Neodločeno v Kranju
Triglav in Domžale sta se v 21. krogu Prve lige v Kranju razšla z 1:1 (0:1).

Dvoboj ekip, ki jima v zadnjem času ni šlo najbolje, se je končal z delitvijo točk, čeprav je dolgo kazalo, da bodo Domžalčani po štirih zaporednih porazih le dočakali novo zmago.

Toda v 82. minuti je Anže Jelar maloštevilne domače gledalce razveselil s 13. točko sezone, kljub temu pa je Triglav še vedno velikih osem točk za predzadnjo Nafto.

Po ne preveč razburljivem uvodu v tekmo (ekipi sta sicer sprožili nekaj strelov) so znova precej oslabljeni Domžalčani povedli v 19. minuti.

Tadej Apatič je z leve strani podal pred kranjska vrata, do žoge je prišel Slobodan Vuk, ki je najprej zadel prečko, v drugo pa je iz neposredne bližine zadel za 1:0. Tudi po zadetku so bili nevarnejši Domžalčani, ki pa niso več resneje ogrozili Mihe Gracarja.

Drugi polčas so bolje začeli gosti, ki so v 50. minuti resno zapretili, Lucas Horvat je namreč zatresel vratnico. Štiri minute pozneje so izpeljali še protinapad, po katerem se je za strel z 20 metrov odločil Vuk, vendar se je izkazal Gracar.

Le minuto zatem so imeli gostitelji priložnost za izenačenje. Rok Brajič je z desne strani podal pred vrata, Alen Krcić pa je s petih metrov povsem sam z glavo streljal za las previsoko.

V 82. minuti so se domači le veselili izenačenja. Brajič je podal z desne strani na prvo vratnico, tam pa je Anže Jelar z glavo premagal gostujočega vratarja Gregorja Zabreta.

V 88. minuti so gosti zahtevali enajstmetrovko po domnevnem igranju z roko Martina Šušteršiča, vendar je niso dobili, za nameček pa je Liridon Osmanaj v 90. minuti zaradi grobega prekrška nad Brajičem dobil neposreden rdeč karton.

SORODNE NOVICE

  • 04.12.2011 | Prva liga Telekom Slovenije
    Odmev: Triglav - Domžale
    Oglejte si izjavi iz Kranja, s tekme 21. kroga Prve lige Triglav - Domžale.

    Po vrsti sta spregovorila oba trenerja: Siniša Brkič (Triglav) in Darko Birjukov (Domžale).

DELI NA