Remi v Novi Gorici
Hit Gorica in Triglav sta se v 9. krogu Prve lige razšla z neodločenim izidom 0:0.

Novogoričani in Kranjčani so prikazali odprto predstavo, a slabo realizacijo. Kljub kar nekaj priložnostim ne enim ne drugim ni uspelo zatresti mreže, tako da sta se ekipi na koncu razšli brez zadetkov. Primorci so tako po devetih krogih pri 14 točkah na četrtem mestu, Triglav pa jih je zbral deset in leži na sedmem.

Tekma v uvodne pol ure ni ponudila kakšnih presežkov. Domača ekipa je bila več pri žogi, vendar si tako kot gostujoča z izjemo nekaj bolj ali manj nenevarnih strelov ni priigrala ničesar konkretnejšega. V 33. minuti je z glavo poskusil letos zelo razpoloženi Vito Plut, vendar je kranjski vratar Miha Gracar žogo odbil v kot. Goran Galešić in Plut sta poskusila tudi v zadnjih minutah prvega polčasa, vendar ne enemu ne drugemu ni uspelo spremeniti izida.

V uvodu drugega polčasa so najprej dva strela prek Bernarda Stjepanovića in Anžeta Košnika sprožili gosti, a bolj nevarno je bilo na drugi strani v 54. minuti, ko je William Franklin Vicente že preigral Gracarja, a nato žogo poslal mimo gola. Tudi v nadaljevanju sta ekipi ob sicer odprti igri sprožili še nekaj strelov, toda merilne naprave nogometašev so bile slabo nastavljene.

V 82. minuti so novo dobro akcijo izpeljali domači nogometaši, do zaključnega strela je prišel Nebojša Kovačević, vendar se je Gracar spet izkazal, v 89. minuti pa je poskusil še Miha Mevlja, vendar tudi njemu žoge ni uspelo poslati v okvir vrat.

SORODNE NOVICE

  • 17.09.2011 | Prva liga Telekom Slovenije
    Odmev: Gorica - Triglav
    Oglejte si izjavi s tekme 9. kroga Prve lige Gorica - Triglav.

DELI NA