Domžale čakajo Primorje

Domžale - Primorje

nedelja ob 17.00

Do konca jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije bodo Domžale obe tekme odigrale na svojem stadionu.

V prvi tekmi druge polovice prvenstva k državnim prvakom prihaja Primorje, obe moštvi pa težko čakata novo zmago. “Že pred prejšnjo tekmo smo dejali, da je končno čas za zmago, a nam na žalost ni uspelo. Ponovno igramo doma in - tako kot na vsaki – si tudi na tej tekmi želimo zmagati. Zavedamo se, da nas bodo le zmage pripeljale višje na lestvici. Želimo si uspešnejše zaključiti jesenski del sezone. Gremo na tri točke, vendar se zavedamo, da nam ne bo lahko,'' je za nkdomzale.si priznal domžalski reprezentant Andraž Kirm.

Pri državnih prvakih bodo manjkali oboleli Zatkovič, ter poškodovani Juninho, Perutović in Zec.

Po porazu v sosedskem derbiju je bilo v Ajdovščini veliko slabe volje. Trener Vjekoslav Lokica je imel nekoliko ostrejši sestanek z igralci, za primorje-nklub.si pa je povedal: “Moramo strniti svoje vrste, igralci pa morajo v zadnjih dveh krogih pokazati, ali lahko igrajo v Primorju. Na derbiju z Novogoričani sem dobil občutek, kot da so nas nasprotniki oklofutali in to me je najbolj motilo, saj smo že na treningih delovali precej bolj ostro. Enostavno ni opravičila: ne za poraz ampak za pristop in način igranja.”

Tudi v vodstvu kluba napovedujejo, da se zaradi slabe igre lahko zgodi,da se bodo odpovedali komu od igralcev. Pri Ajdovcih bo manjkal kaznovani Vladimir Ostojič.

Na prvem medsebojnem obračunu v tej sezoni so Domžalčani doma zmagali slavili z 2:0, v Ajdovščini je bilo neodločeno 3:3.

SORODNE NOVICE

  • 03.12.2008 | Prva liga Telekom Slovenije
    V Domžalah brez zadetkov
    Domžale in Primorje sta se v zaostali tekmi 19. kroga razšla brez golov.
  • 30.11.2008 | Prva liga Telekom Slovenije
    Preložena domžalska tekma
    Zaradi nemogočih vremenskih razmer so preložili tekmo 19. kroga PLTS med Domžalami in Primorjem.

DELI NA