Počitka konec tudi za Domžalčane

Sreda je bila prvi delovni dan tudi za nogometaše Domžal. Ravbarji so se po skupnem zajtrku in uvodnem sestanku ogreli v dvorani, nato pa zasedli igrišče z umetno travnato površino v Športnem parku Domžale. Simon Rožman je poveljeval 26 nogometašem.

Na prvem treningu je vadilo 26 nogometašev, med njimi so bili tudi štirje mladinci. Prve kaplje znoja so pretočili Dejan Milić, Ajdin Mulalić, Amedej Vetrih, Tilen Klemenčič, Ruben Belima, Nermin Hodžić, Tonči Mujan, Gregor Sikošek, Kobie Morris, Blaž Urh, Senijad Ibričić, Nermin Haljeta, Kristijan Šipek, Matej Podlogar, Dario Melnjak, Shamar Nicholson, Gaber Dobrovoljc, Matija Rom, Adam Gnezda Čerin, Dejan Lazarević, Slobodan Vuk, Luka Guček ter mladinci Klemen Mihelak, Jošt Urbančič, Tamar Svetlin in Dario Kolobarić. Zaradi poškodbe je manjkal Žan Žužek, Miha Tetičkovič je zbolel.

Domžalčani bodo uvodni del priprav opravili v domačem okolju, dvakrat pa se bodo preselili v hrvaški Umag, prvič že 21. januarja, drugič pa v začetku februarja. Rumeni bodo v tem času odigrali tudi devet pripravljanih tekem, potrjeni so dvoboji z Brinjem Grosuplje, Triglavom, Osijekom, Istro, Mariborom, Taborom Sežano, Dinamom II, Dobom in graškim Sturmom.

Simon Rožman s svojimi sodelavci že na uvodnem treningu ni skoparil s hudim ritmom, stratega Domžal pa veseli stanje moštva. "Zelo sem zadovoljen s prikazanim na prvem treningu. Veseli me, da so se igralci vrnili zdravi, motivirani in dobro pripravljeni, kar je posledica vestnega izpolnjevanja individualnih programov dela, s katerimi so v zadnjih treh tednih ohranjali ritem. Načrt dela je zastavljen do potankosti, veselimo se že trdega dela in vseh izzivov, ki nas čakajo v prihodnjem obdobju. Z igralskim kadrom smo zelo zadovoljni, večjih sprememb v prihodnjem mesecu ne pričakujemo," poudarja Rožman, ki dodaja, da se vodstvo kluba pogovarja z dvema potencialnima okrepitvama, možen pa je tudi kakšen odhod.

Domžalsko četo sta sicer zapustila Agim Ibraimi in Andraž Kirm, Rožman pa sporoča, da je osrednji cilj rumenih uvrstitev na mesta, ki vodijo v evropska tekmovanja. Ravbarji bodo v pomlad krenili s četrtega mesta, s tremi točkami zaostanka za tretjim Aluminijem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?? | Premora je konec, za domžalskimi nogometaši pa je že prvi trening v novem koledarskem letu, ki predstavlja uvod v mesec in pol dolgo zimsko pripravljalno obdobje. ?????? Več ?? bit.ly/2VEP7pt #skupajdovrha #plts

A post shared by NK Domžale (@nkdomzale) on

Tekst: PDo
Foto: NK Domžale/Lado Vavpetič

SORODNE NOVICE

 • 16.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžalčani tudi z Estoncem
  Ob Kamniški Bistrici nadaljujejo z oblikovanjem moštva za prihodnjo sezono. Rumenim se je pridružil estonski reprezentant Mattias Käit, ravbarje pa zapuščata branilec Kobie Morris in vratar Krševan Santini.
 • 11.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Vuk in Podlogar ostajata v Domžalah
  V teh dneh so pri popolnjevanju kadrovske križanke vsaj navzven najbolj dejavni ob Kamniški Bistrici. Domžalčani so potrdili še dva aduta v moštvu, ki se bo borilo za postavljene cilje.
 • 10.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Med Domžalčani tudi znan obraz
  Ponedeljek so za pričetek priprav na izzive v sezoni 2019/20 izkoristili tudi Domžalčani. Simon Rožman je na uvodnem treningu pozdravil starega znanca rumenih, v Domžale se je vrnil Branko Ilić, ki je z ravbarji sklenil enoletno pogodbo.
 • 08.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Santini ostaja med rumenimi
  Domžalčani so v teh dneh najbolj aktivni na kadrovskem področju. Vodstvo kluba je potrdilo novo potezo, Krševan Santini, ki ga je spomladi posodil Osijek, bo ob Kamniški Bistrici igral vsaj še eno leto.
 • 07.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžalčani predstavili prvega novinca
  V Domžalah so, potem ko so se pred dnevi poslovili od Hodžića, Milića, Ibeha, Obšivača in Čubrila, predstavili prvo novo moč za prihodnjo sezono. Med rumene se je preselil bosansko-hercegovski branilec Josip Ćorluka.
 • 03.06.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Hodžić v Turčijo
  V Domžalah so potrdili kar dva prestopa. Benjamin Šeško, sicer še kadet, se je v zameno za visoko odškodnino preselil v Salzburg, enega od adutov pa je izgubil tudi strateg članske ekipe Simon Rožman. Nermin Hodžić bo nogometno pot nadaljeval v Turčiji.
 • 25.05.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžalčani za konec ugnali še Maribor
  Nogometaši Domžal so v zadnjem, 36. krogu Prve lige Telekom Slovenije premagali Maribor z 2:1 (2:1).
 • 24.05.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Pred tekmo: Domžale - Maribor
  Prvoligaše do poletnega premora loči le še zadnjih 90 minut. Zadnji krog bodo s tekmo ob Kamniški Bistrici odprli nogometaši Domžal in Maribora. Bo Luka Zahović še drugič zapored kralj strelcev PLTS?
 • 22.05.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Domžalčani nadaljujejo serijo neporaženosti
  Nogometaši kranjskega Triglava so v 35. krogu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Domžalam z 1:4 (1:1).
 • 21.05.2019 | Prva liga Telekom Slovenije
  Pred tekmo: Triglav - Domžale
  Na Gorenjskem se bosta udarili ekipi Triglava in Domžal. Ravbarji dva kroga pred koncem PLTS potrjujejo tretje mesto, orli pa bi se z najmanj remijem dokončno znebili devete Gorice.

DELI NA