Celjani so favoriti

Labod Drava -  Mik CM Celje

nedelja ob 13.30
Sodniki: Habjanič, Tompa, Kepe, Jeneš.

Na Ptuj k ranjenemu Labodu Dravi prihajajo Celjani, ki se pred koncem jesenskega dela želijo utrditi na drugem mestu lestvice.

Labod Drava ima težav na pretek. V zadnjih desetih tekmah je brez zmage, zapušča jih predsednik Furjan, za nameček bo igrala brez treh “kaznjencev”. Manjkali bodo prvokategorniki Bošnjak, Ogu in vratar Murko. Predvsem slednje zna biti velika priložnost za goste iz knežjega mesta.

Kljub vsem tegobam bodo igralci Laboda Drave poskušali svojo kožo prodati kar najdražje, saj jih v zadnjem času spremljajo ogledniki iz tujih klubov. A bodo morali za uspešen vtis igrati veliko bolje, kot v minulem krogu v Lendavi.

Celjani so glede na našteto seveda favorit. Gostje si želijo obdržati majhno razliko za vodilnim Mariborom in s tretjo zaporedno zmago oditi na zimski počitek. Zaigrali bodo brez kaznovanega Šariča in poškodovanega Pokorna.

V obeh medsebojnih tekmah v tej sezoni so Celjani, ki imajo tudi skupni pozitiven izkupiček z mestnega stadiona na Ptuju, iztržili zmago (1:0, 2:0).

SORODNE NOVICE

  • 07.12.2008 | Prva liga Telekom Slovenije
    Celjani uspešni na Ptuju
    Mik CM Celje je v 20. krogu Prve lige Telekom Slovenije premagalo Labod Dravo z 2:0.

DELI NA