02.03.2022 | Prva liga Telemach
Radomlje in Tabor brez zadetkov

KALCER RADOMLJE - CB24 TABOR SEŽANA 0:0 (0:0)

Stadion v športnem parku Domžale, gledalcev 250, sodniki: Šmajc, Vidali, Brezar.
Strelci: /.
Kalcer Radomlje: Velić, Mišić (od 79. Blaić), Guček, Jazbec, Primc, Zabukovnik, Ćalušić (od 82. Nuhanović), Cerar (od 79. Kregar), Mrkonjić, Šarić (od 88. Pogačar), Guzina.
CB24 Tabor Sežana: Koprivec, Iscaye, Briški, Nemanič, Salkić, Koderman, Doukoure Grobry (od 77. Kryeziu), Ovsenek, Mavretić, Korošec, Monjac (od 62. Bongongui), Ndzengue (od 62. Keita).
Rumena kartona: Primc; Ovsenek.
Rdeči kartoni: /.

Sežanci so po dveh zaporednih porazih spet dopotovali v Domžale, kjer so v uvodni tekmi spomladanskega dela osvojili točko proti Domžalčanom. Tokrat so gostovali pri Radomljah, ki so v spomladanskem v dobri formi, saj so izgubile le proti Mariboru. Glede na okoliščine neodločen izid za nobeno ekipo ne bi pomenil katastrofe, tako sta se tudi postavili, nobena ni hotela posebej tvegati, bolj kot na napad sta se osredotočili na disciplino in na preprečevanje lastnih napak.

Vseeno pa so bili domači vendarle konkretnejši. Njihov uvodni pritisk so Primorci hitro umirili, bi pa Radomljani v četrti minuti lahko povedli, a je vratar Jan Koprivec odbil strel Gedeona Guzine. V 21. minuti je Ivan Šarić od daleč streljal mimo gola, veliko priložnost pa je na drugi strani imel Alen Korošec, toda po njegovem strelu se je izkazal domači vratar Emil Velić. To je bila tudi edina priložnost gostov na tekmi.

Guzina je bil najbolj viden igralec tudi v drugem polčasu, že v 47. minuti se je sam znašel pred vratarjem, vendar streljal čez gol. V 59. minuti je nevaren strel Ivana Ćalušića blokiral Erik Salkić, nato je še dvakrat nevarno poskušal Guzina, v 64. minuti je po podaji Gala Primca z glavo zadel tudi prečko. Izkazalo se je, da je bila to zadnja grožnja za vratarja na tekmi.

Kalcer Radomlje bodo v naslednjem krogu gostovale v Celju, Tabor bo gostil Koper.

Tekst: STA
Foto: M24.si

SORODNE NOVICE

  • 28.02.2022 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Radomlje - Tabor
    Radomlje so se z zmago v Murski Soboti oddaljile od nevarne cone, v kateri ostaja Tabor, prav Sežanci pa v sredo gostujejo ob Kamniški Bistrici. Jesenska obračuna sta pripadla gostom, kdo se bo veselil tokrat?

DELI NA