V Domžalah brez zadetkov
Domžalčani so še drugo tekmo zapored odigrali brez golov, Ajdovci pa so lahko bolj zadovoljni z izidom. Hkrati so zadnjemu Luki Kopru pobegnili na tri točke razlike.

Težko igrišče in nizke temperature so še dodatno pripomogle k temu, da v prvem polčasu ni bilo veliko atraktivnega nogometa.  Domžale so imele terensko premoč, a so se akcije domačih nogometašev končevale na 25 metrih od vrat Baloha, ki je bil zanesljiv tudi ob podajah v svoj kazenski prostor.

Primorje se je zanašalo na hitre protinapade in po enem izmed njih, v 23. minuti, so gledalci videli edini (!) strel na vrata v prvem polčasu. Poskusil je Selimi, a je poslal žogo visoko prek vrat. 

Tudi v nadaljevanju s  taktiki nista spreminjali. Primorci so čakali na protinapade, Domžalčani pa so gradili jalove napade. Ajdovski dvojec Kosmač - Selimi je trikrat poskrbel za razburjenje pred vratarjem Domžal Brljakom, najlepšo priložnost za goste pa je v 80. minuti zapravil Ristič, ki se je sam znašel pred vratarjem, a je Brljak čudežno posredoval.

Domžalčani so bili zelo blizu zadetka v 64. minuti. Prosti strel Kirma je Žinko z glavo preusmeril k vratom, veselje Domžal pa je preprečila prečka. Že v sodnikovem dodatku so domači prišli do prostega strela na robu kazenskega prostora Primorja, a  je Novak žogo poslal prek vrat in na koncu je ostalo pri nepriljubljenih 0:0.

SORODNE NOVICE

  • 30.11.2008 | Prva liga Telekom Slovenije
    Preložena domžalska tekma
    Zaradi nemogočih vremenskih razmer so preložili tekmo 19. kroga PLTS med Domžalami in Primorjem.
  • 29.11.2008 | Prva liga Telekom Slovenije
    Domžale čakajo Primorje
    Do konca jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije bodo Domžale obe tekme odigrale na svojem stadionu.

DELI NA