Datum od
Datum do

23.01.2023 | Prva liga Telemach
Kompan Breznik in Šušnjara oblekla dres Tabora
V Sežani so včeraj potrdili prihod Žana Beširja, danes pa z javnostjo delili še vest o dveh novincih. Zasedba Dušana Kosića je močnejša za Miho Kompana Breznika in Luko Šušnjaro.
23.01.2023 | Prva liga Telemach
Vipotnik in Iličić znova za zmago Maribora
Nogometaši Maribora so odigrali prvo pripravljalno tekmo po selitvi v turški Belek. Vijoličasti so z goloma Žana Vipotnika in Josipa Iličića, ki je ob enajstmetrovki vknjižil še asistenco, premagali beograjski Čukarički. 
22.01.2023 | Prva liga Telemach
Koprčani Beširja posodili Taboru
Žan Bešir bo do konca sezone kot posojeni član Kopra nosil dres sežanskega Tabora. Dvaindvajsetletnik je jeseni branil barve Gorice.
22.01.2023 | Prva liga Telemach
Koper tesno izgubil s Crveno zvezdo
Koprčani so na pripravah v Turčiji tesno izgubili s Crveno zvezdo, Bravo pa je moral po preobratu v izdihljajih tekme priznati zmago Slovacke. Sežanci so bili od srbskega drugoligaša Radničkega iz Beograda, Goričani pa so premagali Brinje Grosuplje.
20.01.2023 | Prva liga Telemach
Radomlje do zmage, Domžale remizirale
Domžalčani so po porazu s Fehervarjem v Umagu brez zadetkov remizirali s srbskim prvoligašem Kolubaro, Radomljani pa so bili z izidom 4:1 boljši od kranjskega Triglava.
20.01.2023 | Prva liga Telemach
Tilen Mlakar oblekel dres Gorice
Vrzel ob levi stranski črti, ki je nastala s prestopom Jošta Urbančiča v norveški Viking, bo zapolnil Tilen Mlakar. Nekdanji član Triglava, ki je nazadnje igral za Ilirijo, je z Gorico sklenil dogovor do konca letošnje sezone.
19.01.2023 | Prva liga Telemach
Cipot v Italijo, Mura prejela rekordno visoko odškodnino
Mura je pol leta po odhodu Tomija Horvata potrdila nov rekordni prestop. Tio Cipot se v zameno za najvišjo odškodnino v zgodovini kluba seli v Spezio, ki igra med italijanskimi prvoligaši.
19.01.2023 | Prva liga Telemach
Olimpija remizirala z vodilno ekipo poljske lige
Nogometaši Olimpije so priprave v Turčiji zaokrožili s tekmo proti Rakowu. Vodilni klub poljske lige je v drugem polčasu vodil z 0:2, zmaji pa so z goloma Pascala Estrade, Timija Maxa Elšnika in Admirja Bristrića prišli do preobrata, na koncu pa se je tekma končala brez zmagovalca. 
18.01.2023 | Prva liga Telemach
Maribor in Mura boljša od drugoligašev
Maribor je z goloma Josipa Iličića in Žana Vipotnika premagal Aluminij, Mura pa je bila s 3:1, potem ko je v prvem polčasu dvakrat zadel Dardan Shabanhaxhaj, boljša od Bistrice. Zmage so se veselili Goričani, Fehervar je ugnal Domžale, Bravo pa je že včeraj izgubil z Dinamom.
17.01.2023 | Prva liga Telemach
Pred odhodom v Turčijo podpisali dogovor s Švedom
Koprčani so v svoje moštvo dodali še enega novinca, kanarčkom se je pridružil William Milovanovic. Dvajsetletni defenzivni vezist s švedskim potnim listom podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.
17.01.2023 | Prva liga Telemach
Kljun v italijanski Lecce
Sežanski Tabor se bo v nogometno pomlad podal brez Toma Kljuna, ki se nekaj dni pred 19. rojstnim dnevom seli v Italijo. Mladinski reprezentant bo priključen mladinski ekipi Lecceja.
16.01.2023 | Prva liga Telemach
Bravo zamenjavo za Milića našel v Dinamu
V Šiški so zamenjavo za Stefana Milića, ki ga je Ljubljančanom pred enim letom posodil Dinamo, našli prav pri modrih iz Zagreba. Dres Brava bo do konca letošnje sezone nosil 18-letni osrednji branilec Maro Katinić.
15.01.2023 | Prva liga Telemach
Radomlje boljše od Gorice
V Dekanih so danes zaključili dvodnevni memorialni turnir Milana Šćulca. Koprčani so v finalu izgubili z Dekančani, Radomlje pa so bile v tekmi za tretje mesto boljše od Gorice. Sežanci so na prvi pripravljalni tekmi izgubili s srbskim prvoligašem Kolubaro. 
15.01.2023 | Prva liga Telemach
Gbamble slekel celjski dres
Bi Nene Junior Gbamble pol leta pred iztekom pogodbe in po sporazumni prekinitvi sodelovanja zapušča vrste celjskega prvoligaša, so v poznem nedeljskem večeru sporočili iz knežjega mesta.
14.01.2023 | Prva liga Telemach
Koprčani po preobratu premagali Radomlje
V Kopru je bil danes izpeljan polfinale memorialnega turnirja Milana Šćulca. Koprčani so po preobratu premagali Radomlje, Goričani pa so izgubili z Dekani. Celjani so v Poreču izgubili s Hajdukom, Domžalčani pa so se porazom vrnili iz Varaždina.
14.01.2023 | Prva liga Telemach
Durdov v Belgijo
Ivan Durdov se iz Domžal seli k belgijskemu prvoligašu Oostendeju. Dvaindvajsetletni napadalec je domžalski dres nosil pol sezone, na 20 tekmah pa se je devetkrat vpisal med strelce.
13.01.2023 | Prva liga Telemach
Tomi Horvat s soigralci premočan za Muro
Mura je v Čatežu izgubila prvo pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem Prve lige Telemach. Sobočane je premagal graški Sturm, v dresu katerega je ob Jonu Gorencu Stankoviču zaigral tudi Tomi Horvat, do poletja član črno-belih.
13.01.2023 | Prva liga Telemach
Ziljkić nič več za Olimpijo
Pri Olimpija so potrdili, da Almedin Ziljkić zapušča zeleno-bele. Občasnemu reprezentantu Bosne in Hercegovine bi pogodba z Ljubljančani potekla s koncem sezone.
13.01.2023 | Prva liga Telemach
Koper z novincem v zadnji vrsti
Koprčani se bodo v nogometno pomlad podali tudi s Karlom Bilićem, ki je zaostril konkurenco v zadnji vrsti. Devetindvajsetletnik je s kanarčki sklenil enoinpolletno pogodbo.
12.01.2023 | Prva liga Telemach
Celjani remizirali z Dinamom
Celjani so uvodno pripravljalno srečanje odigrali v Rovinju, kjer jih je gostil zagrebški Dinamo. Dvoboj dolg 120 minut se je končal brez zmagovalca, hrvaški prvak je izenačil šest minut pred koncem srečanja.
1
2
3
...
42
43
44
45
46
47
48
49
...
94
95
96

DELI NA