Datum od
Datum do

29.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Jakupović potrdil napredovanje Domžal
Domžale so po Swiftu preskočile še drugo evropsko oviro. Četa Dejana Djuranovića je tudi povratno tekmo s Honko dobila z minimalno prednostjo, uvrstitev v tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige pa je z evrogolom potrdil Arnel Jakupović.
29.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Hammarby odbil napade Maribora in napredoval
Nogometašem Maribora v povratnem obračunu s Hammarbyjem ni uspelo priti do preobrata. Švedi so po hitrem zadetku Accama zmago odnesli tudi iz Ljudskega vrta, čeprav jih je po udarcih Blaža Vrhovca in Martina Milca rešil okvir gola.
29.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji so se veselili po loteriji enajstmetrovk
Nogometaši Olimpije bodo zaigrali v tretjem krogu kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Dvoboj z Birkirkaro je bil odločen po strelih z bele točke. Nejc Vidmar je v peti seriji prebral namero Mbonge, odločilni udarec pa je izkoristil Aldair Djalo.
28.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Ludogorec napredoval, Muro čaka Žalgiris
Slovenski prvak je bil v Razgradu blizu preboja v tretji krog kvalifikacij UEFA Lige prvakov, a Ludogorec z dvema zadetkoma v končnici tekme ni dovolil presenečenja. Domači so zmago potrdili v končnici tekme, Sobočani pa se selijo v kvalifikacije UEFA Evropske lige.
28.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
V Mariboru verjamejo v preobrat
Izhodišče ni ugodno, a v Mariboru še niso vrgli puške v koruzo. V štajerskem taboru verjamejo, da lahko s pomočjo glasne spodbude Ljudskega vrta nadoknadijo zaostanek s prve tekme proti Hammarbyju, ki je v Stockholmu slavil s 3:1.
28.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Zmaji napredovanje potrjujejo na Malti
Domžale na Finskem napadajo zmago, Maribor lovi zaostanek, po prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige pa je v najboljšem položaju Olimpija. Zmaji v povratni obračun z Birkirkaro vstopajo z golom prednosti.
28.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Na Finskem brez Kolobarića, a z enakim ciljem
Se bodo Domžalčani prebili v tretji krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige? Rumena družina za takšen scenarij potrebuje zmago na finskih tleh. Četa Dejana Djuranovića bo napredovanje napadla brez Daria Kolobarića, a tudi brez njega cilj ostaja nespremenjen.
27.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Sobočani v Bolgarijo z jasno željo
Nogometaše Mure čaka nova evropska preizkušnja. Črno-bela zasedba je v torkovem jutru odpotovala v Bolgarijo, v Razgradu pa bo v sredo napadla nov mednarodni podvig. Lahko Sobočani pripravijo presenečenje in v drugem krogu kvalifikaciij UEFA Lige prvakov izločijo ekipo Ludogorca?
22.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Nukić strl odpor Maltežanov
Ljubljančani so novo sezono odprli z zmago in si v Šiški priigrali minimalno prednost pred povratno tekmo na Malti. Prvo srečanje z Birkirkaro je po samostojni akciji odločil Mustafa Nukić.
22.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Po prvi tekmi dva gola zaostanka
Dvoboj v Stockholmu se ni razpletel po željah Štajercev. Maribor si je na prvi tekmi s Hammarbyjem pridelal dva gola zaostanka, mrežo Ažbeta Juga je trikrat zatresel Astrit Selmani, po prvem zadetku gostiteljev pa je izenačil Nino Žugelj.
21.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
V Fazaneriji brez zadetkov, Bolgare rešil okvir gola
Prvi obračun drugega kroga kvalifikacij UEFA Lige prvakov med Muro in Ludogorcem se je končal brez zadetkov. V prvem polčasu so prevladovali Bolgari, po odmoru pa so se v precej boljši luči predstavili tudi Sobočani. Gostujočo zasedbo je v 84. minuti rešil prečnik.
21.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Mura nad serijskega prvaka Bolgarije
Mura je s teniškim izidom na dveh tekmah izločila severnomakedonsko Shkëndijo, druga ovira na poti do evropskih sanj pa je serijski prvak Bolgarije. V Fazanerijo prihaja Ludogorec.
21.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
V Šiški po prvo zmago sezone
Nogometaši Olimpije sezono 2021/22 odpirajo v Šiški, zmaji pa se bodo uvodoma pomerili z malteško Birkirkaro. Dvoboj drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige bo zaradi prenove igrišča v Stožicah odigran na zelenici stadiona ŽAK. 
21.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Za nadaljevanje uspešne serije
Maribor je po dveh evropskih zmagah uspešno zakorakal tudi v Prvo ligo Telemach in po preobratu ugnal Celje. V minuli sezoni drugo ekipo državnega prvenstva že v četrtek čaka novo dokazovanje, mlada četa Simona Rožmana bo pri švedskem Hammarbyju napadla ugodno izhodišče za povratno tekmo.
20.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Po prvi tekmi brez prednosti
Nogometaši Domžal so na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige remizirali s finsko Honko. Domžale je v vodstvo popeljal Arnel Jakupović, domačo prednost pa je izničil Jean Marie Dongou. Povratna tekma bo prihodnji četrtek.
19.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Domžalčani že jutri po novo evropsko zmago
Domžalčani so z zmago in remijem preskočili prvo evropsko oviro, že jutri pa jih čaka nova mednarodna preizkušnjo. Po luksemburškem Swiftu ob Kamniško Bistrico prihaja še finska Honka.
19.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Izžrebani pari tretjega kroga kvalifikacij
V švicarskem Nyonu je danes potekal žreb tretjega kroga kvalifikacij UEFA Lige prvakov in UEFA Evropske konferenčne lige. Potencialne nasprotnike so dobili tudi slovenski predstavniki v evropskih tekmovanjih.
15.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Remi zadostoval za drugi krog
Domžale so se po remiju na povratni tekmi v Luksemburgu prebile v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige. Rumeni so ob polčasu zaostajali, po uri igre pa je prednost Swifta izničil Mattias Käit. V torek ob Kamniški Bistrici gostuje finska Honka.
15.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
Z novo zmago potrdili napredovanje
Nogometaši Maribora so se v Erevanu razveselili nove zmage in napredovanja. Potnika v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige je pet minut pred koncem tekme, s prvencem v vijoličastem dresu, potrdil Danijel Šturm. Naslednji evropski tekmec bo švedski Hammarby.
14.07.2021 | Mednarodna tekmovanja
V Luksemburgu potrditi napredovanje
Tako kot Mura in Maribor, so tudi Domžale na prvi evropski preizkušnji sezone 2021/22 vknjižile minimalno zmago. Srečanje s Swiftom je s prvencem v rumenem dresu odločil Andraž Žinič. Domžalčani želijo v Hesperangeju potrditi novo evropsko napredovanje.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
...
23
24
25

DELI NA