Datum od
Datum do

11.10.2024 | WU19
V Kranjski Gori zadnji test za kvalifikacije
Pred dekliško mladinsko reprezentanco je pripravljalni turnir v Kranjski Gori. Varovanke selektorice Tine Kelenberger se bodo pomerile z Romunijo (23.10.), Srbijo (25.10.) in Škotsko (29.10). Selektorica Tina Kelenberger je obelodanila seznam igralk, na katere računa.
11.10.2024 | 1. SFL
Petek prinaša pet tekem 5. kroga
Petek prinaša tekme 5. kroga 1. SFL. Tekma meseca je to pot obračun Siliko Vrhnika – FK Dobovec, tekma bo tudi v spletnem prenosu. Poleg tekme na Vrhniki pa nas čakajo še obračuni na Škofijah, v Zagorju, Trzinu in Kobaridu.
11.10.2024 | Sodniki
Naša sodnika na turnirju za Euro do 17 let
Na Ptuju in v Gornji Radgoni med 9. in 15. oktobrom poteka kvalifikacijski turnir uvodnega kroga kvalifikacij za  uvrstitev na Evropsko prvenstvo v Albaniji v skupini 1, kjer se bo slovenska kadetska reprezentanca (U17) pod vodstvom selektorja Gorana Cvijanovića pomerila z vrstniki iz Armenije, Poljske in Gruzije. Na turnirju so tudi trije člani MDNS Ptuj, kjer je Blaž Bezjak (na sliki v sredini) v vlogi četrtega sodnika, Aleš Rumež (stoji levo) ob vzdolžni črti kot pomočnik sodnika, funkcijo spremljevalca sodnikov (Referee Liaison officer) pa opravlja sodnik A liste iz programa »mentorji in talenti« Matic Zelenik (na sliki desno).
11.10.2024 | Ženska nogometna liga Triglav
Osmi krog se začenja v Ajdovščini
S tekmo v Ajdovščini se v petek, 11.10., začenja 8. krog Ženske nogometne lige Zdravje. V Vipavski dolini pri Primorje Tosla Nutricosmetics gostuje ekipa ŽNK Radomlje Medex. Ostale štiri tekme bodo v nedeljo, 13.10.
10.10.2024 | 1. SFL
Vrhničani vabijo na futsal spektakel, doma ciljajo na tri točke
„Z Rokom sva skupaj igrala, tudi na številnih turnirjih sva bila soigralca. Ko je tekma, sva največja rivala. Ko je tekme konec, pa prijatelja. Rokova podoba na parketu ni prava. Ko je tekme konec, je zunaj parketa izjemno dober človek. Imam res neverjeten odnos, cenim in spoštujem ga kot človeka in trenerja ter včasih kot igralca,“ pristavi Simeunovič, ki nam zaupa, da ima za tekmo pripravljenih par načrtov.
10.10.2024 | A
Slovenci poraženi v Oslu
Slovenska nogometna reprezentanca je v Oslu izgubila tretjo tekmo UEFA Lige narodov, Norvežani so na domačem igrišču slavili s tremi doseženimi zadetki.
10.10.2024 | U21
Pripravljeni na odločilno tekmo, Aćimović verjame v uspeh
V taboru slovenske reprezentance do 21 let odštevajo ure do zadnje in odločilne preizkušnje v boju za evropsko prvenstvo, ki ga bo prihodnje leto gostila Slovaška. Mladi Slovenci so pred jutrišnjo tekmo z Avstrijci preizkusili zelenico v Dunajskem Novem mestu.
10.10.2024 | Prva liga Telemach
Pred tekmo: Primorje - Radomlje
Nogometaši Primorja in Radomelj bodo aktivni tudi med reprezentančnim premorom, v soboto bodo odigrali zaostalo srečanje devetega kroga Prve lige Telemach.
10.10.2024 | Sodniki
David Šmajc na ligo narodov v Bolgarijo
Ta konec tedna bo na delu mednarodni slovenski sodnik David Šmajc (FIFA od 2022). Petintridesetletni član DNSG Kranj bo v četrti izvedbi Lige narodov sodil na dvoboju 3. kroga skupine C v ligi 3 v drugem največjem bolgarskem mestu -Plovdiv-, ki se nahaja 150 km jugovzhodno od prestolnice Sofije. Internacionalec iz Predoselj pri Kranju bo izvajal nadzor nad igro v mestu ki ga obdaja sedem gričev in leži na obeh bregovih reke Marice na dvoboju Bolgarija - Luksemburg.
