09.03.2024 | Prva liga Telemach
V Šiški brez zadetkov

Bravo Kostel - Aluminij 0:0

* Športni park Šiška, sodniki: Jerič, Žunič, Jamnik.
* Strelci: /.
* Bravo Kostel: Orbanić, Španring, Gorenc, Kavčič, Jakšić, Štravs, Trdin, Pečar (od 64. Kerin), Stanković (od 79. Maksimović), Ivanšek (od 64. Tučić), Poplatnik.
* Aluminij: L. Jovanović, Jovan (od 88. Koblar), Šubarić, Zeljković, Martić, Pišek, Brkljača, Kljun (od 70. Maružin), S. Jovanović (od 78. Šarac), Susso (od 78. Baskera), Matić (od 88. Tanyi).
* Rumeni kartoni: Trdin, Orbanić, Tučić; S. Jovanović, L. Jovanović, Zeljković.
* Rdeči karton: /.

Ljubljančani so bili v obračunu z Aluminijem boljši tekmec, a mu njegove mreže ni uspelo zatresti kljub 18 strelom. Kar štirikrat so zadeli okvir vrat, enkrat tudi z bele pike. Bravo ostaja četrti, Aluminij pa osmi na lestvici.

Šiškarji so odločneje začeli, v četrti minuti je Jan Gorenc po kotu zgrešil s približno desetih metrov. Pozneje kakšnih nevarnih akcij ni bilo ne na eni ne na drugi strani, šele v 32. minuti je v kazenskem prostoru gostov do strela prišel Matej Poplatnik, vendar je sprožil prešibko.

Kidričani so prvič zagrozili v 41. minuti, ko je Matija Orbanić posredoval po strelu Tina Matića z roba kazenskega prostora. V 44. minuti je Lan Jovanović izpustil žogo pred svojimi vrati, do nje je prišel Poplatnik, vendar iz bližine zadel vratnico.

Bravov napadalec Poplatnik je v 48. minuti domačim priigral najstrožjo kazen, ko ga je po prodoru zrušil Lan Jovanović. Izkušeni Poplatnik se je nato sam odločil za strel z bele točke, vendar zadel vratnico.

Gostitelji so bili blizu vodstva spet v 71. minuti, ko je Milan Tučić žogo s strelom z glavo iz bližine poslal v prečko, to pa je zatresel tudi Luka Kerin v 84. minuti s strelom iz bližine z desne strani. Minuto pozneje je z leve strani zgrešil Tihomir Maksimović.

Bravo bo v 26. krogu v sredo gostoval pri Muri, Aluminij pa bo gostil Rogaško.

Tekst: STA
Foto: www.ekipa24.si

SORODNE NOVICE

  • 07.03.2024 | Prva liga Telemach
    Pred tekmo: Bravo - Aluminij
    Tako Bravo kot Aluminij sta v prejšnjem krogu vpisala pomembne tri točke. Kakšna bo njuna bera tokrat?

DELI NA