Datum od
Datum do

09.11.2010 | A
Vstopnice za Bonifiko od srede
Slovenska reprezentanca se bo v naslednji prijateljski tekmi pomerila z Gruzijo, vstopnice za prvo tekmo slovenske reprezentance v Kopru po letu 2001, ko je Slovenija izgubila z Urugvajem, pa bodo na voljo v sredo ob 12. uri.
08.11.2010 | A
Dedičev prvenec v sezoni
Slovenski reprezentanti v tujih klubih ta vikend nimajo toliko razlogov za zadovoljstvo kot v preteklem, eksplozivnem, vikendu. Iz tedna v teden več razlogov za zadovoljstvo ima Zlatko Dedič, ki je začel redno igrati, sedaj pa se je še prvič vpisal med strelce.
01.11.2010 | A
Novakovič spet Novagol
Za slovenskimi reprezentanti, ki svoj nogometni kruh služijo na tujih zelenicah, je nadvse uspešen vikend. Po odhodu trenerja Solda je zablestel Novakovič, dva zadetka je na Nizozemskem zabil Matavž, med strelce pa sta se vpisala še Birsa in Ljubijankič. Svoje je dodal še Samir Handanovič, ki je ubranil enajstmetrovko.
29.10.2010 | A
Uefa: Italiji zmaga za zeleno mizo
Disciplinska komisije Evropske nogometne zveze (Uefa) je danes zaradi izgredov prekinjeno tekmo kvalifikacij za Euro 2012 med Italijo in Srbijo v Genovi registrirala s 3:0 v korist Italije. Tekma, ki bi jo ekipi morali odigrati 12. oktobra, a je bila nato že v 6. minuti prekinjena zaradi divjanja srbskih navijačev, je dobila epilog za zeleno mizo.
25.10.2010 | A
Kirm in Cesar med strelci
Vrnitev Andraža Kirma v najboljšo enajsterico poljske Wisle se je za slovenskega reprezentanta iztekla več kot odlično. Kirm je dosegel dva zadetka ob zmagi nad Lechio s 5:2, s svojo nedeljsko predstavo pa je lahko zadovoljen tudi Boštjan Cesar, ki je dosegel prvi gol za svoj Chievo ob zmagi nad Ceseno.
22.10.2010 | A
Uradno: Z Gruzijo v Kopru
Slovenska reprezentanca, ki je v teh dneh v središču pozornosti zaradi rekordne uvrstitve na uradni Fifini lestvici, bo novembersko pripravljalno tekmo odigrala v Kopru. Slednje je na četrtkovem zasedanju potrdil kolegij predsednika Nogometne zveze Slovenije.
22.10.2010 | A
Tim Matavž: »Čutil sem, da je Gröningen prava izbira!«
Mladi Primorec se je z nogometom najprej srečal na ulici, ga pri šestih letih začel igrati v Biljah, kasneje pa ga je iz Nove Gorice zaneslo na Nizozensko. Tam redno opozarja nase, saj skoraj ni tedna, ko ne bi dosegel zadetka in to je pritegnilo tudi selektorja. Kek ga je odpeljal v Južno Afriko, 188 centimetrov visoki fant pa je zasijal na dvoboju s Ferci, ko je dosegel kar tri zadetke. Po Primožu Glihi in Milenku Ačimoviču se je kot tretji vpisal v izbrano druščino. Trije zadetki v šestih nastopih za člansko izbrano vrsto niso ravno mačji kašelj.
20.10.2010 | A
Slovenija 15. na svetu!
Najnovejša Fifina lestvica je dodobra premešala vrstni red najboljših nogometnih držav na svetu. Slovenija je tokrat zasedla rekordno 15. mesto, kar je najboljši uspeh zgodovini slovenskega nogometa.
18.10.2010 | A
Blestela Iličič in Bačinovič, med strelci še Koren
Minuli vikend se bo med slovenskimi reprezentanti najbolj vtisnil v spomin Arminu Bačinoviču. Vezist je namreč proti Bologni dosegel svoj prvi zadetek v italijanski Serie A. Svojega četrtega je dodal še Josip Iličič, Slovenca pa še naprej osvajata srca navijačev Palerma. Za remi pri Leicester Cityju je v 52. minuti zadel tudi reprezentančni kapetan Robert Koren.
