Datum od
Datum do

10.07.2018 | Mednarodna tekmovanja
Olimpija pričenja boj za UEFA Ligo prvakov
Čakanja je konec, pristaši Olimpije bodo jutri prvič to sezono stiskali pesti za svoje ljubljence. Zmaji pričenjajo lov na skupinski del UEFA Lige prvakov, ki je v tem trenutku oddaljen za kar štiri ovire. Prva med njimi je Qarabag.
22.06.2018 | Mednarodna tekmovanja
Zmajčice dobile evropske nasprotnice
Po sredinem in četrtkovem žrebu kvalifikacijskih parov UEFA Lige prvakov in UEFA Evropske lige je bil petek v znamenju plesa kroglic UEFA Lige prvakinj. Slovenski ženski nogomet bodo na mednarodni sceni tudi letos predstavljale nogometašice ŽNK Olimpije.
20.06.2018 | Mednarodna tekmovanja
Slovenska trojica dobila prve nasprotnike
Na sedežu Evropske nogometne zveze v švicarskem Nyonu so danes izžrebali še pare prvega kroga kvalifikacij za UEFA Evropsko ligo, v katerem bodo mednarodno zgodbo pričeli trije slovenski predstavniki, Maribor, Domžale in velenjski Rudar.
19.06.2018 | Mednarodna tekmovanja
Zmajem azerbajdžanski Qarabag
Znan je prvi nasprotnik ljubljanske Olimpije v poletnih kvalifikacija UEFA Lige prvakov. Ples kroglic v švicarskem Nyonu je odločil, da se bodo zmaji v prvem predkrogu najelitnejšega tekmovanja udarili z azerbajdžanskim Qarabagom.
11.06.2018 | Mednarodna tekmovanja
Zmaga Romuniji, Slovencem drugo mesto
Selekcija MNZ Maribor je turnir UEFA Pokala regij sklenila s porazom. Po zmagi nad Gruzijci in remiju s Škoti je bila od zmagovalcev slovenskega tekmovanja boljša zasedba romunske regije Buzau. Slovenci bodo morali za morebitno napredovanje počakati na razplet skupine C.
09.06.2018 | Mednarodna tekmovanja
ŽNK Olimpija doma lovi ligo prvakinj
Evropska nogometna zveza Uefa je sporočila, da bodo Ljubljančanke gostile eno od desetih kvalifikacijskih skupin, kjer bo sodelovalo 40 ekip (10 skupin po štirje klubi). Prvaki skupin in še dve najboljše drugouvrščeni zasedbi si bodo priigrale mesto med elitno 32-erico.
08.06.2018 | Mednarodna tekmovanja
Obračun s Škoti ponudil šest zadetkov
Selekcija MNZ Maribor je v drugem krogu UEFA Pokala regij iztržila točko. Obračun s Škotsko je ponudil kar šest zadetkov, Slovenci so se trikrat znašli v rezultatskem zaostanku, na koncu pa prišli do remija.
05.06.2018 | Mednarodna tekmovanja
Za uvod zmaga
Selekcija MNZ Maribor je turnir UEFA Pokala regij odprla z zmago. Štajersko-koroška zasedba je v Dravogradu z 2:1 ugnala gruzijskega predstavnika, ekipo Chaboname.
05.06.2018 | Mednarodna tekmovanja
Na Koroškem za napredovanje
Nogometaši selekcije MNZ Maribor so si z aprilsko zmago v finalnem obračunu z ekipo MNZ Koper zagotovili nov nastop na mednarodni sceni. Štajersko-koroška zasedba se bo v prvem krogu UEFA Pokala regij merila z najboljšimi amaterskimi nogometaši Gruzije, Romunije in Škotske.
06.12.2017 | Mednarodna tekmovanja
Za konec evropske sezone še do tretje točke
Nogometaši Maribor so se od uspešne evropske sezone poslovili s tretjo točko. Po dveh remijih proti Spartaku so varovanci Darka Milaniča točko odščipnili še Sevilli.
