25.02.2023 | Prva liga Telemach
Tabor do točke pri Radomljah

Kalcer Radomlje - CB24 Tabor Sežana 0:0

* Športni park, sodniki: Mertik, Gabrovec, Špur.
* Strelci: /.
* Radomlje: Velić, Zulić, Korun, Ševelj, Tahiraj (od 60. Marković), Hrvoj (od 60. Sever), Ouro, Nuhanović, M. Čuić (od 87. F. Čuić), Sokler (od 88. Cerar), Šošić (od 67. N'Landu).
* Tabor: Koprivec, Kouao, Ovsenek, Briški, Kaleba, Kompan Breznik, Marasović, Korošec (od 87. Bešir), Ad. Zeljković, Stanković, Šušnjara (od 71. Ndzengue).
* Rumena kartona: Tahiraj, Ouro.
* Rdeči karton: /.

V pomembnem obračunu v boju za obstanek sta se srečali ekipi, ki sta v prvih treh spomladanskih krogih vpisali po dva remija in zmago. Tokrat sta ob dokaj previdni igri srečanje končali brez zmagovalca, tako da še naprej zasedata osmo in deveto mesto, loči pa ju zgolj točka.

Kraševci so bili tisti, ki so v uvodnih 20 minutah pokazali nekaj več želje, vendar posebej nevarni niso bili, še najbolj aktiven je bil Luka Šušnjara z enim nenatančnim strelom. Tudi v 23. minuti je bil Tabor spet pri strelu, vendar poskus z glavo je bil preslab za Emila Velića.

Minuto pozneje so domači prvič streljali, toda poskus Esterja Soklerja z glavo ni predstavljal nobenih težav za Jana Koprivca. Ta je uspešno posredoval tudi po poskusu Samsondina Oura v 28. minuti, ko je streljal od daleč po izgubljeni žogi Thadeeja Kalebe.

Prav Francoz pa je bil spet v ospredju v 32. minuti, ko je po odbiti žogo streljal v kazenskem prostoru in tudi zadel, a so sodniki po pregledu posnetka dosodili igranje z roko.

V uvodu drugega dela so bili spet aktivnejši gosti, Sacha Marasović je prvi poizkusil s strelom, a bil premalo natančen. Na drugi strani je v 66. minuti Koprivec moral posredovati po strelu Madžida Šošića, sicer pa prav posebej veliko lepih akcij ekipi nista pokazali. Le v 80. minuti je Marasović poskusil žogo od daleč spraviti čez Velića, ki je šel precej iz svojih vrat, a je precej zgrešil cilj.

V 82. minuti je Sokler, ki je bil na meji prepovedanega položaja, popolnoma neoviran slabo streljal z roba kazenskega prostora, v 92. minuti pa so imeli Sežanci na voljo obetaven protinapad, ki pa sta ga Fahd Ndzengue in Žan Bešir zapravila.

Radomlje bodo v 25. krogu v soboto gostovale pri Olimpiji, Tabor pa bo dan pozneje gostil Bravo.

Tekst: STA

Foto: www.ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 24.02.2023 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Radomlje - Tabor
    Sobotno popoldne bo zaznamoval dvoboj spodnjega dela lestvice. Kdo se bo srditeje boril za obstanek?

DELI NA