Datum od
Datum do

31.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
Liverpool napadajo tudi mladinci Maribora
Četa Darka Milaniča bo v sredo gostovala na kultnem Anfieldu, na delu pa bosta tudi mladinski ekipi Liverpoola in Maribora. Mladi upi rdečih in vijoličastih se bodo že popoldne na zelenici Prenton parka podali v boj za nove točke.
17.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Ljudskem vrtu se je veselil Liverpool
Znova razprodani Ljudski vrt se ni nadejal takšnega razpleta. Maribor je v obračunu z Liverpoolom klonil kar sedemkrat in vknjižil najvišji poraz v tekmah skupinskega dela UEFA Lige prvakov.
17.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
Po vodstvu visok poraz
Mladinci Maribora so morali na tekmi tretjega kroga UEFA Mladinske lige prvakov priznati še drugi poraz. Po Sevilli je bila od čete Muamerja Vugdalića boljša zasedba Liverpoola, ki se je po golu Aljoša Matka znašla v zaostanku, a nato zabila kar štirikrat.
16.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
Maribor napada petkratnega evropskega prvaka
Po moskovskem Spartaku v Ljudskem vrtu gostuje še najbolj zveneče ime skupine. Četa trenerja Darka Milaniča bo po porazu v Sevilli nove točke napadla proti Liverpoolu, ki ima po dveh odigranih tekmah na svojem računu točko več od Mariborčanov.
16.10.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Lendavi po novo presenečenje
Na sončni strani Alp v torek gostuje slovito ime evropskega nogometa. Članska ekipa Maribora se bo v večernem terminu udarila s petkratnim evropskim prvakom Liverpoolom, že zgodaj popoldne pa bosta v Lendavi na delu mladinski selekciji omenjenih klubov.
26.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Maribor poražen v Sevilli
Gostovanje v Andaluziji se ni izšlo po željah Mariborčanov. Slovenski prvak je v Sevilli klonil trikrat, obramba vijoličastih pa ni našla pravega recepta za zaustavitev Ben Yedderja, ki se je podpisal pod vse tri zadetke.
26.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Prvi obračun dneva dobili Andaluzijci
Prvi obračun dneva je pripadel Andaluzijcem. Mladinci Seville so četo trenerjo Muamerja Vugdalića ugnali z minimalno prednostjo, potem ko je Tiborja Cajnka v 30. minuti srečanja ugnal Flueras.
25.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Brez Šulerja, a z željo po novih točkah
Mariborčane čaka prva gostujoča preizkušnja letošnje izdaje UEFA Lige prvakov. Štajerci se po letu 2014 vračajo na zgodovinski kraj, saj so na igrišču stadiona Sanchez Pizjuan odigrali eno od dveh pomladanskih evropskih tekem v zgodovini kluba.
25.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Mladinci Maribora v Sevilli napadajo nove točke
Mladi upi Maribora so udejstvovanje v UEFA Mladinski ligi prvakov odprli na najboljši način. Moštvo trenerja Muamerja Vugdalića je v prvem krogu ugnalo moskovski Spartak, v torkovem večeru bo nove točke lovilo v Andaluziji.
13.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Ljudski vrt slavi prvo točko
Polne tribune so s svojimi ljubljenci pozdravile prvo točko v letošnji izdaji UEFA Lige prvakov, ki jo je pet minut pred koncem dvoboja pristreljal razigrani Damjan Bohar.
13.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Spartak pokleknil pred upi Maribora
Če se po jutro dan pozna, potem se Mariborčanom to jesen na mednarodni sceni obetajo dobri časi. Mladinska selekcija vijoličastih je skupinski del UEFA Mladinske lige prvakov odprla s skalpom moskovskega Spartaka.
12.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Razprodani Ljudski vrt pričakuje prvo tekmo lige prvakov
V razprodanem Ljudskem vrtu je vse pripravljeno za uvodno tekmo skupinskega dela UEFA Lige prvakov. Mariborčani, ki bodo tretjič v klubski zgodovini del najelitnejšega klubskega tekmovanja, bodo v uvodni preizkušnji gostili moskovski Spartak.
12.09.2017 | Mednarodna tekmovanja
Evropski izzivi tudi pred mladinci Maribora
Pričenja se nova sezona UEFA Lige prvakov, del katere bo najmanj do konca jeseni tudi Maribor. Ekipa Darka Milaniča pa ni edini predstavnik na mednarodni sceni, saj se bodo v evropski konkurenci dokazovali tudi mladinci vijoličastih.
24.08.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Franciji konec domžalske evropske pravljice
Nogometaši Domžal so v povratni tekmi t.i. play-offa UEFA Evropske lige z 0:3 izgubili proti Marseillu in ostali brez zgodovinskega preboja v skupinski del tega tekmovanja.
24.08.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Maribor prihajajo Spartak, Sevilla in Liverpool
Nogometaši Maribora so na današnjem žrebu skupinskega dela UEFA Lige prvakov v Monaku dobili tekmece. Slovenski državni prvak bo igral v skupini E proti Spartaku iz Moskve, španski Sevilli in angleškemu Liverpoolu.
23.08.2017 | Mednarodna tekmovanja
V Franciji za v vpis v zgodovino
Mariboru je uspelo, vijoličasti so si še tretjič v zgodovini slovenskega nogometa priigrali skupinski del UEFA Lige prvakov, zgodovinski dosežek pa bodo v četrtkovem večeru napadli tudi Domžalčani, ki na slovitem Velodromu lovijo evropsko jesen.
22.08.2017 | Mednarodna tekmovanja
Himna lige prvakov bo donela tudi v Ljudskem vrtu
Mariborski nogometaši so se tretjič v klubski zgodovini uvrstili v skupinski del UEFA Lige prvakov, potem ko so na povratni tekmi play-offa z 1:0 premagali Hapoel Beer Shevo, ki je prvi dvoboj dobil z 2:1. V razprodanem Ljudskem vrtu je v polno meril Mitja Viler.
21.08.2017 | Mednarodna tekmovanja
V razprodanem Ljudskem vrtu po nogometne sanje
Povratna tekma s Hapoelom Beer Shevo v razprodanem Ljudskem vrtu odloča o tem, kdo bo jesen preživel med najboljšimi 32 evropskimi klubi, medtem ko se bo poraženec potolažil z vsaj šestimi tekmami v UEFA Evropski ligi.
17.08.2017 | Mednarodna tekmovanja
Srčna predstava Domžal za odmeven remi
Nogometaši Domžal so na prvi tekmi četrtega predkroga UEFA Evropske lige v Stožicah igrali neodločeno proti Marseillu. Za Domžale je zadel Amedej Vetrih, domačo prednost pa je v drugem polčasu izničil Morgan Sanson.
16.08.2017 | Mednarodna tekmovanja
Maribor bo v Ljudskem vrtu lovil preobrat
Nogometaši Maribora so na prvi tekmi t.i. play-offa za UEFA Ligo prvakov v Beršebi z 1:2 izgubili proti Hapoelu. Maribor je z golom Tavaresa povedel že v deseti minuti, a je gostiteljem v nadaljevanju prvega polčasa uspelo priti do preobrata.
1
2
3
...
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

DELI NA