06.12.2017 | Mednarodna tekmovanja
Upi Maribora v izdihljajih dvoboja ob točko
Mladinci Maribora so skupinski del UEFA Mladinske lige prvakov sklenili z minimalnim porazom. V dvoboju s Sevillo je vse do sodniškega dodatka kazalo, da si bosta tekmeca razdelila točkovni plen, a so gostje z golom Genara v 91. minuti prišli še do druge zmage.
05.12.2017 | Mednarodna tekmovanja
Ljudski vrt čaka na zadnjo tekmo UEFA Lige prvakov
Mariborčani so po gostovanju v Moskvi ostali brez možnosti za pomlad v evropski konkurenci, a v taboru slovenskega prvaka poudarjajo, da se želijo od evropske sezone posloviti z uspešno predstavo.
05.12.2017 | Mednarodna tekmovanja
Mladinci Maribora za konec še s Sevillo
Zadnja mednarodna preizkušnja v sredo čaka tudi mladinsko zasedbo Maribora. Tako kot članska ekipa vijolic, so tudi varovanci trenerja Muamerja Vugdalića po dvoboju v Moskvi ostali brez možnosti za preboj v izločilne boje UEFA Mladinske lige prvakov.
21.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
Maribor še drugič to jesen prekrižal načrte Spartaku
Mariborčani so se v hladni Rusiji dostojno kosali z nogometaši Spartaka in aktualnemu ruskemu prvaku še drugič to jesen prekrižali načrte. Štajerci se v domovino vračajo z drugo točko na svojem računu, kar sicer ni dovolj za nadaljevanje upov na evropsko pomlad.
21.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
Spartak maščeval poraz na lendavski zelenici
Mariborski mladinci po peti tekmi UEFA Mladinske lige prvakov ostajajo pri treh točkah iz prve preizkušnje, ko so z golom Horvata ugnali Spartak. Moskovčani so na domači zelenici maščevali poraz iz Lendave in v mrežo oslabljenih gostov pospravili pet zadetkov.
21.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
Za podaljšanje upov na evropsko pomlad
Nogometaše Maribora v torek čaka še zadnja gostujoča preizkušnja v skupinskem delu UEFA Lige prvakov. Slovenski prvak se bo v torek, ob 18. uri po slovenskem času, udaril s Spartakom.
21.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Moskvo po novo presenečenje
Tudi za mladinsko zasedbo Maribora velja, da je doslej edine točke osvojila v dvoboju s Spartakom, mlade vijolice pa bodo novo presenečenje iskale tudi v Moskvi.
01.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
Liverpool odpor Maribora strl v drugem polčasu
Maribor po četrtem krogu skupinskega dela UEFA Lige prvakov ostaja pri točki. Varovanci Darka Milaniča so v prvem polčasu odbili vse napade Liverpoola, a so gostitelji odpor gostov strli v nadaljevanju dvoboja, ko so zadeli trikrat.
01.11.2017 | Mednarodna tekmovanja
Mladinci Liverpoola boljši tudi v drugi tekmi
Mladinci Maribora so morali po porazu v Lendavi tudi v drugi tekmi z Liverpoolom priznati premoč nasprotnika. Četa trenerja Stevena Gerrarda je po vzoru članskega moštva odpor Štajercev strla s hitrima zadetkoma v uvodnem delu srečanja.
31.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Liverpoolu tudi s številčno podporo
Tudi za zasedbo Maribora se v sredo pričenja druga polovica skupinskega dela UEFA Lige prvakov. Slovenski prvak gostuje v Angliji, na kultnem Anfieldu pa bo v dvoboju z Liverpoolom popravljal vtis po porazu v Ljudskem vrtu, v katerem so Otočani zabili sedem zadetkov.
1
2
3
...
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

DELI NA