Počitka konec tudi za Domžalčane

Sreda je bila prvi delovni dan tudi za nogometaše Domžal. Ravbarji so se po skupnem zajtrku in uvodnem sestanku ogreli v dvorani, nato pa zasedli igrišče z umetno travnato površino v Športnem parku Domžale. Simon Rožman je poveljeval 26 nogometašem.

Na prvem treningu je vadilo 26 nogometašev, med njimi so bili tudi štirje mladinci. Prve kaplje znoja so pretočili Dejan Milić, Ajdin Mulalić, Amedej Vetrih, Tilen Klemenčič, Ruben Belima, Nermin Hodžić, Tonči Mujan, Gregor Sikošek, Kobie Morris, Blaž Urh, Senijad Ibričić, Nermin Haljeta, Kristijan Šipek, Matej Podlogar, Dario Melnjak, Shamar Nicholson, Gaber Dobrovoljc, Matija Rom, Adam Gnezda Čerin, Dejan Lazarević, Slobodan Vuk, Luka Guček ter mladinci Klemen Mihelak, Jošt Urbančič, Tamar Svetlin in Dario Kolobarić. Zaradi poškodbe je manjkal Žan Žužek, Miha Tetičkovič je zbolel.

Domžalčani bodo uvodni del priprav opravili v domačem okolju, dvakrat pa se bodo preselili v hrvaški Umag, prvič že 21. januarja, drugič pa v začetku februarja. Rumeni bodo v tem času odigrali tudi devet pripravljanih tekem, potrjeni so dvoboji z Brinjem Grosuplje, Triglavom, Osijekom, Istro, Mariborom, Taborom Sežano, Dinamom II, Dobom in graškim Sturmom.

Simon Rožman s svojimi sodelavci že na uvodnem treningu ni skoparil s hudim ritmom, stratega Domžal pa veseli stanje moštva. "Zelo sem zadovoljen s prikazanim na prvem treningu. Veseli me, da so se igralci vrnili zdravi, motivirani in dobro pripravljeni, kar je posledica vestnega izpolnjevanja individualnih programov dela, s katerimi so v zadnjih treh tednih ohranjali ritem. Načrt dela je zastavljen do potankosti, veselimo se že trdega dela in vseh izzivov, ki nas čakajo v prihodnjem obdobju. Z igralskim kadrom smo zelo zadovoljni, večjih sprememb v prihodnjem mesecu ne pričakujemo," poudarja Rožman, ki dodaja, da se vodstvo kluba pogovarja z dvema potencialnima okrepitvama, možen pa je tudi kakšen odhod.

Domžalsko četo sta sicer zapustila Agim Ibraimi in Andraž Kirm, Rožman pa sporoča, da je osrednji cilj rumenih uvrstitev na mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja. Ravbarji bodo v pomlad krenili s četrtega mesta, s tremi točkami zaostanka za tretjim Aluminijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? | Premora je konec, za domžalskimi nogometaši pa je že prvi trening v novem koledarskem letu, ki predstavlja uvod v mesec in pol dolgo zimsko pripravljalno obdobje. ?????? Več ?? bit.ly/2VEP7pt #skupajdovrha #plts

A post shared by NK Domžale (@nkdomzale) on

Tekst: PDo
Foto: NK Domžale/Lado Vavpetič

SORODNE NOVICE

 • 18.01.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžale so se razšle s Šipkom
  Kristijan Šipek ni več član domžalskega kluba, so danes sporočili iz vrst dvakratnih državnih prvakov. Krilni nogometaš se je, potem ko si ni uspel izboriti minutaže, z vodstvom kluba dogovoril za predčasno prekinitev pogodbe.
 • 15.01.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Bivši grof med ravbarje
  Domžalčani so po tem, ko so se razšli s Kirmom in Ibraimijem, predstavili prvega zimskega novinca. Ob Kamniško Bistrico se je preselil Tilen Pečnik, ki se je pred dnevi razšel s Celjem, danes pa je z Domžalami sklenil dveinpolletno pogodbo.
 • 02.01.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Ibraimi ni več Domžalčan
  Nogometaši po vstopu v novo leto počasi že odštevajo dneve do pričetka priprav na nadaljevanje sezone. Domžalčani se bodo zbrali čez natanko teden dni, med izbranci Simona Rožmana pa zagotovo ne bo Agima Ibraimija, ki ni več član rumene družine.
 • 08.12.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
  Nogometaši Domžal so v 19., zadnjem jesenskem krogu Prve lige Telekom Slovenije premagali Krško z 2:1 (0:0).
 • 06.12.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
  Pred tekmo: Domžale - Krško
  Domžalčani jesenski del sezone zaključujejo na domači zelenici, ob Kamniški Bistrici pa bodo gostili Krčane. Posavci se želijo izogniti zadnjemu mestu, Domžalčani pa želijo svoje pristaše razveseliti z novo zmago.
 • 01.12.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
  Maribor do nove zmage v Domžalah
  Nogometaši Domžal so v 18. krogu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Mariboru z 1:2 (1:1).
 • 30.11.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
  Pred tekmo: Domžale - Maribor
  Zanimivo bo tudi ob Kamniški Bistrici. Domžalčani bodo brez pomoči Dobrovoljca in Klemenčiča napadali vodilne Mariborčane, ki želijo z novo zmago potrditi dobro formo. Kdo bo uspešnejši?
 • 25.11.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžalčani zanesljivi v Kranju
  Nogometaši Triglava so v 17. krogu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Domžalam z 1:4 (0:2).
 • 22.11.2018 | Prva liga Telekom Slovenije
  Pred tekmo: Triglav - Domžale
  V nedeljo se bodo v boj za točke podali Kranjčani in Domžalčani. Ravbarji želijo niz neporaženosti podaljšati z zmago, Triglav se želi z novim presenečenjem oddaljiti od zadnjega Krškega.

DELI NA