Remi v Novi Gorici
Novogoričani so imeli na tekmi dolgo časa premoč in bili blizu svoje šeste zmage na zadnjih sedmih tekmah. Toda Zahora je izkoristil eno od redkih priložnosti Interblocka, ki je tako vendarle prišel do točke.

»Vrtnice« so hitro pokazale, da mislijo resno. Po kotu v 4. minuti, ki ga je v igro poslal Velikonja, je najvišje skočil Djukić in poslal žogo za hrbet vratarja Rozmana. Kaj kmalu bi bilo lahko že 2:0, a se je izkazal ljubljanski čuvaj mreže, ki je zaustavil strel osamljenega Mladena Kovačevića iz neposredne bližine.

V prvem polčasu so domači zatresli še vratnico prek Velikonje, pri gostih, ki so le prišli do boljše igre v nadaljevanju prvega dela. V 27. minuti je poskusil Lazić, a je strel švignil prek vrat.

V drugem počasu se je znova zatresel okvir ljubljanskega gola po strelu Djukića. Mladen Kovačević je padel v kazenskem prostoru ob Elsnerju,a se sodnik Drečnik ni oglasil, delilec pravice pa je razburil tudi goste, ko je v 55. minuti razveljavil Skubičev zadetek zaradi domnevnega prepovedanega položaja.

Inteblock, ki je med tednom s trenerjem Igorjem Benedejčičem podaljšal pogodbo do leta 2010, je prišel do izenačenja, ko je v 64. minuti Zahora izkoristil medlo posredovanje domačih branilcev po strelu Božiča, devet minut pred koncem pa bi lahko Ljubljančani celo povedli, a je Djukić žogo izbil z golove črte po strelu Rakovića, ki je še enkrat poskusil v zadnjih trenutnih tekme, a je Simčič njegov strel ubranil.

SORODNE NOVICE

  • 28.11.2008 | Prva liga Telekom Slovenije
    Čakajoč na Interblock
    HIT Gorica bo zadnjo letošnjo tekmo v Športnem parku odigrala proti Interblocku.

DELI NA