, da storimo korak dlje. Tega se zavedamo, kar pa zagotovo predstavlja nek težji položaj.''

Pri Interblocku so si med tednom lizali rane po porazu 1:4 v Mariboru. Kako uspešno, bodo pokazali v Novi Gorici. Zaradi poškodbe je vprašljiv nastop Dejana Grabića, zagotovo bodo manjkali Jukan, Grabus, Jolić in mladi Delamea Mlinar.

V tej sezoni HIT Gorica še ni premagala Ljubljančanov. Na prvi tekmi na Primorskem je bilo 2:2, v Ljubljani pa 2:0 za Interblock.

SORODNE NOVICE

  • 29.11.2008 | Prva liga Telekom Slovenije
    Remi v Novi Gorici
    HIT Gorica in Interblock sta v tekmi 19. kroga remizirala 1:1.

DELI NA