12.10.2010 | A
Z avtogolom do zmage
V četrtem dvoboju kvalifikacij za EP 2012 so Kekovi varovanci gostovali v Estoniji. Reprezentanci sta se nazadnje pomerili pred tremi leti, ko je slavila Slovenija. V tretjem gostovanju v estonski prestolnici so ob zadetku Sidorenkova slavili možje v zeleno-belih dresih.
11.10.2010 | A
Kek: Z jasnim ciljem
Slovenska izbrana vrsta je v Talinu preizkusila A. Le Coq Areno, kjer jo jutri čaka še četrta tekma v kvalifikacijah za Euro 2012. Po zmagi nad Ferskimi otoki želijo Slovenci na podoben način nadaljevati tudi v Talinu, kjer jutri pričakujejo okoli 5.000 privržencev najbolj popularne moštvene igre.
09.10.2010 | A
Iličič: "V Estonijo gremo vzet tri točke!"
Slovenija je na tretji kvalifikacijski tekmi za nastop na evropskem prvenstvu izpolnila svojo obljubo. Fantje so napovedali, da bodo tokrat tri točke ostale doma in Stožice, ki so pokale po šivih, so ob kar petih zadetkih domače izbane vrste res lahko uživale ob nogometu.
08.10.2010 | A
Petarda zadetkov za prve tri točke
Slovenski fantje so povsem nadigrali Ferske otoke. Strelski pohod je pričel Matavž, ki je s hat-trickom dodobra napolnil mrežo nasprotnikovega vratarja, svoje sta dodala še Novakovič z bele točke in Dedič. Kot so obljubili, so reprezentanti pred 15.750 navijači zmagali in tri točke obdržali doma.
07.10.2010 | A
Pripravljeni na Ferce
Slovensko reprezentnco v petek čaka prvo izmed dveh srečanj v reprezentančnem terminu, ko se bodo na Stožicah pomerili s Ferskimi otoki. Vzdušje v slovenskem taboru je odlično, selektor Kek in varovanci sprejemajo vlogo favorita, medtem ko nasprotnika ne podcenjujejo.
07.10.2010 | A
Kam z avtomobilom?
Ker bo v času tekme med Slovenijo in Ferskimi otoki na Stožicah (petek, 8. 10. ob 20:45) povečan promet, smo vam v sodelovanje z Javnim podjetjem Ljubljanska parkirišča in tržnice d.o.o. pripravili seznam parkirnih površin, kjer lahko pustite svoje avtomobile. Parkirna mesta so v glavnem plačljiva.
06.10.2010 | A
Stadion razprodan
Slovenija se bo v petek ob 20:45 uri pomerila z reprezentanco Ferskih otokov, stadion v Stožicah pa pa je od 14. ure naprej razprodan.
06.10.2010 | A
Koprivec: Upam, da osvojimo šest točk
Jan Koprivec velja za enega perspektivnejših čuvajev mreže. Je eden izmed trojice, ki jih je opazil tudi selektor Kek. Na izbrano vrsto do 21 let, ki jo je zapustil, pa ima lepe spomine.
05.10.2010 | A
Slovenija ponovno napolnila Stožice
Slovenska reprezentanca bo ponovno napolnila Stožice. Tri dni pred tekmo je na voljo še nekaj manj kot 1500 vstopnic, kar pomeni, da bo imela Kekova izbrana vrsta tudi proti Ferskim otokom več kot zavidljivo podporo.
04.10.2010 | A
Svojo kvaliteto bodo prikazali na igrišču
Kekove izbrance v jesenskem kvalivfikacijskem ciklu doma čaka boj s Ferskimi otoki nato pa še gostovanje v Estoniji. Fantje si obetajo poln izkupiček točk.
03.10.2010 | A
Prešerno na Ptuju
Selektor Matjaž Kek je skupaj s svojim strokovnim vodstvom članske reprezentance ob 18:30 uri na Ptuju pričakal deseterico reprezentantov. Ostali so se pridružili v kasnejših urah, medtem ko bosta v ponedeljek prispela še Matavž in Pečnik.
1
2
3
...
84
85
86
87
88
89
90
91
...
104
105
106

DELI NA