Datum od
Datum do

24.10.2024 | NZS
Skupščina potrdila nov mandat Radenku Mijatoviću
Volilna skupščina Nogometne zveze Slovenije je na današnjem zasedanju potrdila nov štiriletni mandat predsedniku NZS, Radenku Mijatoviću. Mijatović tudi na tokratnih volitvah ni imel protikandidata, kar potrjuje veliko enotnost znotraj nogometne družine. Na mesta štirih podpredsednikov so bili v prvem krogu izvoljeni Dejan Germič, Stanko Glažar, Danilo Kacijan in Gvido Mravljak, prva voljena članica IO NZS pa je postala Maja Berger Levičar.
24.10.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celjani s petardo zadetkov do zgodovinske zmage
Nogometaši Celja se po odlični in učinkoviti predstavi veselijo zgodovinske zmage v UEFA Konferenčni ligi. Grofje so bili pred domačimi gledalci s kar petimi goli boljši od turškega Başakşehirja.
24.10.2024 | U16
Slovenija se iz Severne Makedonije vrača z visoko zmago
Varovanci Muamerja Vugdalića so na povratnem prijateljskem obračunu s 4:0 ugnali vrstnike iz Severne Makedonije. Za Slovenijo so zadeli Bogatinov, Primc, Okanović in Šutalo, pri čemer je tretji zadetek prava paša za oči, saj je bil dosežen neposredno iz kota.
24.10.2024 | 1. SFL
Kaljevič pohvalil fante, Jelič menjal taktiko
V petek se s 7. krogom nadaljuje tekmovanje v 1. SFL, zanimiv in pester je tudi tudi 6. krog. V Futsal Magazinu smo zbrali gole in izjave.
24.10.2024 | Futsal AA
Prvi gol Čopa, poškodba Hozjana
Medtem ko se naši legionarji merijo v ligi prvakov, pa na tem mestu še izkupiček, kako so se odrezale njihove ekipe minuli vikend.
24.10.2024 | Ženska A
Prepričana, da ima Slovenija dovolj kvalitete, da se zoperstavi Avstriji
Jutri, v petek, bo ženska članska reprezentanca v Kopru odigrala prvo od dveh tekem z Avstrijo. Ekipi se merita za vstop v 2. krog dodatnih kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo. Tekma bo ob 18. uri.
24.10.2024 | Sodniki
Pravila igre na seminarju Uefa Pro za trenerje
Sodniški oddelek je včeraj na Brdu imeli na sporedu specialne sodniške teme v okviru predavanja in usposabljanje trenerjev za pridobitev licence Trener UEFA PRO.  Kandidati so imeli na programu strokovno izobraževanje iz Pravil nogometne igre, znotraj izvedenega 3. modula trenerske šole prof. Branko Elsner.
23.10.2024 | WU17
Portugalska je bila prevelik zalogaj
Dekliška kadetska reprezentanca je s tekmo proti Portugalski začela kvalifikacije za EP 2025. Uvodno tekmo so naše kadetinje izgubile, domačinke so slavile z 10:0. V soboto se bo Slovenija pomerila s Švico.
23.10.2024 | 1. SFL
Dobro kljubovali Romunom
Dobovec s porazom na turnirju na Malorci začel turnir glavnega dela lige prvakov. Ekipa trenerja Roka Mordeja je z 1:3 klonila proti romunski ekipi United Galati. Denis Knežević je prispeval edini gol za FK Dobovec, z osmimi obrambami se je izkazal Marko Peček.
23.10.2024 | WU19
Klonile proti Romuniji, v petek proti Srbiji
Varovanke selektorice Tine Kelenberger so z 1:2 klonile proti Romuniji, edini gol za Slovenijo je dosegla Lea Dolinar. V petek se bo Slovenija pomerila s Srbijo.
23.10.2024 | Mednarodna tekmovanja
Mariborski upi z ugodnim izhodiščem za povratni obračun v Ljudskem vrtu
Mladinci Maribora so na prvi tekmi drugega kroga UEFA Mladinske lige prvakov remizirali s kijevskim Dinamom in si tako priigrali ugodno izhodišče pred tekmo v Ljudskem vrtu.
