Tudi v Kopru brez zadetkov

Koper - Bravo 0:0

* Stadion Bonifika, sodniki: Mertik, Herženjak, Kranjc.
* Strelci: /.
* Koper: Vargić, Mittendorfer, Mišić, Žužek, Dodlek (od 72. Jozinović), Cerovec, Pejić (od 72. Viler), Guberac, Jelić Balta (od 46. Knežević, od 79. Vršič), Juffo (od 55. Spinelli), Mulahusejnović.
* Bravo: Vekić, Drkušić (od 86. Klemenčič), Križan, Španring, Matko (od 84. Kurtović), Kirm, Žinko, Trontelj, Kramarič, Nukić, Tučić (od 90. Maružin).
* Rumena kartona: Jelić Balta; Kirm.
* Rdeči karton: /.

Koper je še tretjo tekmo zapovrstjo brez zmage, ima zgolj eno na zadnjih sedmih tekmah, na drugi strani pa je Bravo že osem tekem brez slavja, je pa na ne ravno vznemirljivem obračunu prekinil niz dveh porazov. Koper ostaja peti, Bravo pa sedmi.

Prvi polčas na Bonifiki, kjer so domači pogrešali kaznovanega Mihaila Caimacova, gosti pa Davida Brekala, ni ponudil posebej razburljive predstave, še najbolj nevaren strel je sprožil Mitja Križan, ko je v enajsti minuti žogo poslal malo čez prečko.

V 37. minuti je Mustafi Nukiću, ki je poskusil malce z desne, veselje preprečil mladi Maj Mittendorfer, ki je v petek podpisal profesionalno pogodbo s primorskim klubom.

V drugem polčasu je spet prvi s strelom z glavo zagrozil Križan, Ivan Vargić pa je žogo ujel. V vetru in dežju so Koprčani prvič malce zagrozili v 66. minuti, ko je z glavo zgrešil cilj Marko Pejić.

V 74. minuti so imeli domači znova priložnost, tudi takrat strel z glavo ni bil dovolj natančen. Sicer pa tekma tudi v tem delu ni ponudila veliko nogometnih užitkov, tudi poskus Martina Kramariča v 80. minuti je bil preslab za spremembo izida.

V 85. minuti je po kotu s strelom z glavo zgrešil še Žan Žužek, to pa je bila tudi zadnja obetavnejša akcija tekme.

Koper bo v 32. krogu v sredo gostoval v Murski Soboti, Bravo pa bo v torek gostil Celje.

Tekst: STA

Foto: www.ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 30.04.2021 | Prva liga Telekom Slovenije
    Pred tekmo: Koper - Bravo
    Na Bonifiki bomo priča spopadu rumenih. Kdo bo boljši?

DELI NA