Delitev točk v Kranju
Triglav in Nafta sta se v 19. krogu Prve lige v Kranju razšla z 1:1 (0:1).

Dvoboj ekip, ki sta na začelju prvenstvene lestvice, se je končal z delitvijo točk, s katero so bržčas vsaj malce bolj zadovoljni Prekmurci, ki so ohranili veliko prednost devetih točk pred zadnjim Triglavom, obenem pa ohranili stik s klubi s sredine lestvice.

Lendavčani, ki imajo ob finančnih tudi težave s kadrom, saj sta do konca jesenskega dela sezone izgubljena prvi vratar Aleš Ajlec in vezist Arpad Vaš, so dobro začeli tekmo v Kranju in že v sedmi minuti povedli. Prosti strel je izvedel David Tomažič-Šeruga, Duško Vranešević pa je z glavo žogo preusmeril v daljši kot.

Po golu so pobudo prevzeli borbeni Kranjčani, ki pa prave nevarnosti za Darka Pršo niso predstavljali, (pol)priložnosti je bilo le za vzorec, tako da maloštevilni gledalci niso mogli biti preveč zadovoljni z videnim.

Tudi v uvodu drugega polčasa so imeli žogo več v posesti Kranjčani, a z njo "postopali" le okrog sredine igrišča. Prvi strel v drugem delu so sprožili v 55. minuti prek Blaža Šujice, a vendar se izid po Pršovi obrambi ni spremenil, tako kot tudi ne po poskusu Saše Levačiča na drugi strani v 57. minuti.

Po novem pritisku Triglava pa se je mreža Nafte vendarle zatresla. V 69. minuti se je v vlogi podajalca znašel David Bunderla, ki je žogo dvignil čez Naftino obrambo, Anže Jelar pa je nato brez težav zadel za izenačenje, kar je bil prvi Triglavov gol po štirih tekmah "suše". Tudi po golu so bili Kranjčani nevarnejši, vendar je ostalo pri delitvi točk.

SORODNE NOVICE

  • 23.11.2011 | Prva liga Telekom Slovenije
    Odmev: Triglav - Nafta
    Oglejte si izjavi iz Kranja, s tekme 19. kroga Prve lige Triglav - Nafta.

DELI NA