23.10.2024 | 2. SNL
Kamere v Kidričevem in Slovenskih Konjicah
Drugoligaši bodo oktober zaključili s tekmami 12. kroga. Kamere bodo tokrat v Kidričevem in Slovenskih Konjicah, na programu Sportkluba boste lahko spremljali petkov obračun Aluminija in Beltincev. V nedeljo se bosta pred kamero NZS za točke udarili ekipi Dravinje in Brinja.
23.10.2024 | WU19
V Kranjski Gori najprej proti Romuniji
V Kranjski Gori se danes začenja Slovenia Nations Cup 2024, močan mednarodni turnir dekliških mladinskih reprezentanc. Slovenska reprezentanca bo turnir izkoristila za zadnji test pred novembrskimi kvalifikacijami za EP 2025.
23.10.2024 | Ženska A
Pred reprezentančno akcijo v ligah in pokalu
V Serie A2 je Bologna na gostovanju z 0:1 ugnala Vis Mediterraneo; v dresu Bologne pa so celo tekmo odigrale naše tri reprezentantke: Lana Golob, Sara Gradišek in Zala Kuštrin. Vseh 90 minut pa je k zmagi Chieva na gostovanju prispevala tudi Sara Ketiš. Nina Kajzba je ob 7. zaporedni zmagi vodilne Parme igrala do 71. minute. Bologna je pri petih zmagah, Chievo Verona je pri treh zmagah.
23.10.2024 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji v Stožicah s črno-belimi iz Linza
Nogometaši Olimpije so bili v nemškem Heidenheimu blizu presenečenja, v drugem krogu UEFA Konferenčne lige pa bodo zmaji v vlogi gostiteljev. V Stožice prihaja LASK iz avstrijskega Linza.
23.10.2024 | Mednarodna tekmovanja
Celjani odštevajo do zgodovinske domače tekme
V četrtek bo na celjskem stadionu Z'dežele odigrana tekma drugega kroga UEFA Konferenčne lige. Celje bo ob 18:45 gostilo turški Istanbul Başakşehir, ekipi pa si bosta prizadevali, da osvojita prve točke v skupinskem delu po uvodnem porazu v prvem krogu tekmovanja.
23.10.2024 | Sodniki
Aleš P. Močnik v Kazahstanu
Na turnir št. 4 v glavnem krogu 24. izdaje futsal Lige prvakov oz. 39. izdaje vrhunskega evropskega klubskega tekmovanja v futsalu, se je po lanskem decembru v ponedeljek na 7 urni polet in 6200 km dolgo pot v po površini 9. največjo državo na svetu, v čezkontinentalni Kazahstan vrnil slovenski Futsal sodnik Aleš Perič Močnik.
22.10.2024 | 1. SFL
Dobovec ligo prvakov začenja proti Romunom
„Letos nimamo ambicij. Ekipa je sestavljena na novo. Potrebujemo še veliko dela in treningov, to se potrjuje v domači 1. SFL. Na turnir smo odšli sproščeni, pritiskov ni. Si pa vsi želimo, da pridemo med najboljših 16. O tem bo verjet bo odločala kar prva tekma z romunskim predstavnikom,“ pred začetkom turnirja glavnega dela lige prvakov napoveduje trener Dobovca Rok Mordej, ki se bo prvič preizkusil v ligi prvakov kot trener.
22.10.2024 | WU17
V kvalifikacijah uvodoma proti Portugalski
„Pred nami je izredno zahteven turnir. Tekme na tem nivoju so velik tehnično-taktični in predvsem fizični izziv. Prepričana sem, da bodo igralke  pokazale vse, kar zmorejo in dostojno zastopale barve Slovenije,“ pred začetkom turnirja povedala selektorica Anja Milenkovič.
22.10.2024 | Mednarodna tekmovanja
Kijevski Dinamo naslednji tekmec mladincev Maribora
Mladinci Maribora so uspešno preskočili gibraltarsko oviro, v drugem krogu UEFA Mladinske lige prvakov pa bo nasprotnik mladih vijolic kijevski Dinamo. Prvi dvoboj bo v sredinem večeru odigran v poljskem mestu Stalowa Wola.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
1525
1526
1527

DELI NA