Datum od
Datum do

30.01.2022 | Prva liga Telemach
Kous podaljšal, Muro okrepil novi vratar
Mura priprave v Turčiji zaključuje z dvema kadrovskima novicama. Žiga Kous je podaljšal pogodbo s črno-belimi, Marin Ljubić pa je zaostril konkurenco na položaju čuvaja soboške mreže. 
30.01.2022 | Prva liga Telemach
Kadušić ni več grof
Advan Kadušić po dveh letih zapušča knežje mesto. Bosansko-hercegovski bočni branilec se je s Celjem dogovoril za sporazumno prekinitev pogodbe, za grofe pa je odigral 61 tekem.
29.01.2022 | Prva liga Telemach
Prelec oblekel dres Olimpije
Nik Prelec bo spomladi nosil dres Olimpije. Zmaji so si 20-letnega napadalca do konca sezone izposodili od Sampdorie in si ob tem zagotovili tudi možnost dokončnega odkupa.
29.01.2022 | Prva liga Telemach
Radomlje presenetili graški Sturm
Maribor je priprave v Turčiji sklenil z remijem proti Levskemu, Celjani pa so remizirali s Torpedom. Olimpija je s premešano enajsterico premagala Rudar Prijedor, Aluminij pa je v sosedskem dvoboju napolnil mrežo Drave. Tabor je slavil v Ajdovščini, Radomljani pa so se razveselili skalpa graškega Sturma.
28.01.2022 | Prva liga Telemach
Bravo ugnal Kidričane
Nogometaši Brava so v Čatežu z golom Lorena Maružina premagali Kidričane. Domžalčani so v Umagu s 3:1 - Senijad Ibričić je zadel neposredno iz kota - ugnali češkega prvoligaša Slovacko, Tabor pa je z oslabljeno zasedbo premagal celovško Austrio, ki nastopa v prvem rangu avstrijskega nogometa.
27.01.2022 | Prva liga Telemach
Koprčani so se razšli z dvema
Rok Grudina in Mak Varešanović po sporazumni prekinitvi pogodbe nista več nogometaša Kopra, so danes sporočili z Bonifike.
27.01.2022 | Prva liga Telemach
Stojinović znova za Celje
Dušan Stojinović se vrača med grofe. Vodstvo Celja je z ruskim Himkijem doseglo dogovor o prekinitvi posoje, branilec pa se bo četi Simona Rožmana pridružil na pripravah v Beleku.
26.01.2022 | Prva liga Telemach
Mura remizirala s Čukaričkim, Radomlje dobile sosedski obračun z Dobom
Mura je v Beleku remizirala s Čukaričkim, rezervisti Maribora pa so izgubili z Voždovcem. Domžale so pokleknile pred celovško Austrio, Koper pa pred Rudarom iz Prijedora. Tabor je remiziral z Grosupeljčani, Radomlje pa so dobile sosedski dvoboj z Dobom.
25.01.2022 | Prva liga Telemach
Maribor remiziral s Crveno zvezdo, Olimpija do prve zmage
Mariborčani so v drugi preizkušnji na turških tleh remizirali s Crveno zvezdo, Celjani pa so bili boljši od ruskega drugoligaša Rubina iz Kazana. Olimpija je v Umagu premagala češkega prvoligaša Slovacko.
25.01.2022 | Prva liga Telemach
Radomlje s Francozom
Krilni napadalec Axel Prohouly je nova moč Radomelj. Nekdanji član mladinskih reprezentanc Francije, ki poseduje tudi državljanstvo Slonokoščene obale, je bil nazadnje član francoskega četrtoligaša Grande-Synthe.
24.01.2022 | Prva liga Telemach
Ostrc odslej v Belgiji
Enrik Ostrc, ki ga je Troyes po odkupu v začetku minulega leta posodil zmajem, bo izkušnje v prihodnje nabiral pri belgijskem drugoligašu Lommelu, so sporočili iz ljubljanskega kluba.
24.01.2022 | Prva liga Telemach
Kapetan Brava prestopil v ruski Soči
Vanja Drkušić bo nogometno pot nadaljeval v Rusiji. Kapetan Brava se je danes pridružil Sočiju, trenutno tretjemu klubu ruskega prvenstva. Branilec je za zasedbo iz Šiške odigral 72 tekem.
24.01.2022 | Prva liga Telemach
Mišić oblekel dres Radomelj
Darko Mišić bo po Kopru oblekel še dres Radomelj. Bočni branilec je tretji zimski novinec med rumeno-črnimi, ki so se danes razšli z Markom Žuljem in Žanom Nikolićem.
22.01.2022 | Prva liga Telemach
Za prvoligaši pestra sobota
Za prvoligaši je pestra sobota, ki je postregla s kar osmimi preizkušnjami. Maribor je priprave v Turčiji odprl s skalpom LASK-a, Mura je izgubila z Lechom, Celje pa remiziralo s Krilo Sovetov. Zmage so se v dvoboju s Fužinarjem razveselili še Radomljani.
21.01.2022 | Prva liga Telemach
Mittendorfer se je vrnil na Bonifiko
Maj Mittendorfer se je pol leta po selitvi v Celje vrnil na Bonifiko. Enaindvajsetletni branilec se je z matičnim klubom, v dresu katerega je debitiral v Prvi ligi Telemach, dogovoril za triletno pogodbo.
21.01.2022 | Prva liga Telemach
Olimpija z novim napadalcem
Ivan Prtajin je novi zmaj. Hrvaški napadalec šteje 25 let, nazadnje pa je igral za švicarskega drugoligaša Schaffhausen, v dresu katerega je v jesenskem delu aktualne sezone dosegel 11 zadetkov. Z zeleno-belimi se je dogovoril za dveinpolletno sodelovanje.
20.01.2022 | Prva liga Telemach
Nekdanji zmaj bo igral v vijoličastem dresu
Đorđe Ivanović, v sezoni 2020/21 član ljubljanske Olimpije, bo v nadaljevanju sezone nosil dres Maribora. Štajerci so si srbskega nogometaša do konca sezone izposodili od Šahtarja iz beloruskega Soligorska.
20.01.2022 | Prva liga Telemach
Domžalčani podaljšali s Klemenčičem in izgubili z Orijentom
Tilen Klemenčič je podaljšal sodelovanje z Domžalami, ki bi se izteklo s koncem letošnje sezone. Vsestranski branilec bo rumeni dres nosil do junija 2024. Domžalčani so ob tem odigrali tudi dvoboj z Orijentom in doživeli poraz.
19.01.2022 | Prva liga Telemach
Dinamo premočan za Domžale
Nogometaši Domžal so se znova odpravili v hrvaško Istro, v Rovinju so se pomerili z zagrebškim Dinamom. Vodilni klub hrvaškega prvenstva je v drugem polčasu dosegel tri zadetke.
19.01.2022 | Prva liga Telemach
Maribor potrdil prestop Voloderja
Zdaj je tudi uradno potrjeno. Robert Voloder je Prvo ligo Telemach zamenjal za severnoameriški MLS. Nemec je po uspešni jeseni v dresu Maribora postal član Sporting Kansas Cityja.
1
2
3
...
90
91
92
93
94
95
96
97
...
110
111
112

DELI NA