Datum od
Datum do

22.11.2019 | Mednarodna tekmovanja
Hrabri slovenski prvak ostal brez finalnega turnirja
Dobovčani, ki so tretjič igrali v elitnem delu lige prvakov (pred tem v sezonah 2015/16 in 2018/19), so na turnirju igrali dobro in v 1. krogu s 3:1 premagali belgijski Halle-Gooik, v 2. pa so odpravili še Mostar iz Bosne in Hercegovine s 6:1. Izbranci Kujtima Morine so tako prišli do odločilnega boja z Rusi za prvo mesto v skupini A.
06.11.2019 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani remizirali z evropskim prvakom
Domžalski mladinci so si na prvi tekmi drugega kroga UEFA Mladinske lige prvakov pripravili ugodno izhodišče. Dvoboj s Portom, aktualnim evropskim prvakom, se je po dramatični končnici zaključil z remijem.
05.11.2019 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani nad aktualnega evropskega prvaka
Domžalske mladince, ki so se oktobra veselili napredovanja v drugi krog UEFA Mladinske lige prvakov, jutri čaka nova evropska preizkušnja. Četa Darka Birjukova se bo po izločitvi romunskega Viitorula udarila s portugalskim velikanom Portom.
22.10.2019 | Mednarodna tekmovanja
Pred polnimi tribunami do napredovanja
Domžalski mladinci se veselijo preboja v drugi krog UEFA Mladinske lige prvakov. Varovanci Darka Birjukova so pred polnimi tribunami ugnali romunski Viitorul. Za veselje gostiteljev sta zadela Tamar Svetlin in Tian Pantelić.
21.10.2019 | Mednarodna tekmovanja
Domžalski mladci po napredovanje
Mladinsko selekcijo Domžal jutri čaka povratno srečanje prvega kroga UEFA Mladinske lige prvakov. Rumeni se bodo na osrednjem igrišču Športnega parka Domžale udarili z romunskim Viitorulom.
08.10.2019 | Mednarodna tekmovanja
Od srede do sobote dva prenosa iz Podčetrtka
Slovenski državni prvak Dobovec Pivovarna Kozel ima vnovič visoke cilje in ambicije, da v Evropi pusti pečat in se zavihti med 16 najboljših. Kako bo pri tem uspešen, bo jasno do sobote, ko v Podčetrtku vnovič gosti turnir glavnega dela lige prvakov.
02.10.2019 | Mednarodna tekmovanja
Iz Romunije z remijem
Mladinska selekcija Domžal je v Romuniji odigrala prvo tekmo UEFA Mladinske lige prvakov. Rumeni so v dvoboju z Viitorul Constanto iztržili remi brez zadetkov.
01.10.2019 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani izzivajo klub romunske legende
Poleti so slovenski nogomet v evropskih tekmovanjih predstavljali Domžale, Maribor, Mura, Olimpija in Pomurje, kljub temu pa se slovenski nastopi v tekmovanjih UEFA še niso končali. Mladinsko ekipo Domžal čakata vsaj dve tekmi, tekmec slovenskega prvaka bo romunska Viitorul Constanta. 
29.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
Maribor za gol prekratek
Odlična zaključna tretjina povratnega dvoboja ni bila dovolj za veselje Štajercev. V Ljudskem vrtu so se napredovanja v skupinski del UEFA Evropske lige veselili v taboru bolgarskega prvaka Ludogorca. Maribor se od Evrope poslavlja z remijem.
28.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
V Ljudskem vrtu za evropsko jesen
V taboru Maribora odštevajo ure do povratnega spopada z bolgarskim Ludogorcem. Dvoboj dveh državnih prvakov odloča o potniku v skupinski del UEFA Evropske lige, po prvi tekmi, ki ni postregla z zadetki, pa bo odločitev padla v Ljudskem vrtu.
22.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
O napredovanju v Ljudskem vrtu
Nogometaši Maribora so na prvi tekmi t.i. "play-offa" za uvrstitev v UEFA Evropsko ligo dokaj uspešno opravili prvo nalogo. V bolgarskem Razgradu so se z domačim Ludogorcem razšli brez zadetkov, tako da bosta ekipi povratno tekmo, ki bo naslednji četrtek v štajerski prestolnici, odigrali iz začetnega položaja.
21.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
Bolgari zadnja ovira pred evropsko ligo
Nogometaši Maribora so v prejšnjem tednu zaključili z lovljenjem skupinskega dela UEFA Lige prvakov, evropsko pot pa bodo nadaljevali v kvalifikacijah UEFA Evropske lige. Vijoličaste so evropske jeseni loči le še ena ovira, a bolgarski prvak Ludogorec ne bo lahak zalogaj.
13.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
Mariboru se ni izšlo
Nogometaši Maribora so na povratni tekmi 3. kroga kvalifikacij lige prvakov v Trondheimu izgubili proti Rosenborgu z 1:3 (0:1).
13.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
Škotinje previsoka ovira za slovenske prvakinje
Nogometašice Pomurja so v zadnjem krogu kvalifikacij lige prvakinj v Beltincih izgubile proti škotskemu Hibernianu z 1:2 (1:2) in tako v skupini 3 osvojile končno tretje mesto. V šestnajstino finala se je prebil škotski predstavnik kot zmagovalec skupine.
13.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
Druge priložnosti ne želijo zapraviti
Danes se bodo sklenile kvalifikacije za ligo prvakinj. Slovenske predstavnice ŽNK Nona Pomurje Beltinci ob 17. uri, tudi z neposrednim prenosom na spletni strani Nogometne zveze Slovenije, na obračunu s škotskimi prvakinjami odločajo o 1. mestu in napredovanju med 32 najboljših ekip v Evropi.
12.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
Maribor pred težko nalogo
Nogometaši Maribora so danes odpotovali na Norveško, kjer jih v torek čaka izjemno zahtevna naloga v kvalifikacijah za Uefo Ligo prvakov
12.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
O ligi prvakinj odločajo same
Slovenskim državnim prvakinjam ŽNK Nona Pomurje Beltinci je uspelo, da o svoji usodi v kvalifikacijah za ligo prvakinj odločajo same. To jim je uspelo po visoki zmagi proti gruzinskim prvakinjam, za nameček pa je škotski Hibernian FC Ladies porazil Valižanke.
10.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
Zmaga, ki odpira vrata v ligo prvakinj
Slovenske državne prvakinje ekipa ŽNK Nona Pomurje Beltinci je na drugi tekmi kvalifikacij za vstop v ligo prvakinj prišla do prve zmage. Varovanke trenerke Nuše Ladinek so v Beltincih s 4:0 ugnale gruzinske prvakinje.
10.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
V Beltince prihajajo gruzinske prvakinje
Slovenske državne prvakinje vrsta ŽNK Nona Pomurje Beltinci danes nadaljuje s kvalifikacijami za ligo prvakinj. Po porazu proti Valižankam je danes na sporedu obračun s državnimi prvakinjami Gruzije.
08.08.2019 | Mednarodna tekmovanja
V Ljudskem vrtu zmaga Rosenborga
Nogometaši Maribora so v tretjem krogu kvalifikacij za ligo prvakov doma z 1:3 (0:0) izgubili proti norveškemu Rosenborgu.
1
2
3
...
10
11
12
13
14
15
16
17
...
23
24
25

DELI NA