09.10.2024 | 1. SFL
Na tekmo meseca v povsem spremenjeni zasedbi, a z enako željo
Petek prinaša tekme 5. kroga 1. SFL. Tekma meseca je to pot obračun Siliko Vrhnika – FK Dobovec, tekma bo tudi v spletnem prenosu. Poleg tekme na Vrhniki pa nas čakajo še obračuni na Škofijah, v Zagorju, Trzinu in Kobaridu.
09.10.2024 | U21
Aćimović pred dvobojem z Avstrijo: Odigrati še eno vrhunsko tekmo
Mlada reprezentanca Slovenije je v Lendavi opravila zadnji trening pred četrtkovim odhodom v Avstrijo. Četa selektorja Milenka Aćimovića bo v petek v Dunajskem Novem mestu odigrala zadnjo tekmo skupinskega dela kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2025.
09.10.2024 | U17
Slovenija po preobratu do zmage na uvodni tekmi kvalifikacij
Slovenska kadetska reprezentanca je uvodni krog kvalifikacij za uvrstitev na evropsko prvenstvo začela z zmago. Varovanci Gorana Cvijanovića so po zaostanku v drugem polčasu z zadetkoma Videnovića in Viherja prišli do treh točk. V soboto na sporedu obračun z Armenijo.
09.10.2024 | A
NZS in Boštjan Cesar končala sodelovanje
Nogometna zveza Slovenije je dosegla sporazum o prekinitvi sodelovanja z Boštjanom Cesarjem, ki je od leta 2022 opravljal delo trenerja v članski A-reprezentanci Slovenije in se kot član strokovnega štaba udeležil Eura 2024.
09.10.2024 | 2. SNL
Vodilni Goričani v Slovenske Konjice, prenosa iz Dekanov in Bilj
Tekmovanje v 2. SNL se nadaljuje tudi med reprezentančnimi tekmami, drugoligaši bodo z desetim krogom zaključili uvodno tretjino prvenstva.
09.10.2024 | Futsal AA
Večina na Hrvaškem, kapetan z zmago začel v BiH
Tudi v novi sezoni bo kar nekaj slovenskih futsal igralcev igralo na tujem: največ na Hrvaškem, ob tem še v Italiji, Avstriji, Bosni in Hercegovini ter Švici.
09.10.2024 | A
Tudi v Oslu na zmago
Slovenska nogometna reprezentanca je na Brdu pri Kranju opravila predzadnji trening pred sredinim popoldanskim odhodom v Oslo, kjer jo v četrtek ob 20.45 čaka obračun lige narodov z Norveško. Kljub uglednemu tekmecu v slovenskem taboru poudarjajo, da gredo vsako tekmo na zmago.
08.10.2024 | 2. SNL
Biljenci in Grosupeljčani z delitvijo točk
Z zaostalo tekmo Biljencev in Grosupeljčanov je pod streho tudi osmo krog 2. SNL. Obračuna v Dolinci se je končal brez zmagovalca.
08.10.2024 | NZS
V novo štiriletno obdobje tudi s Telekomom Slovenije
Nogometna zveza Slovenije in dolgoletni partner Telekom Slovenije sta na novinarski konferenci na Brdu pri Kranju v torek, 8. oktobra, predstavila podaljšanje partnerstva še za naslednja štiri leta na področju moškega in ženskega reprezentančnega nogometa. Pred novinarje sta ob tej priložnosti stopila predsednik NZS Radenko Mijatović in podpredsednik uprave Telekoma Slovenije Boštjan Škufca Zaveršek.
08.10.2024 | Prva liga Telemach
Šimundža ni več trener Maribora
Nova sprememba na trenerskem stolčku prvoligaša. Ante Šimundža ni več trener Maribora, so danes sporočili iz Ljudskega vrta.
08.10.2024 | NZS
Kategorizacija nogometnih klubov v Sloveniji
Slovenski nogomet je v letošnji sezoni doživel zgodovinski trenutek z nastopom na Evropskem prvenstvu, kar je dosežek, na katerega so lahko ponosni vsi deležniki in delavci slovenskega nogometa. Igralci bi z vami lahko delili zgodbe o svojih nogometnih poteh, kjer bi bila rdeča nit obdobje učenja in zorenja v mlajših kategorijah ter spoznanje, da se nogomet oblikuje in ustvarja v nogometnih klubih različnih organizacijskih in tekmovalnih nivojev.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
1526
1527
1528

DELI NA